reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

A_nka niech oni się w końcu zdecydują, bo zwariować można.. Mam nadzieję, że za tydzień już się wszystko wyjaśni i będziesz wiedziała co i jak.

reklama
hallo :*

kurcze ale werwe dzisiaj mam :)
piękna pogoda się robi zaraz wywieszę pranie na balkon wstawie następne i kosz pusty :) cud :)

Anka powiem ci że posiłki całkiem całkiem kurcze kto by się spodziewał że tak serwują w szpitalu :)

mnie też strasznie denerwuję to że każdy ma inne zdanie i mieszają w głowie człowiekowi... ale to tylko nasi lekarze...
odpoczywaj kochana :*

Kusiak nie denerwuj się na męża nie ma po co :) przecież bez nich cały świat się zawali :)

Ritta przepraszam za pytanie jak strzelę gafę.. ale muszę :) to ty po cesarce pojedziesz do domu a dzidzia w szpitalu sama bedzie??? bo 3 doby dziecko musi być z tego co ja wiem.. i bedziesz dojeżdzać dziennie czy jak??

joani lubię jak odliczasz swoje tygodnie :) wtedy ja uświaamiam sobie że czas leci a nie stoi w miejscu :)

my na weekend znowu na wieś mam nadzieję że pogoda dopisze :) zrobimy małej piaskownice a następny raz kupimy zjeżdzalnie i mały plac zabaw dla dzieci bedzie gotowy :) latem tylko basenik z wodą i wsio :)

miłego dnia kochane :)

jeszcze przed wyjazdem się odezwę napewno :)

Anka no chyba bym sie wkurzyla! Jak to? To nie moga sie skonsultowac i razem stwierdzic co lepsze? No nie rozumiem...

Bubbles na pewno bedziesz mogla cos dostac na alergie, biedna z tym jestes. Ja nie mam ale moj maz tak i wiem jak sie meczy.

Juz sie na niego nie gniewam :D no przylazl z kwiatami to nie moge :p on akurat wlasna firme prowadzi to jego godziny pracy prawie zawsze przedluzaja sie i wraca niby do domu a i tak pracuje. No ale tak to juz jest w tym zyciu. Trzeba zarabiac i tyle.

Kusiak a bo u nas to takie poje.... to wszystko!!

ania//, tu w Bydgoszczy posiłki katering dowozi. Nawet pytają czy np. chcesz pierś z kurczaka czy rybę. Sama byłam w szoku bo we Włocławku niby też mają katering ale tego jedzenia nie da się jeść.

A_nka no to jak na szpital to faktycznie fajne wyżywienie:tak:

Kusiak no jak się szarpnął na kwiatki to musiałaś zmięknąć:-D A jak się dzisiaj czujesz?:)

hej,
ja jak zwykle jak po ogien. w pracy jestem i zawalona robota. U nas dobrze, zacezlam czuc od wczoraj moje malenstwo :-D W niedziele sie cyzms przytrulam i znow schudlam... jeszcze nic nie przytylam w tej ciazy :-(

kusiak zdrowka zycze, mam nadzeje,ze juz lepiej? Kup elektrolity w aptece, z odwodnieniem nie ma zartow :-(
ania ciesze sie,ze amnio poszlo ok. trzymam kciuki za wyniki, ale wiadomo,ze nie moga byc inne jak tylko najlepsze!!!
anka za ciebie tez kciukasy, silna jestes babka i dasz rade! Moze ten pessar juz niedlugo zaloza i bedziesz mogla wrocic do swoich babelkow :-)

AAAA jeszcze libido byl temat... co to jest???? rany, ja przez te plamienia nie mam ochoty zadnej, bo sie boje,ze znow cos sie zacznie :-( Mezulka mi szkoda...

Milego dnia dziecwzynki! Od poniedzialku mam juz miec neta w domu, wiec wroce do gry :-) kusiole dla Was wszystkich!

a jeszcze sie zastanawialam co tam u madleny? staralam sie nadrobic wszystkie ostatnie wpisy, ale nie widzialam zadnej wiadomosci od madleny. no chyba,ze cos przegapilam? i kasica cos sie nie odzywa?

no Anka to szaleństwo w tym szpitalu jeszcze dają wybór no nie mogę :)
u nas w szpitalu w chorzowie to jest poprostu masakra nie świerze nie dobre wszystko innego koloru niż powinno .. ale tam gdzie córe rodziłam i teraz też chce to już fajne obiadki dają i świerze co najważniejsze fakt faktem wyboru nie ma ale dobre i to hehe :)

anusia a ty jeszcze pamiętasz co to jest odpoczynek??:)
jak internet bedzie to wrocisz pełną parą mowisz??:) jak się mieszka? już wszystko ogarnięte??:)

maddlen się zadziej odzywa ale wszystko ok u niej z tego co wiemy:) a kasica się nie odzywa nie wiem czemu..

buziaki :*

Tu to chyba norma bo jak babcia leżała w Bydgoszczy w Centrum pulmonologicznym to też mogła sobie wybrać czy chce takie czy takie.

Ale niestety w większość jedzenie szpitalne jest niezjadliwe.

Tu niby świeże i wybór jest ale wszystko kompletnie niedoprawione. Za to chlebek pierwsza klasa :-)

Cukier po śniadanku 110 był :)

reklama
Hej dziołchy :)
Ja przed godzinką wstałam, śniadanko, kawka zbożowa coś by się przydało porobić, pranie, zmywanie, odkurzanie, żeby na jutro było mniej.
Obiadek z wczoraj więc dziś mam spokój.
Za oknem nadal wiosennie, oby szybko się nie popsuło, bo wczoraj trochę kropiło i jakaś burza szła ale na szczęście bokiem :)

Animka super, że będziecie mieli dziewuszkę :)

A_nka co za ludzie, nie mogą się skonsultować? Dają wiarę a potem rozczarowanie...

Fajnie macie już z tymi ruchami, też bym już chciała ale ja sobie jeszcze poczekam :)

Wiazytującym &&& zaciśnięte :)
Miłego dzionka :)

Do góry