reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Hej:)

Ja ostatnio mam problemy ze spaniem;/ Pobudka o 5 to max, trochę mnie to już zaczyna denerwować..

Ania// u mnie też problem z bólem krzyża się zaczyna przy zmywaniu naczyń, zginam się wtedy w pół z bólu:zawstydzona/y:

Ja jak będzie już widać brzuszek, że to ciążowy to też będę korzystać z przywilejów, a co? Należy nam się:) Chociaż przez te parę miesięcy można się dać porozpieszczać:tak:

Kciuki za dzisiejsze wizyty:) Do mojej jeszcze aż dwa tygodnie, czasie leć szybciej:-D

reklama
Co za ironia losu... Jak muszę wcześniej wstać, to wtedy taki mam twardy sen i nie chce sie wstawać... a jak nie muszę, to pobudka o 5 :rofl2:
Idę zaraz do fryzjera, bo już mi urósł duży pas startowy. Po nim widzę, że w ciąży szybciej mi włosy rosną, bo zawsze po 2 miesiącach po farbie jeszcze tragedii nie było, a teraz jest już dramat. I obowiązkowo "klachy" pokręcimy ;-)
Powodzenia na wizytach i dajcie wszystkie znać, co tam wczoraj było.
Katka gratulacje "żołnierza" :-)

Joani Twoje włosy normalnie wytrzymują dwa miesiące bez farbowania?:szok: Ja to jakbym tak faktycznie chciała farbować to co 3 tygodnie, by wypadało:p Ale ja mam jaśniutki blond, więc może dlatego, bo odrost to zaraz widać:)

Joani szybko sie uczysz :))))

Katka gratulacje syna ;))

Ania fajnie Ci ;)))
Ja tez mam dzis w planach cotygodniowa wycieczkę do miasta i znajomych ;) na szczęście nie wymiotuje wiec nie bede musiała odwoływać jak ostatnio ;) a zobaczymy ile osób dzis sie da obskoczyc ;)

Ritta słusznie z ta kolejka po to jest ;) ja dopiero ostatnio sie dowiedziałam o istnieniu takiego dobrodziejstwa ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

Joani Twoje włosy normalnie wytrzymują dwa miesiące bez farbowania?:szok: Ja to jakbym tak faktycznie chciała farbować to co 3 tygodnie, by wypadało:p Ale ja mam jaśniutki blond, więc może dlatego, bo odrost to zaraz widać:)

Ja też raczej nie wytrzymałabym dwóch miesięcy bez farbowania. Też mam jasny blond a farbuję na rudy więc odrost bardzo szybko rzuca się w oczy i muszę farbować co miesiąc inaczej patrzeć na siebie nie mogę ;-)

Mi włosy powoli rosną, ale tylko na głowie :-D teraz się to przyspieszyło. Ja mam włosy w 3 kolorach się uzupełniających i przez to odrost też mniej widać, niż przy jednej farbie.
Mam głowę do języków "obcych", a że znam dobrze naszych zachodnich sąsiadów, bo mieszkam blisko nich, to tez jest mi prościej zrozumieć "wasz" :-D

No hej, zdałam relacje w wizytowym:)

Właśnie podniosłam się z łóżka:) i piję kawkę dziś obiadku robić nie muszę bo mam z wczoraj:)

Małż się stęsknił:D Ja też:) Było miło haha:D

Wczoraj jak wyszłam od lekarza to aż pojechałam sobie kupić jakiegoś łaszka i kupiłam sobie 2 zarąbiste bluzeczki:) w MIniMaxi i 2 pary sexi koronkowych majteczek:D weszłam do domu, odziałam... i małż wrócił z piwnicy bo był napalić w piecu... i oczy O.O Z Tekstem "
"Ty serio ci urosła Dupcia xd"

Joani No widzisz ;))) to Ci zazdroszczę bo ja głowy do języków ani trochę uczę sie całe życie i pewnie jeszcze trochę sie poucze ;) latwiej mi przychodzi po alko hehe ;)

A co do odrostow, ja specjalnie teraz ścielam grzywke zeby aż tak nie było widać i rozjasnilam minimalnie kolor zeby aż tak sie nie rzucały w oczy bo normalnie ok mca wytrzymywalam a teraz szybciej rosną ... Choć wytrzymałam cały 1 trym ale było baaardzo ciezko i musiałam sie mocno nakombinowac ;)

A właśnie co myślicie o hybrydzie w ciazy czy zelach bo akryl chyba odpada całkiem nie ?

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

EM ka niby żele są nie groźne i można zakładać w ciąży, mama mojego chrześniaka całą ciąże miała i było wszystko ok:) Mnie się koleżanki pytają czy to moje paznokcie, bo tak mi pięknie rosną:D

reklama
Emka wiem że zel jest bezpieczny ale z akrylem to nie wiem jak jest, sama się w tym bawiłam ale to waliiii smród straszny... Musisz poczytać w internecie.

Do góry