reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

A_nka niech oni się w końcu zdecydują, bo zwariować można.. Mam nadzieję, że za tydzień już się wszystko wyjaśni i będziesz wiedziała co i jak.

reklama
hallo :*

kurcze ale werwe dzisiaj mam :)
piękna pogoda się robi zaraz wywieszę pranie na balkon wstawie następne i kosz pusty :) cud :)

Anka powiem ci że posiłki całkiem całkiem kurcze kto by się spodziewał że tak serwują w szpitalu :)

mnie też strasznie denerwuję to że każdy ma inne zdanie i mieszają w głowie człowiekowi... ale to tylko nasi lekarze...
odpoczywaj kochana :*

Kusiak nie denerwuj się na męża nie ma po co :) przecież bez nich cały świat się zawali :)

Ritta przepraszam za pytanie jak strzelę gafę.. ale muszę :) to ty po cesarce pojedziesz do domu a dzidzia w szpitalu sama bedzie??? bo 3 doby dziecko musi być z tego co ja wiem.. i bedziesz dojeżdzać dziennie czy jak??

joani lubię jak odliczasz swoje tygodnie :) wtedy ja uświaamiam sobie że czas leci a nie stoi w miejscu :)

my na weekend znowu na wieś mam nadzieję że pogoda dopisze :) zrobimy małej piaskownice a następny raz kupimy zjeżdzalnie i mały plac zabaw dla dzieci bedzie gotowy :) latem tylko basenik z wodą i wsio :)

miłego dnia kochane :)

jeszcze przed wyjazdem się odezwę napewno :)

Anka no chyba bym sie wkurzyla! Jak to? To nie moga sie skonsultowac i razem stwierdzic co lepsze? No nie rozumiem...

Bubbles na pewno bedziesz mogla cos dostac na alergie, biedna z tym jestes. Ja nie mam ale moj maz tak i wiem jak sie meczy.

Juz sie na niego nie gniewam :D no przylazl z kwiatami to nie moge :p on akurat wlasna firme prowadzi to jego godziny pracy prawie zawsze przedluzaja sie i wraca niby do domu a i tak pracuje. No ale tak to juz jest w tym zyciu. Trzeba zarabiac i tyle.

Kusiak a bo u nas to takie poje.... to wszystko!!

ania//, tu w Bydgoszczy posiłki katering dowozi. Nawet pytają czy np. chcesz pierś z kurczaka czy rybę. Sama byłam w szoku bo we Włocławku niby też mają katering ale tego jedzenia nie da się jeść.

A_nka no to jak na szpital to faktycznie fajne wyżywienie:tak:

Kusiak no jak się szarpnął na kwiatki to musiałaś zmięknąć:-D A jak się dzisiaj czujesz?:)

hej,
ja jak zwykle jak po ogien. w pracy jestem i zawalona robota. U nas dobrze, zacezlam czuc od wczoraj moje malenstwo :-D W niedziele sie cyzms przytrulam i znow schudlam... jeszcze nic nie przytylam w tej ciazy :-(

kusiak zdrowka zycze, mam nadzeje,ze juz lepiej? Kup elektrolity w aptece, z odwodnieniem nie ma zartow :-(
ania ciesze sie,ze amnio poszlo ok. trzymam kciuki za wyniki, ale wiadomo,ze nie moga byc inne jak tylko najlepsze!!!
anka za ciebie tez kciukasy, silna jestes babka i dasz rade! Moze ten pessar juz niedlugo zaloza i bedziesz mogla wrocic do swoich babelkow :-)

AAAA jeszcze libido byl temat... co to jest???? rany, ja przez te plamienia nie mam ochoty zadnej, bo sie boje,ze znow cos sie zacznie :-( Mezulka mi szkoda...

Milego dnia dziecwzynki! Od poniedzialku mam juz miec neta w domu, wiec wroce do gry :-) kusiole dla Was wszystkich!

a jeszcze sie zastanawialam co tam u madleny? staralam sie nadrobic wszystkie ostatnie wpisy, ale nie widzialam zadnej wiadomosci od madleny. no chyba,ze cos przegapilam? i kasica cos sie nie odzywa?

no Anka to szaleństwo w tym szpitalu jeszcze dają wybór no nie mogę :)
u nas w szpitalu w chorzowie to jest poprostu masakra nie świerze nie dobre wszystko innego koloru niż powinno .. ale tam gdzie córe rodziłam i teraz też chce to już fajne obiadki dają i świerze co najważniejsze fakt faktem wyboru nie ma ale dobre i to hehe :)

anusia a ty jeszcze pamiętasz co to jest odpoczynek??:)
jak internet bedzie to wrocisz pełną parą mowisz??:) jak się mieszka? już wszystko ogarnięte??:)

maddlen się zadziej odzywa ale wszystko ok u niej z tego co wiemy:) a kasica się nie odzywa nie wiem czemu..

buziaki :*

Tu to chyba norma bo jak babcia leżała w Bydgoszczy w Centrum pulmonologicznym to też mogła sobie wybrać czy chce takie czy takie.

Ale niestety w większość jedzenie szpitalne jest niezjadliwe.

Tu niby świeże i wybór jest ale wszystko kompletnie niedoprawione. Za to chlebek pierwsza klasa :-)

Cukier po śniadanku 110 był :)

reklama
Hej dziołchy :)
Ja przed godzinką wstałam, śniadanko, kawka zbożowa coś by się przydało porobić, pranie, zmywanie, odkurzanie, żeby na jutro było mniej.
Obiadek z wczoraj więc dziś mam spokój.
Za oknem nadal wiosennie, oby szybko się nie popsuło, bo wczoraj trochę kropiło i jakaś burza szła ale na szczęście bokiem :)

Animka super, że będziecie mieli dziewuszkę :)

A_nka co za ludzie, nie mogą się skonsultować? Dają wiarę a potem rozczarowanie...

Fajnie macie już z tymi ruchami, też bym już chciała ale ja sobie jeszcze poczekam :)

Wiazytującym &&& zaciśnięte :)
Miłego dzionka :)

Do góry