reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

w domku super :-) Dzieki :-* ale faktycznie do roboty ciagle cos jest.
ale odpoczywam zawsze jak mala poloze w ciagu dnia , to i sama sie klade :-D trzeba korzystac , we wrzesniu moze nie byc juz tak latwo :-) a wpracy zawsze zawalona po uszy jestem , bo pracuje juz tylko 2 dni, wiec zawsze cos na mnie czeka, przynajmniej dni szybko mi tu zlatuja :-)

anka super,ze cukier w ryzach , oby tak dalej :-)

nexiss wiem,ze latwo mowic,ale ty tez sie doczekasz :-D ja w pierwszej ciazy poczulam dopiero w 22 tygodniu, wiec teraz , to bylo dla mnie mega zaskoczenie!

reklama
Witam sie i ja ;)
Hania No szkoda ze takie rożne opinie Tobie przekazują nie wiadomo co myślec ... Ale dobrze ze Twoja lekarka wkroczyła w akcje ;)
Aniusiaszymka fajnie ze sie odezwałas ;)
Tez myślałam o Madlenie dzisiaj ... Jak kochana poszło odstawienie synka do przedszkola?

A mnie dzis chusteczkowo zaczął sie dzien... Pierwszy raz w życiu zjaralam garnek;/ chciałam ugotować buraki i zasnelam .... Śmierdzi w całym domu fu!!

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

Emka o ludzie! Dobrze ze tylko garnek :D

Anusia to wracaj do nas szybko :)

Ja dzis lepiej sie czuje a nawet bym powiedziala ze dobrze :) tylko mnie mdli bardzo ale to chyba od ciazy, jeszcze nie przeszlo...

Emka znam ten ból, ja kiedyś u rodziców zjarałam garnek, ale to nie była moja wina, wiedzieli że jadę do wrocka na uczelnie i nic mi nie powiedzieli, że na gazie gotuje się rosół. A ja nie sprawdziłam i pojechałam. Dopiero po powrocie siostra, która później wróciła, mówiła że w domu szary dym jakby nie wiem co się jarało, pies to tylko jak się drzewi otworzyły to w długą zwiewał, garnek zjarany, udka zwęglone, masakra. Tapeta w przedpokoju to cały czas waliła spalenizną aż trzeba było ją zerwać i nakleić inną. Szok. Teraz jak gdzieś wychodzę to 2 razy sprawdzam czy wszystko wyłączone jest.

Witajcie
Ja jak po ogień, bo biorę się zaraz za obiad. Pogoda cudna więc jakiś spacerek by się dzisiaj przydał.
Nudności mi już chyba odpuściły na dobre, ale za to wyjadam cały czas dziecku żelki, :sorry:no kilogramami mogłabym jeść.

joani
ja dzisiaj też w zaczynam nowy tydzień

a_nka i jak długość szyjki?ps. doczytałam

nexiss ja też jeszcze czekam na ruchy także nie jesteś sama

EM_Ka ja pamiętam w I ciązy jak sobie szklanke zbiłam oj miałam wtedy cały dzień chusteczkowy

Kusiak jeszcze cię męczą mdłości? mi na szczęście już przeszło

Cześć dziewczyny!!!
Piszę ostatni raz chyba już przed wyjazdem, bo jeszcze muszę się dopakować i obiadek odgrzać. Lot mamy wieczorem ale teść nas musi przewieźć do Krakowa bo niestety nie latają na Cypr z Pyrzowic...a mamy jakieś 10 km do lotniska więc codziennie nad nami fruwają ;-)
Haniu, wracamy za tydzień w piątek :-) trzymam za Ciebie kciuki, trzymaj się tam w szpitalu :* ważne, że cukier spada i szyjka się nie skraca :tak:
Carrie, dziękuję za linka, myślę, że po powrocie skorzystam i zamówię :-)
Animka, gratuluję dziewczynki!!!! może u mnie też będzie dziewczynka?? jakieś takie przeczucie mam :cool2:
Ania, udanego weekendu na wsi, dużo spokoju i relaksu :tak:
wszystkim dziewczynom, życzę udanego tygodnia, samych dobrych wizyt, dużo słonka i radości z kopniaczków!!! :-D ja jeszcze nie czuję nic a nic ale za to dzisiaj, zaobserwowałam jak maluszek migrował w brzuszku i nagle zrobił mi się taki wypukły stożek pod pępkiem ;-)

Pozdrowienia i do zobaczenia za tydzień! :***

Ritta przepraszam za pytanie jak strzelę gafę.. ale muszę :) to ty po cesarce pojedziesz do domu a dzidzia w szpitalu sama bedzie??? bo 3 doby dziecko musi być z tego co ja wiem.. i bedziesz dojeżdzać dziennie czy jak??

aniu miałam na myśli powrót po wyjściu ze szpitala po tych 3 dniach (mam nadzieję że wszystko będzie dobrze). Oczywiście będziemy wracać z dzidzią tylko jakoś bardziej mnie martwiła moja forma niż podróż dziecka dlatego zapytałam o mnie.
Oczywiście biorę pod uwagę przystanki na karmienie itp jeśli zajdzie taka konieczność.

koko udanych wakacji !!

reklama
Do góry