reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

ania// ałłua szkoda tej dziewczyny ;-) ale jak facet nie chce to przecież nie będzie zmuszać... ja znam wiele dziewczyn które miały celibat całą ciążę bo ciąża zagrożona i nie ma co ryzykować, dla dobra dziecka lepiej się przemęczyć, oczywiście nie chodzi o sam seks ale w ogóle zakaz orgazmów (ze względu na skurcze macicy)...

reklama
Ufff właśnie wróciłam z miasta, musiałam oddać tel do naprawy bo już te zawiechy i wył i włączenia telefonu doprowadzały mnei do szału, w zamian za mojego smartfona dostałam taki wypasiony telefon, że szok :-D nokie 1800 normalnie cud techniki haha ma kolorowy wyświetlacz :-D hehehe dobra pośmiałam się, muszę teraz jakoś wytrzymać bez mojej xperii może do świąt ją odzyskam..

Z planów sprzątania dziś nici, jedynie pozmywałam, zaraz może odkurze i na dziś koniec.

Koko udanego wypoczynku :)

Nio ja sie zabrałam w garść i poszłam po nowe buraki i nowe mielone/ wywalilam 14 kotletów które zrobiłam wczoraj wieczorem bo był w mięsie papier!!!
Wiec dzis na obiadek ogarnęłam kremik brokulowy z sucharkami, ziemniaczki z koperkiem , mielone i buraczki z jabłkiem ;) było pysznie ;) teraz leżymy z brzuchami do gory ;))

Dziewczyny a tez czujecie taki ucisk na pochwę od środka jakby? Bo dzis mam takie wrażenie jak do jutra nie przejdzie to chyba pojadę na ip... Co prawda zero plamien ale ciagle boli ten brzuch i teraz jeszcze takie dziwne parcie od środka ... Czasem tak miałam przy miesiaczkach;/

Ania odpoczywaj ;) weekend ładny sie zapowiada ;) a szkoda tej kobietki faktycznie ;) 9 mcy nic... Dla mnie nie do wyobrażenia był choćby mc a tez wytrzymaliśmy ponad 3 mce, z potrzeby.

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

O matko:szok: Całą ciążę to ja bym nie wytrzymała:-D Pewnie po połogu to przez parę miesięcy nadrabiali:-D

Dopadł mnie dzisiaj straszny ból kręgosłupa;/ Jak chodzę to jest w miarę ok, u teściów na krześle też jakoś siedziałam, ale u siebie jak tylko siadam na sofie to nie mogę sobie pozycji znaleźć z bólu, mam nadzieję, że to jakieś jednorazowe nadwyrężenie, albo źle spałam..

Ale mi się dzisiaj nudzi...przeleżałam cały dzień w słonku na leżaku :-), nie wiem co począć dalej, oczywiście nic mi się nie chce robić, tylko bym leniuchowała:-).

Tak mnie korci pójść na prywatne usg, bo nie doczekam chyba do 20 TC. Macie może gdzieś na śląsku jakieś w miarę tanie i sprawdzone miejsce?

Właśnie Aporopos kręgosłupa Joani masz jakiś konkretny pas? Mnie po całym dniu w kuchni tez boli zawsze :/

Podbijam. Też o to samo chciałam zapytać. Coraz bardziej upierdliwy staje się dla mnie też ból kręgosługa. Wystarczy, że chwilę przy kuchni postoje albo się przejde na spacer i potem się męczę. Zastanawiałam się czy te pasy w ogóle pomagają ale skoro Joani pisze, że tak to ja chyba też się zdecyduję bo jest coraz gorzej. :sorry:

Dziewczyny a tez czujecie taki ucisk na pochwę od środka jakby? Bo dzis mam takie wrażenie jak do jutra nie przejdzie to chyba pojadę na ip... Co prawda zero plamien ale ciagle boli ten brzuch i teraz jeszcze takie dziwne parcie od środka ...

ja tak mam co jakiś czas, kłuje w tym miejscu i tak z zaskoczenia, że aż trochę podskakuje.. nie miłe uczucie, ale ja biorę to na wszystkie rozciągania macicy więc się tym nie przejmuje

mnie też boli już kręgosłup, ale bardziej lędźwia i kark

reklama
Do góry