reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Przepraszam z tel nie moge edytować;( wiec muszę dodać nowy wpis...
Hania fajnie ze udało sie od razu założyć a nie czekać niepotrzebnie...

No a my przyjechaliśmy na ip i na szczęście był mój lekarz i zostawił mnie ... Bo to parcie na dole nie było dobre... Trcihe mnie ochrzanił ze tam długo czekałam, ale maluszek żyje;) i ma 108mm wiec dobrze ;) tylko zanotował poronienie zagrażające i normalnie wszystko mi sie przypomniało i zaraz łzy w oczach ... Oczywiście chwile po tym jak sie położyłam na sali zadzwoniła mama zapytac gdzie jesteśmy to sie złapałam i ryczałam jak bóbr ...

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

Em_ka :* Trzymaj się dzielnie. Najważniejsze, że jesteś pod opieką lekarza i że Maluszek żyje. Nie myśl o złych rzeczach, żeby Maluszka nie denerwować :)

EM ka doskonale cię rozumiem, też straciłam poprzednie ciąże, wspomnienia wracają do mnie nie raz, ale musisz być silna i opanowana dla maluszka, teraz wszystko będzie dobrze, dostałaś jakieś leki, zalecenia czy tylko narazie obserwacja i leżenie? najważniejsze teraz to zachować spokój i myśleć pozytywnie, ściskam cię i trzymam kciuki &&&&&&&&&&

Zaachcialo mi sie placuszkow z jablkiem i wlasnie smaze...
ooo,dałaś mi pomysł na kolację:-D

Przepraszam z tel nie moge edytować;( wiec muszę dodać nowy wpis...
Hania fajnie ze udało sie od razu założyć a nie czekać niepotrzebnie...

No a my przyjechaliśmy na ip i na szczęście był mój lekarz i zostawił mnie ... Bo to parcie na dole nie było dobre... Trcihe mnie ochrzanił ze tam długo czekałam, ale maluszek żyje;) i ma 108mm wiec dobrze ;) tylko zanotował poronienie zagrażające i normalnie wszystko mi sie przypomniało i zaraz łzy w oczach ... Oczywiście chwile po tym jak sie położyłam na sali zadzwoniła mama zapytac gdzie jesteśmy to sie złapałam i ryczałam jak bóbr ...

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom
a opisz ten ból,bo mnie często ciągnie w dół ale nic z tym nie robie..
a szyjkę masz ok?
nie jest za krótka,za miękka,rozwarta?

reklama
Do góry