reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Witam z rana, ja nadal mam takie uczucie ... Lecę sie ogarnąć i na ip bo wole sprawdzic niz potem żałować .. A tyle piszecie o krótkich szyjkach ze boje sie ze w ten sposob mi sie skraca... Dobrze ze mam ten detektor to wiem ze z Małym wszystko dobrze ;)
Ja chyba zdecydowana jestem na poród w wodzie jesli nie bedzie przeciwwskazan, bo obudziłam sie złana potem jak okazało sie w moim śnie ze ma byc cesarka ;) panikara mi sie włączyła - a co pierwsza ciaza na tym etapie to sie martwię :))) hehe

Buziaki miłego dnia!

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry:)

EM ka
daj koniecznie znać po wizycie na IP:tak: Mam nadzieję, że z Twoją szyjką wszystko ok i to nic poważnego, trzymam kciuki &&& :)

Mój ma wolny weekend i co? Pogoda się zrypała, a mieliśmy tyle planów:confused2: Lecę na pocieszenie z mamuśką na zakupy:) Za tydzień jedziemy na roczek mojego chrześniaka i trzeba jakoś wyglądać:p Mam nadzieję, że uda mi się coś ładnego kupić:))

Miłego dnia:)

Cześć Dziewczyny :)

Mnie też kręgosłup doskwiera :/ Już raz mnie Mąż z wanny niemal wyjmował, bo nie umiałam wyjść :sorry:
Wczoraj byliśmy na zakupach, a raczej chodziliśmy po sklepach, szukać jakiś niedrogich i dobrych paneli do pokoju Malucha. Już nie mogę się doczekać wizyty w przyszłym tygodniu z naszymi znajomymi - obiecali jakieś ubranka po swojej córci dla nas zostawić i nam je dać :)

Zapisałam się na prenatalne i szkołę rodzenia. Czuję, że do porodu czas płynie coraz szybciej :)

Widzę, że większość z Was jest uzdolniona kulinarnie - znacie jakąś dobrą stronę z przepisami dla początkujących? Bo my wciąż to samo jemy i czas najwyższy na zmiany :)

Witamy się sobotnie ;)

U nas pogoda obrzydliwa dzisiaj...czy zawsze musi tak być, że pogoda się psuje na weekend?

EM Ka daj znać po wizycie :) Też myślałam nad porodem w wodzie ale ostatnio w tv było o takich porodach i ogólnie niby nie są polecane, ponieważ dziecko może się utopić :confused2: i weź tu babo bądź mądra...

Marciątko my też wybieramy się do szkoły rodzenia :) było tyle czasu i nagle okazało się, że to już :p a powiedz mi ile u Was kosztuje taka przyjemność?

Em Ka oby to nie była szyjka :-( daj koniecznie znać.

U nas też nieciekawie. W nocy złapały mnie bóle miesiączkowe, Lekarka na dyżurze zbadała mnie na fotelu i powiedziała, że szyjka krótka i miękka ale bez rozwaecia. Rano miałam mieć USG ale nadal czekam, nie wiem czy będzie.

Szpital źle na mnie wpływa.
Dziewczyna co ze mną leżała, wczoraj wieczorem urodziła córeczką w 28w5d :-(

Zostałam więc tylko ja i ta dziewczyna z bliźniakami w 22 tyggodniu ale ona ponoć w poniedziałek będzie przeniesiona do Łodzi.

A_nka trzymaj się, może po prostu Ci się tam rozciąga wszystko w środku stąd te bóle? Oby na USG było wszystko dobrze. A z córeczką tej dziewczyny co z Tobą leżała wszystko ok?

Bubbles nie wiem, ja nie mogę wstawać i akurat tego tu przestrzegają :-(

A położna mówiła, że ona nie wie.

Witam się w sobotnio, niestety pogoda do bani, więc nie wiem jak zaplanować dzień :wściekła/y:

A_nka trzymam kciuki, żeby wszystko było ok, daj koniecznie znać.

Emka trzymaj się i odezwij jak wrócisz, jak dla mnie to normalne bóle, ale lepiej sprawdzić!

reklama
Do góry