reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Witam z rana, ja nadal mam takie uczucie ... Lecę sie ogarnąć i na ip bo wole sprawdzic niz potem żałować .. A tyle piszecie o krótkich szyjkach ze boje sie ze w ten sposob mi sie skraca... Dobrze ze mam ten detektor to wiem ze z Małym wszystko dobrze ;)
Ja chyba zdecydowana jestem na poród w wodzie jesli nie bedzie przeciwwskazan, bo obudziłam sie złana potem jak okazało sie w moim śnie ze ma byc cesarka ;) panikara mi sie włączyła - a co pierwsza ciaza na tym etapie to sie martwię :))) hehe

Buziaki miłego dnia!

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry:)

EM ka
daj koniecznie znać po wizycie na IP:tak: Mam nadzieję, że z Twoją szyjką wszystko ok i to nic poważnego, trzymam kciuki &&& :)

Mój ma wolny weekend i co? Pogoda się zrypała, a mieliśmy tyle planów:confused2: Lecę na pocieszenie z mamuśką na zakupy:) Za tydzień jedziemy na roczek mojego chrześniaka i trzeba jakoś wyglądać:p Mam nadzieję, że uda mi się coś ładnego kupić:))

Miłego dnia:)

Cześć Dziewczyny :)

Mnie też kręgosłup doskwiera :/ Już raz mnie Mąż z wanny niemal wyjmował, bo nie umiałam wyjść :sorry:
Wczoraj byliśmy na zakupach, a raczej chodziliśmy po sklepach, szukać jakiś niedrogich i dobrych paneli do pokoju Malucha. Już nie mogę się doczekać wizyty w przyszłym tygodniu z naszymi znajomymi - obiecali jakieś ubranka po swojej córci dla nas zostawić i nam je dać :)

Zapisałam się na prenatalne i szkołę rodzenia. Czuję, że do porodu czas płynie coraz szybciej :)

Widzę, że większość z Was jest uzdolniona kulinarnie - znacie jakąś dobrą stronę z przepisami dla początkujących? Bo my wciąż to samo jemy i czas najwyższy na zmiany :)

Witamy się sobotnie ;)

U nas pogoda obrzydliwa dzisiaj...czy zawsze musi tak być, że pogoda się psuje na weekend?

EM Ka daj znać po wizycie :) Też myślałam nad porodem w wodzie ale ostatnio w tv było o takich porodach i ogólnie niby nie są polecane, ponieważ dziecko może się utopić :confused2: i weź tu babo bądź mądra...

Marciątko my też wybieramy się do szkoły rodzenia :) było tyle czasu i nagle okazało się, że to już :p a powiedz mi ile u Was kosztuje taka przyjemność?

Em Ka oby to nie była szyjka :-( daj koniecznie znać.

U nas też nieciekawie. W nocy złapały mnie bóle miesiączkowe, Lekarka na dyżurze zbadała mnie na fotelu i powiedziała, że szyjka krótka i miękka ale bez rozwaecia. Rano miałam mieć USG ale nadal czekam, nie wiem czy będzie.

Szpital źle na mnie wpływa.
Dziewczyna co ze mną leżała, wczoraj wieczorem urodziła córeczką w 28w5d :-(

Zostałam więc tylko ja i ta dziewczyna z bliźniakami w 22 tyggodniu ale ona ponoć w poniedziałek będzie przeniesiona do Łodzi.

A_nka trzymaj się, może po prostu Ci się tam rozciąga wszystko w środku stąd te bóle? Oby na USG było wszystko dobrze. A z córeczką tej dziewczyny co z Tobą leżała wszystko ok?

Bubbles nie wiem, ja nie mogę wstawać i akurat tego tu przestrzegają :-(

A położna mówiła, że ona nie wie.

Witam się w sobotnio, niestety pogoda do bani, więc nie wiem jak zaplanować dzień :wściekła/y:

A_nka trzymam kciuki, żeby wszystko było ok, daj koniecznie znać.

Emka trzymaj się i odezwij jak wrócisz, jak dla mnie to normalne bóle, ale lepiej sprawdzić!

reklama
Do góry