reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Cześć dziewczyny :)
Chyba w końcu doczekałam się tej obiecywanej energii w II trymestrze :-D
Tylko pomysłu na obiad brak...a właściwie chęci na cokolwiek :-p
Co do libido to po 4 miesiącach celibatu, w końcu nam pozwolił powolutku, delikatnie i od tyłu...miało być fajnie i guzik z tego wyszło :rofl2: stres nas zjadł, czy nie za mocno, za szybko...

Kokoudanego wyjazdu! Ja miałam przeczucie na chłopca, ale cała moja rodzina mówiła, że będzie dziewucha i mieli rację - jak na razie :-) bo do września to się jeszcze może wiele zmienić :-p Tata maleństwa troszeczkę tylko zawiedziony, niby się cieszy ale liczył na coś innego między nóżkami :-D

Bubbles wypij sobie wapno, cudu nie zdziała ale powinno trochę odpuścić no i jest bezpieczne :-)

a_nka ale kręcą - masakra:no:

ania// może podaj jeszcze Dicoflor, żeby "dać kopa" organizmowi, uzupełnić bakterie itd? Ja zawsze go brałam, przy takich sprawach jest też w wersji dla małych dzieci...w necie znajdziesz ulotkę

Ostatnia edycja:
animka bo to teraz taki dziewiczy seks :-p po paru miesiacach wszystko jest inne... my mamy to samo, tylko,ze narazie w ogole boimy sie za to zabrac:-D

Co do plci, to zobaczysz, ze jak corcia sie urodzi, to tatus za nia oszaleje :-) Wszystkie corcie , to oczka w glowie swoich tatusiow.

ania nie znam tego co napisalas :-( tutaj nie ma. My zawsze w takich sytuacjach kupujemy elektrolity u nas sie nazywaja dioralyte i maja wersje dla dzieci.

Ostatnia edycja:
Orsalit mam w domu, sama piłam jak miałam wirusówkę. Ma niezły smak.
Mój mąż też obchodzi się ze mną w łóżku jak z jajkiem, aż mnie to denerwuje :-D ale panowie już tak mają.

Ania, mnie ten orsalit kazali brac jak w ciazy (8 m-c) zlapala mnie grypa zoladkowa i myslalam ze juz od tych wymiotow urodze :p

aaa i piłam z rurki małymi łykami.

no to jeszcze zachaczymy o aptekę o kupimy coś w tym stylu :) sprawdzałam na necie to własnie jedyne co mają to ten orsalit..

masakra jak ja nie lubie jak dzieci się tak męczą...

my dziś na obiad frytki i roladki z piersi z kurczaka z serkiem szynką i pietruszką :) i jakaś sałatka ale jeszcze nie wiem jaka.. a zostało jakieś 45 minut... haha

anusiaszymka "dziewiczy seks" haha dobre określenie :-D pasuję idealnie. Mam nadzieję, że oszaleje...ale patrząc po jej wczorajszej reakcji na widok taty, to chyba będą się unikać hahaha :laugh2: na usg pięknie się ruszała a w połowie zaprosili mojego S, żeby też zobaczył, chłopina weszła i mała aż się za głowę złapała na widok tatusia hahah :-) ja myślałam, że pęknę ze śmiechu.

maltanka to w takim razie wysyłam mojego S do Ciebie na obiad, będzie zachwycony a ja się wproszę do ania// i po co gotować :-D

reklama
zapraszam :) M zawsze mówi że ja nie umiem normalnie gotować tylko zaraz jak dla wojska :) więc starczy dla wszystkich :)

z tym sexsem tak jest chyba u wszystkich hehe :) ale i tak dobrze że coś się dzieje bo mam znajomych co na całe 9 miesięcy byl celibat bo chłopina się bał wsadzić nawet.. a ciąża wzorowa wszystko ok:) żal mi ino było tej koleżanki bo chcica miała fest :)

Do góry