reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Koko udanego wypoczynku.
Mi się dzisiaj chciało płakać nad rybą haha bo wzięłam zamiast łososia, pstrąga łosos. i miał full ości, które wyciągałam pęsetą.Jakoś taki nerw mnie wziął, że na płacz mi się zebrało. Teraz śmiać mi się chce, bo gdzie ja do płaczu.. zawsze ostatnia :-D
Przyszedł mój rogal do leżenia. Na razie fajnie się na nim leży, ale zobaczymy w nocy czy będzie wygodny.
Okazyjnie kupiłam też pas ciążowy na kręgosłup, bo mnie boli. Pochodziłam pół godz. i od razu lepiej, odciąża kręgosłup. Więc polecam wam.
Hania, współczuję tego braku decyzji jednoznacznych, ale leż spokojnie i się relaksuj :-)

reklama
koko baw sie dobrze, odpoczywaj i lap duuuzo witaminki D :-D

Rany dziewczyny ostroznie z tymi pozarami, dobrze,ze na spalonym garnku sie skonczylo :tak:

Sluchajcie,czy to mozliwe,zeby po prawie miesiacu mdlosci do mnie wrocily??? Bylam pewna,ze sie czyms przytrulam w niedziele,ale zatrucie do dzis by chyba minelo? A ja tymczasem zjadlam sniadanie i mdli niemilosiernie znowu :-(

Anusia, wiem, że są dziewczyny, które mdłości mają cała ciążę- mniej lub bardziej intensywne. A może u ciebie też witaminy to powodują, bo ostatnio o tym pisały mamuśki.

Czeeeeeeść!
W końcu i ja usiadłam na kompa...ogarniałam żeby jutro mieć mniej, bo jutro w planach mamy basen, no i obiadek szykowałam, Dziś u Nas Schabik z suszonymi śliwkami zapiekany, ziemniaczki i jakaś surówka. Zupka krupnik.... coś żeby moje dziecię zjadło...:)

Dziewczyny mam sposób na mojego męża haha:D Wczoraj dałam sobie na wstrzymanie, w sensie... wrócił z pracy, ja jakby nigdy nic podałam mu obiad i poszłam do łazienki się szykować, wychodzę umalowana, uczesana, ubrana, wypachniona a on oczy takie o_O i z tekstem " a Ty gdzie się wybierasz??" a ja do niego... na zakupy, odwróciłam się i wyszłam z domu:)

Wróciłam, koło 19 przyszła teściowa z szwagrem i bawimy się z małą a on do mnie "Głodny jestem" a ja a co rączki do dupci przyrosły?? No i tak wieczór..., wykąpałam się... ubrałam sexi bielizne... leże na łóżku, i przychodzi... biedny, przytula się haha:D normalnie myślałam że walne..

Któraś pisała że je dużo żelek...a ja ??? Tonami jak jakaś nienajedzona wpieprzam pomarańcze, dziś już przestałam po 10-ciu liczyć ile zjadłam... kupiłam wczoraj 4 kilo w Biedronce i dziś już zostały mi chyba z 3;/;/ muszę do męża smsa wysłać, zeby kupił mi pomarańcze:D

Koko udanych wakacji!

Anusia mdlosci moga niestety wracac :/

Maltanka a mo mecza, mecza... Ale nie wymiotuje przynajmniej (oprocz dwoch ostatnich dni no ale to byl ten wirus)

anusia mi jak z corą w ciąży byłam to pojawiały się co jakiś czas a najbardziej 5,6,7 miesiąc :p ale miajmy nadziję ze tobie odpuszczą..
:)
Koko udanego wypoczynku wygrzej się za nas wszystkie i łap dużo witaminki :) i zaraz jak wrocisz proszę się odezwać :)

Ritta to widzisz ja żle zrozumiałam myślałam żę chcesz zaraz po cesarce ze szpitala wychodzić hehe :)

dziewczyny pomózcie.. moja mała juz w ciagu pół godziny 3 razy wymiotowała... co robic??

cześć dziewczyny
u mnie również nowy tydzień ciąży, już 15 :-) ale ciągle nie widać po mnie ciąży, ciekawe jak będzie na Wielkanoc jak pojedziemy do domu...

koko udanego wypoczynku, daj znać potem jak było, jaka pogoda, też myślę o jakiś wakacjach może nawet też Cypr ale w maju, oczywiście jeżeli nadal będę się tak dobrze czuła jak teraz

a_nka a w którym szpitalu w Bydgoszczy jesteś? dopytywałaś się swojej ginki dlaczego nie chce ci wcześniej założyć pasera, tylko po 18 tyg? mojej koleżance będą zakładać w 12 tygodniu bo też ma krótką szyjkę i zawsze lepiej dmuchać na zimne i wcześniej zapobiegać niż później się martwić, z szyjką nie ma żartów więc pilnuj tego żeby zadbali o ciebie

oookatkaooo niezły ten twój mąż :tak: u mnie z libido tak średnio, czasami rano albo w dzień najdzie mnie na coś a wieczorem jakoś się nie chce, więc nie szalejemy jakoś bardzo często

joani ja dziś na obiad będę miała dorsza, mrożone filety, na szczęście bez ości :tak:

reklama
ania niestety faktycznie nie poradzisz. dawaj jej pic duzo, tak jka kusiak pisala.

Wlasnie myslalam o tych witaminach, ale biore je grubo ponad miesiac, wiec to raczej nie to. Skoro mowicie,ze mdlosci moga nawracac, to raczej to obstawiam... a myslalam,ze teraz zaczne sie cieszyc ciazowymi zachciankami.. ech zycie.

Do góry