reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Dzieki dziewczyny za odpowiedz. Mi tez sie wydaje ze powinnam dac rade. Ja to jestem taka ze moglabym jeszcze i za kolko wsiasc wiec czasem wole kogos zapytac zeby mnie otrzezwil :p

Dooda ja moja cesarke wspominam dobrze i fakt ze bedzie kolejna daje spokoj psychiczny.

Kusiak zycze zdrowka. A faceci
... coz moj to ma szczescie ze ja sie dobrze czuje i funkcjonuje jak dotychczas. Choc czasem mnie to wkurza ze nic nie korzystam z faktu ciazy ;)
Moj czesto wyjezdza na kilkudniowe delegacje. Teraz mi to nie przeszkadza ale od wrzesnia z noworodkiem i dzieckiem w szkolnym wieku samej moze byc ciezko :/

Dzisiaj ja zaczynam :-) również nowy tydzień, który przybliża mnie do półmetka ;-)
Ja też siedzę w domku i czasem na łeb można dostać, bo chciałabym, żeby mąż też mną się zajął albo moglibyśmy gdzieś pojeździć... a tu pracuje, przychodzi z pracy, je i co... znowu pracuje... wiem, że to przejściowe, bo chce jak najwięcej zrobić do września, żeby później móc skupić się na nas. Czasami mam tego dość, no ale co zrobić. Ktoś musi teraz pracować za dwoje ;-)
Jeśli macie wizyty, zaciskam kciuki.

Dzień dobry:)

Jakie tutaj dzisiaj pustki od rana:)

Ehh.. moja alergia się rozkręca, gardło drapie, oczy pieką i nos mam zatkany grr;/ Ale może wytrzymam do wizyty i mi coś ginka pomoże..

Miłego dnia dziewczyny:)

elleni, u mnie chyba 2j też starczają. No w każdym razie cukier godzinę po podwieczorku 118, a po kolacji 121 :-)

Ja też jestem szczęśliwa, że będę miała kolejną cesarkę, bo gdyby wisiało nade mną widmo porodu naturalnego to cała ciąża upłynęłaby w stresie o poród, a tak upłynie w stresie o długość szyjki :-D

Ps.
Dziewczyny był jakiś nowy lekarz na obchodzie, zrobią mi USG jeżeli szyjka ma więcej niż 20mm to zakładają dziś pessar i po południu idę do domu. Tu co obchód to inne informacje.

Trzymajcie kciuki by miała więcej!!

Ostatnia edycja:
A_nka trzymam kciuki, żeby szyjka wracała do odpowiednich rozmiarów:tak: Ale nie lepiej dla Ciebie jakbyś jeszcze troszkę została w szpitalu? Bo jak wrócisz do domu to wiadomo dzieci i inne obowiązki, więc nie będziesz mogła tak odpoczywać.

Bubbles ja tu sama nie wiem co jest dla mnie lepsze. Wczoraj, przedwczoraj nie było mowy o zakładaniu żadnego pessara. Dziś jakiś młody mówi, ze zakładamy i idę do domu. To właśnie polska służba zdrowia. Każdy robi co chce

A_nka no i to jest najgorsze, bo nie wiadomo kto ma rację i kogo słuchać:crazy: W takim wypadku obaj Ci lekarze powinni się skonsultować i wybrać opcję najlepszą dla Ciebie i maluszków.

reklama
Przyszła moja lekarka i do 18 tygodnia nic nie będzie mi nikt zakładał.
Ale mnie wkurza takie coś...

Ostatnia edycja:
Do góry