reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

A_nka po Twoim przypadku to zrozumiałe, że polecasz dziewczynom, żeby nie bagatelizowały niepokojących objawów:tak: I nikt Ci na pewno nie będzie miał tego za złe, bo lepiej dmuchać na zimne niż się denerwować i stresować później:) A jak tam się czujesz? Odpoczywasz?

reklama
Bubbles cały dzień leżałam, nie robiłam kompletnie nic:-)
Upławy są jakby mniejsze no i to bólo-drętwienie tam w środku ustąpiło. Brzuch nie jest napięty tylko taki normalny :-D ale wytłumaczyłam :szok:

Mąż wróci z dziećmi to mnie spakuje i jutro rano jedziemy :-(
Ale czego nie robi się dla dzieci :)

A_nka ciesze się, że objawy ustępują, oby i ta szyjka szybko wróciła do normy, żebyś mogła jeszcze wrócić do domku, a nie spędziła całej ciąży w szpitalu, ale wiadomo jak będzie trzeba to czego się nie robi dla takich skarbów:)

cześć dziewczyny,
chciałam zapytać czy ospa wietrzna może w jakiś sposób mi zagrażać (już przechodziłam), czekam na wysyp u małego, bo pół przedszkola juz ma :wściekła/y:

Jak przechodziłaś, to niby jest mniejsze ryzyko dla malucha, ale nie wiem czy na 100% nic się nie wydarzy. Skonsultuj ze swoim lekarzem lepiej.

Skoro przechodziłaś to raczej nie będzie dla Ciebie groźna. Jedynie możesz złapać półpaśca, ale ja w ciąży z Nelą miałam i to w 8tygodniu i lekarz zalecił tylko smarowanie Pudrodermem bo półpasiec nie zagraża ciąży

Kusiak pewnie masz racje ze jestes w troche innej sytuacji niz ja. Fajnie ze podejzysz malucha bo u was z tym usg nie za bogato.

A ja dzis po raz pierwszy wykorzystalam kase pierszenstwa w Tesco. A byla taaaka kolejka :p
Stwierdzilam a co tam, skoro ktos dal mi takie prawo to dlaczego nie mam z niego korzystac.

Mnie jest głupio korzystać, ale chyba czas najwyższy się przełamać, bo im bliżej świąt tym pewnie w sklepach większy tłok będzie.
Katka - gratuluję chłopaka :)

reklama
Witam się porannie :)

Katka Gratulacje Synusia :)
też już chce wiedzieć :) pocieszam się że razem z wynikami dostaniemy 100% potwierdzoną płeć
:)

Myślę że z tą ospą tak jak dziewczyny mówią jak coś to połpasiec ja już też przechodziłam pare lat temu... ale w ciąży chyba on nie zaszkodzi.. z resztą jak tylko coś wyskoczy to do lekarza na konsultacje :)

bol krzyża...:szok:
ja nie mogę za długo przy zlewie stać bo napiernicza że szok...

dziś ładna pogoda się zapowiada :)
muszę iść do cukierni po jakieś ciacho bo koleżanka na klachy wpada :)

za wszystkie wizytujące &&&& zaciśnięte :)

miłego dnia :*

Do góry