reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Hej:)

Ja ostatnio mam problemy ze spaniem;/ Pobudka o 5 to max, trochę mnie to już zaczyna denerwować..

Ania// u mnie też problem z bólem krzyża się zaczyna przy zmywaniu naczyń, zginam się wtedy w pół z bólu:zawstydzona/y:

Ja jak będzie już widać brzuszek, że to ciążowy to też będę korzystać z przywilejów, a co? Należy nam się:) Chociaż przez te parę miesięcy można się dać porozpieszczać:tak:

Kciuki za dzisiejsze wizyty:) Do mojej jeszcze aż dwa tygodnie, czasie leć szybciej:-D

reklama
Co za ironia losu... Jak muszę wcześniej wstać, to wtedy taki mam twardy sen i nie chce sie wstawać... a jak nie muszę, to pobudka o 5 :rofl2:
Idę zaraz do fryzjera, bo już mi urósł duży pas startowy. Po nim widzę, że w ciąży szybciej mi włosy rosną, bo zawsze po 2 miesiącach po farbie jeszcze tragedii nie było, a teraz jest już dramat. I obowiązkowo "klachy" pokręcimy ;-)
Powodzenia na wizytach i dajcie wszystkie znać, co tam wczoraj było.
Katka gratulacje "żołnierza" :-)

Joani Twoje włosy normalnie wytrzymują dwa miesiące bez farbowania?:szok: Ja to jakbym tak faktycznie chciała farbować to co 3 tygodnie, by wypadało:p Ale ja mam jaśniutki blond, więc może dlatego, bo odrost to zaraz widać:)

Joani szybko sie uczysz :))))

Katka gratulacje syna ;))

Ania fajnie Ci ;)))
Ja tez mam dzis w planach cotygodniowa wycieczkę do miasta i znajomych ;) na szczęście nie wymiotuje wiec nie bede musiała odwoływać jak ostatnio ;) a zobaczymy ile osób dzis sie da obskoczyc ;)

Ritta słusznie z ta kolejka po to jest ;) ja dopiero ostatnio sie dowiedziałam o istnieniu takiego dobrodziejstwa ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

Joani Twoje włosy normalnie wytrzymują dwa miesiące bez farbowania?:szok: Ja to jakbym tak faktycznie chciała farbować to co 3 tygodnie, by wypadało:p Ale ja mam jaśniutki blond, więc może dlatego, bo odrost to zaraz widać:)

Ja też raczej nie wytrzymałabym dwóch miesięcy bez farbowania. Też mam jasny blond a farbuję na rudy więc odrost bardzo szybko rzuca się w oczy i muszę farbować co miesiąc inaczej patrzeć na siebie nie mogę ;-)

Mi włosy powoli rosną, ale tylko na głowie :-D teraz się to przyspieszyło. Ja mam włosy w 3 kolorach się uzupełniających i przez to odrost też mniej widać, niż przy jednej farbie.
Mam głowę do języków "obcych", a że znam dobrze naszych zachodnich sąsiadów, bo mieszkam blisko nich, to tez jest mi prościej zrozumieć "wasz" :-D

No hej, zdałam relacje w wizytowym:)

Właśnie podniosłam się z łóżka:) i piję kawkę dziś obiadku robić nie muszę bo mam z wczoraj:)

Małż się stęsknił:D Ja też:) Było miło haha:D

Wczoraj jak wyszłam od lekarza to aż pojechałam sobie kupić jakiegoś łaszka i kupiłam sobie 2 zarąbiste bluzeczki:) w MIniMaxi i 2 pary sexi koronkowych majteczek:D weszłam do domu, odziałam... i małż wrócił z piwnicy bo był napalić w piecu... i oczy O.O Z Tekstem "
"Ty serio ci urosła Dupcia xd"

Joani No widzisz ;))) to Ci zazdroszczę bo ja głowy do języków ani trochę uczę sie całe życie i pewnie jeszcze trochę sie poucze ;) latwiej mi przychodzi po alko hehe ;)

A co do odrostow, ja specjalnie teraz ścielam grzywke zeby aż tak nie było widać i rozjasnilam minimalnie kolor zeby aż tak sie nie rzucały w oczy bo normalnie ok mca wytrzymywalam a teraz szybciej rosną ... Choć wytrzymałam cały 1 trym ale było baaardzo ciezko i musiałam sie mocno nakombinowac ;)

A właśnie co myślicie o hybrydzie w ciazy czy zelach bo akryl chyba odpada całkiem nie ?

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

EM ka niby żele są nie groźne i można zakładać w ciąży, mama mojego chrześniaka całą ciąże miała i było wszystko ok:) Mnie się koleżanki pytają czy to moje paznokcie, bo tak mi pięknie rosną:D

reklama
Emka wiem że zel jest bezpieczny ale z akrylem to nie wiem jak jest, sama się w tym bawiłam ale to waliiii smród straszny... Musisz poczytać w internecie.

Do góry