reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Witam się i ja,

swieżutkie drożdżówki z piekarni wręcz pochłonęłam...mniam. Mały w przedszkolu, a ja chyba śmigam spowrotem do łóżka, bo jakos nic mi się nie chce, głowa boli:-(
Ja korzystam z miejsc parkingowych dla kobiet w ciąży pod naszym supemarketem...przynajmniej blisko do wejścia mam:-)
Katka gratuluję udanego wieczorku:-):-):-)
Do usłyszenia później!

reklama
Bubbles dzięki ;)

Katka niezłego masz tego męża ;))) haha ja wczoraj mojego sama spytałam czy mi urosła pupa bo cycki to wiem ;) to odp ze chyba nie ale nie wiem czy by powiedział prawde akurat ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

Witam się i ja :)
na razie wolna od bólu. wieczorem to tak dawało ostro, że wzięłam swoją pierwszą nospe w ciąży. Wygrzałam się w nocy i jest lepiej :)
Włoski też farbuję ale mnie się udaje co 3 miesiące. Włosy rosną szybko ale, że mam ombre to tak nie widać ;-) paznokcie za to mam OKROPNE!!! rozdwajają się, a nawet roztrajają...żadne paskudztwa nie pomagają.
U nas świeci słoneczko ale dziś się z domu nie ruszam bo mój mi nie pozwala. Tak więc popracuję trochę i zacznę się szykować do piątkowego wyjazdu.
Miłego dnia wszystkim! :-)

Mi włosy powoli rosną, ale tylko na głowie :-D teraz się to przyspieszyło. Ja mam włosy w 3 kolorach się uzupełniających i przez to odrost też mniej widać, niż przy jednej farbie.
Mam głowę do języków "obcych", a że znam dobrze naszych zachodnich sąsiadów, bo mieszkam blisko nich, to tez jest mi prościej zrozumieć "wasz" :-D
pewnie masz balejaż?

Joani No widzisz ;))) to Ci zazdroszczę bo ja głowy do języków ani trochę uczę sie całe życie i pewnie jeszcze trochę sie poucze ;) latwiej mi przychodzi po alko hehe ;)

A co do odrostow, ja specjalnie teraz ścielam grzywke zeby aż tak nie było widać i rozjasnilam minimalnie kolor zeby aż tak sie nie rzucały w oczy bo normalnie ok mca wytrzymywalam a teraz szybciej rosną ... Choć wytrzymałam cały 1 trym ale było baaardzo ciezko i musiałam sie mocno nakombinowac ;)

A właśnie co myślicie o hybrydzie w ciazy czy zelach bo akryl chyba odpada całkiem nie ?

hybrydka jak najbardziej,żele też,ale czy jest sens i tak do porodu musi byc zdjęty i zero lakieru
akryl odpada bardzo szkodzi,bo go wdychamy

ja też pazury mam tragiczne,lakier na pół dnia sie trzyma
kupie sobie kilka kolorów hybrydki i będę kładła co tydzień

a włosy też mi rosną bardzo szybko w ciaży

ostatnio farbowałam na jasny brąz ale nie podoba mi się,jednak wróce do czarnego
odrostów wtedy nie widać,bo swoje mam prawie ciorne

Sawi sama robisz pazurki fajnie ;)
Ja mam niby fajne paznokcie ale nie chce mi sie ich co chwila malować a w nieumalowanych czuje sie jak Chop ;))) hybryda to wygoda na maksa ;)
A koloru włosów zazdroszczę ja mam mysi blond naturalny wiec ni w gruchy ni pietruche ;/

Sawi sama robisz pazurki fajnie ;)
Ja mam niby fajne paznokcie ale nie chce mi sie ich co chwila malować a w nieumalowanych czuje sie jak Chop ;))) hybryda to wygoda na maksa ;)
A koloru włosów zazdroszczę ja mam mysi blond naturalny wiec ni w gruchy ni pietruche ;/

też mam taki mysi ale ciemniejszy,wiec jak zafarbuje na czarno nie widac odrostów

co do pazurków to w styczniu tego roku byłam na zawodowym kursie stylizacji paznokci,wiec muszę umieć sama :-D
tak samo z włosami,rok temu byłam na kursie zawodowym fryzjer-stylista
prowadziłam własny salon,
ale z początkiem roku zamknęłam
jak odchowam dziecko pewnie bedę działać dalej

Jestem mega wściekła, bo pocałowałam klamkę u fryzjerki... dzwonię do niej a ona, że chyba pomyliłam dni, bo ona ma dopiero na za pół godziny, w dodatku strzyżenie... ciśnienie mi wzrosło, bo specjalnie 2 tyg. wcześniej się umówiłam, żebym była pierwsza i nie musiała czekać. Niby coś tam przepraszała za zaistniałą sytuację i miała zadzwonić jak tylko przyjdzie do pracy i znajdzie termin... no i cisza. Wkur.... jestem na maxa i muszę poszukać chyba nowej fryzjerki. Szkoda mi, bo mam do tej 200 m, dobrze moje włosy robi i nie zdziera jak inni. Ale jak nie zadzwoni, to będę zmuszona....
Poszłam za to do siostry, pobawiłam się z małym, zrobiłam zakupy i czekam teraz na przesyłkę. Kuzynka wysłała mi rogala do spania, ostatnio o tym na imprezie rozmawiałyśmy i ona mówi, że ma i nie potrzebuje, więc mi go wyśle. Zobaczymy, czy zda egzamin.
Ja pazurki mam przejechane żelem. Do porodu nie trzeba ściągać, tylko mieć przezroczyste i krótkie.

Witam się :)

Niedawno wstałam, ajj obowiązków nie ma to czemu mam wcześnie wstawać? Pogoda dziś piękna :)
Wczoraj u matki na dziełce siedziałam trochę i chyba mnie przewiało, lekki wiaterek a jednak może dopiec, dziś mnie boli prawa strona karku, prawie głową nie mogę ruszać. Ajjj jeszcze jak siedze lub leże i wtane to nie mogę się wyprostować przez chwilę, boli mnie dół pleców, masakra. Jak już teraz jest to co będzie potem? :no:

Planów jak pisałam już nie mam żadnych, jakiś obiad muszę wymysleć, nie wiem jaki..
Może potem jakiś spacer.

Ja też mam odrosty ale jakoś mi się nie pali aby teraz je farbować. Farbuje włosy na jasny blond ale na moich ciemnych tak tego nie widać i trochę je rozjaśnia.

Wizytującym &&
Miłego :)

Dziewczyny ale mialam noc! Moj maz wrocil z pracy wieczorem i marudzil ze sie zle czuje, przed spaniem zaczal wymiotowac. Kolo 23 moj najmlodszy sie obudzil caly w wymiotach. O 1 w nocy ja zaczelam.... I tak cala noc na zmiane biegalismy do ubikacji. Maz spal na kanapie a maly ze mna. Wymiotowal dokladnie co godzine. A ja go pilnowalam wiec tez nie spalam zupelnie. Zasnelismy o 5 rano i pobudka o 9. Czuje sie strasznie!

reklama
Do góry