reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Cześć dziewczyny :)
Chyba w końcu doczekałam się tej obiecywanej energii w II trymestrze :-D
Tylko pomysłu na obiad brak...a właściwie chęci na cokolwiek :-p
Co do libido to po 4 miesiącach celibatu, w końcu nam pozwolił powolutku, delikatnie i od tyłu...miało być fajnie i guzik z tego wyszło :rofl2: stres nas zjadł, czy nie za mocno, za szybko...

Kokoudanego wyjazdu! Ja miałam przeczucie na chłopca, ale cała moja rodzina mówiła, że będzie dziewucha i mieli rację - jak na razie :-) bo do września to się jeszcze może wiele zmienić :-p Tata maleństwa troszeczkę tylko zawiedziony, niby się cieszy ale liczył na coś innego między nóżkami :-D

Bubbles wypij sobie wapno, cudu nie zdziała ale powinno trochę odpuścić no i jest bezpieczne :-)

a_nka ale kręcą - masakra:no:

ania// może podaj jeszcze Dicoflor, żeby "dać kopa" organizmowi, uzupełnić bakterie itd? Ja zawsze go brałam, przy takich sprawach jest też w wersji dla małych dzieci...w necie znajdziesz ulotkę

Ostatnia edycja:
animka bo to teraz taki dziewiczy seks :-p po paru miesiacach wszystko jest inne... my mamy to samo, tylko,ze narazie w ogole boimy sie za to zabrac:-D

Co do plci, to zobaczysz, ze jak corcia sie urodzi, to tatus za nia oszaleje :-) Wszystkie corcie , to oczka w glowie swoich tatusiow.

ania nie znam tego co napisalas :-( tutaj nie ma. My zawsze w takich sytuacjach kupujemy elektrolity u nas sie nazywaja dioralyte i maja wersje dla dzieci.

Ostatnia edycja:
Orsalit mam w domu, sama piłam jak miałam wirusówkę. Ma niezły smak.
Mój mąż też obchodzi się ze mną w łóżku jak z jajkiem, aż mnie to denerwuje :-D ale panowie już tak mają.

Ania, mnie ten orsalit kazali brac jak w ciazy (8 m-c) zlapala mnie grypa zoladkowa i myslalam ze juz od tych wymiotow urodze :p

aaa i piłam z rurki małymi łykami.

no to jeszcze zachaczymy o aptekę o kupimy coś w tym stylu :) sprawdzałam na necie to własnie jedyne co mają to ten orsalit..

masakra jak ja nie lubie jak dzieci się tak męczą...

my dziś na obiad frytki i roladki z piersi z kurczaka z serkiem szynką i pietruszką :) i jakaś sałatka ale jeszcze nie wiem jaka.. a zostało jakieś 45 minut... haha

anusiaszymka "dziewiczy seks" haha dobre określenie :-D pasuję idealnie. Mam nadzieję, że oszaleje...ale patrząc po jej wczorajszej reakcji na widok taty, to chyba będą się unikać hahaha :laugh2: na usg pięknie się ruszała a w połowie zaprosili mojego S, żeby też zobaczył, chłopina weszła i mała aż się za głowę złapała na widok tatusia hahah :-) ja myślałam, że pęknę ze śmiechu.

maltanka to w takim razie wysyłam mojego S do Ciebie na obiad, będzie zachwycony a ja się wproszę do ania// i po co gotować :-D

reklama
zapraszam :) M zawsze mówi że ja nie umiem normalnie gotować tylko zaraz jak dla wojska :) więc starczy dla wszystkich :)

z tym sexsem tak jest chyba u wszystkich hehe :) ale i tak dobrze że coś się dzieje bo mam znajomych co na całe 9 miesięcy byl celibat bo chłopina się bał wsadzić nawet.. a ciąża wzorowa wszystko ok:) żal mi ino było tej koleżanki bo chcica miała fest :)

Do góry