reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Koko udanego wypoczynku.
Mi się dzisiaj chciało płakać nad rybą haha bo wzięłam zamiast łososia, pstrąga łosos. i miał full ości, które wyciągałam pęsetą.Jakoś taki nerw mnie wziął, że na płacz mi się zebrało. Teraz śmiać mi się chce, bo gdzie ja do płaczu.. zawsze ostatnia :-D
Przyszedł mój rogal do leżenia. Na razie fajnie się na nim leży, ale zobaczymy w nocy czy będzie wygodny.
Okazyjnie kupiłam też pas ciążowy na kręgosłup, bo mnie boli. Pochodziłam pół godz. i od razu lepiej, odciąża kręgosłup. Więc polecam wam.
Hania, współczuję tego braku decyzji jednoznacznych, ale leż spokojnie i się relaksuj :-)

reklama
koko baw sie dobrze, odpoczywaj i lap duuuzo witaminki D :-D

Rany dziewczyny ostroznie z tymi pozarami, dobrze,ze na spalonym garnku sie skonczylo :tak:

Sluchajcie,czy to mozliwe,zeby po prawie miesiacu mdlosci do mnie wrocily??? Bylam pewna,ze sie czyms przytrulam w niedziele,ale zatrucie do dzis by chyba minelo? A ja tymczasem zjadlam sniadanie i mdli niemilosiernie znowu :-(

Anusia, wiem, że są dziewczyny, które mdłości mają cała ciążę- mniej lub bardziej intensywne. A może u ciebie też witaminy to powodują, bo ostatnio o tym pisały mamuśki.

Czeeeeeeść!
W końcu i ja usiadłam na kompa...ogarniałam żeby jutro mieć mniej, bo jutro w planach mamy basen, no i obiadek szykowałam, Dziś u Nas Schabik z suszonymi śliwkami zapiekany, ziemniaczki i jakaś surówka. Zupka krupnik.... coś żeby moje dziecię zjadło...:)

Dziewczyny mam sposób na mojego męża haha:D Wczoraj dałam sobie na wstrzymanie, w sensie... wrócił z pracy, ja jakby nigdy nic podałam mu obiad i poszłam do łazienki się szykować, wychodzę umalowana, uczesana, ubrana, wypachniona a on oczy takie o_O i z tekstem " a Ty gdzie się wybierasz??" a ja do niego... na zakupy, odwróciłam się i wyszłam z domu:)

Wróciłam, koło 19 przyszła teściowa z szwagrem i bawimy się z małą a on do mnie "Głodny jestem" a ja a co rączki do dupci przyrosły?? No i tak wieczór..., wykąpałam się... ubrałam sexi bielizne... leże na łóżku, i przychodzi... biedny, przytula się haha:D normalnie myślałam że walne..

Któraś pisała że je dużo żelek...a ja ??? Tonami jak jakaś nienajedzona wpieprzam pomarańcze, dziś już przestałam po 10-ciu liczyć ile zjadłam... kupiłam wczoraj 4 kilo w Biedronce i dziś już zostały mi chyba z 3;/;/ muszę do męża smsa wysłać, zeby kupił mi pomarańcze:D

Koko udanych wakacji!

Anusia mdlosci moga niestety wracac :/

Maltanka a mo mecza, mecza... Ale nie wymiotuje przynajmniej (oprocz dwoch ostatnich dni no ale to byl ten wirus)

anusia mi jak z corą w ciąży byłam to pojawiały się co jakiś czas a najbardziej 5,6,7 miesiąc :p ale miajmy nadziję ze tobie odpuszczą..
:)
Koko udanego wypoczynku wygrzej się za nas wszystkie i łap dużo witaminki :) i zaraz jak wrocisz proszę się odezwać :)

Ritta to widzisz ja żle zrozumiałam myślałam żę chcesz zaraz po cesarce ze szpitala wychodzić hehe :)

dziewczyny pomózcie.. moja mała juz w ciagu pół godziny 3 razy wymiotowała... co robic??

cześć dziewczyny
u mnie również nowy tydzień ciąży, już 15 :-) ale ciągle nie widać po mnie ciąży, ciekawe jak będzie na Wielkanoc jak pojedziemy do domu...

koko udanego wypoczynku, daj znać potem jak było, jaka pogoda, też myślę o jakiś wakacjach może nawet też Cypr ale w maju, oczywiście jeżeli nadal będę się tak dobrze czuła jak teraz

a_nka a w którym szpitalu w Bydgoszczy jesteś? dopytywałaś się swojej ginki dlaczego nie chce ci wcześniej założyć pasera, tylko po 18 tyg? mojej koleżance będą zakładać w 12 tygodniu bo też ma krótką szyjkę i zawsze lepiej dmuchać na zimne i wcześniej zapobiegać niż później się martwić, z szyjką nie ma żartów więc pilnuj tego żeby zadbali o ciebie

oookatkaooo niezły ten twój mąż :tak: u mnie z libido tak średnio, czasami rano albo w dzień najdzie mnie na coś a wieczorem jakoś się nie chce, więc nie szalejemy jakoś bardzo często

joani ja dziś na obiad będę miała dorsza, mrożone filety, na szczęście bez ości :tak:

reklama
ania niestety faktycznie nie poradzisz. dawaj jej pic duzo, tak jka kusiak pisala.

Wlasnie myslalam o tych witaminach, ale biore je grubo ponad miesiac, wiec to raczej nie to. Skoro mowicie,ze mdlosci moga nawracac, to raczej to obstawiam... a myslalam,ze teraz zaczne sie cieszyc ciazowymi zachciankami.. ech zycie.

Do góry