EM Ka
Fanka BB :)
Hania najlepszego dla córki
Sawi dla męża rownież
Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom
Sawi dla męża rownież
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ooo,dałaś mi pomysł na kolacjęZaachcialo mi sie placuszkow z jablkiem i wlasnie smaze...
a opisz ten ból,bo mnie często ciągnie w dół ale nic z tym nie robie..Przepraszam z tel nie moge edytować;( wiec muszę dodać nowy wpis...
Hania fajnie ze udało sie od razu założyć a nie czekać niepotrzebnie...
No a my przyjechaliśmy na ip i na szczęście był mój lekarz i zostawił mnie ... Bo to parcie na dole nie było dobre... Trcihe mnie ochrzanił ze tam długo czekałam, ale maluszek żyje i ma 108mm wiec dobrze tylko zanotował poronienie zagrażające i normalnie wszystko mi sie przypomniało i zaraz łzy w oczach ... Oczywiście chwile po tym jak sie położyłam na sali zadzwoniła mama zapytac gdzie jesteśmy to sie złapałam i ryczałam jak bóbr ...
tak samo zazywam Luteine dopochwowoOczywiście Luteina dopochwowo i lezenie , bede wstawać tylko siku, jutro morfologia, mocz.