reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Dziewczyny, powodzenia na wizytach :) trzymam kciuki żeby dzieciaczki ładnie pokazały co tam mają między nóżkami :)

U mnie dziś troszkę niebo zachmurzone, ale może się przejaśni później. Wczoraj posprzątałam balkon, wystawiłam stolik i krzesełka i zaliczyłam pierwszy obiadek na świeżym powietrzu, do tego była to rybka złowiona dzień wcześniej przez mojego mężczyznę :) Po prostu żyć nie umierać :) Nawet troszkę się opaliłam siedząc na balkonie.

A dziś oglądałam program "Najgorszy kucharz świata" i robili tam różne pulpeciki, takiego smaka mi narobili, że dziś będę robić. Mój D je uwielbia, ja tak samo :)

Miłego dnia kobietki ! i nie dajcie się nabierać na żartyyy !!! hehe

Ania dzięki za uspokojenie ;) nie krwawie nie plamie wiec ok pewnie sie rozciągam faktycznie ;)

Haniu nie mysl o tych przykrych sytuacjach i unikaj ich, bo potem mozna ściągnąć na siebie złe rzeczy a nie wolno . Trzeba myślec pozytywnie i wtedy wszystko musi byc dobrze i tak tez bedzie u Ciebie. Zdarzają sie niestety ciężkie sytuacje prawie każda z nas to przeszła aby teraz sie cieszyć tym co bedzie dobre nawet jesli nie mamy książkowych ciąż.

Ja tez dzis wolna od garów wczoraj zrobiłam mięso wiec dzis tylko kluski ugotuje;) a po pracy P jedziemy kupować szyny do firanek ol yeah ;))))

Joani Ty juz szczęśliwa posiadaczka jestes ;)))

Dziewczyny kciuki za wizyty! Na pewno bedzie dobrze ;)))

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny,
dla wszystkich miłego dnia, dobrych pozytywnych myśli, wszak słonce nam świeci cudnie !!!

Ja przygotowuje się już do wizyty w nast. tyg. :) Musze zrobić teraz tylko badanie moczu. I mam nadzieję, że nasz bobasek w końcu będzie chciał się ujawnić kim jest dokładnie :-)

buziaki dla Wszystkich :*

Dziś jakiś taki zamulony dzień, głowa mnie strasznie boli.

Dziewczyny wizytujące zaciskam &&& :-)

EM Ka, jeżeli ból by się nasilał to myślę, że powinnaś udać się do lekarza. Bo lepiej dmuchać na zimne. Ale miejmy nadzieję, że nie będzie to w Twoim wypadku konieczne i faktycznie to tylko rosnący maluch rozciąga więzadła:-)

Haniu koleżanka dzisiaj ma wizytę u naszego lekarza wiec jak nie zapomni to zapyta czy taki ból jest normalny w razie co to Pd razu da mi znaka ze mam jechac do niego ;) na razie nie ma złe wcześniej tez miałam takie bóle i wszystko było ok ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

Emka, to fakt, jedno mam z głowy te karnisze... jeszcze są gołe ściany ale z tym już żyć się da ;-)
Powodzenia zatem na zakupach. Ja kupiłam w końcu na all, bo były o połowę tańsze, a że nie cudowałam i brałam zwykłe, proste metalowe, to trochę zaoszczędziłam.. "na mięcie... :-D"
Dajcie znać co na wizytach, musi być dobrze :-)

Rajo u mnie tez pulpety na obiad :) w sosie pomidorowym.

A ja dzis jestem w dobrym humorku bo moj maz mnie na prywatne usg zapisal :D i sie dowiemy co bedziemy miec :D w poniedzialek na 14, juz sie nie moge doczekac!!!

reklama
Do góry