reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Tak piszecie o tych kopniakach a ja nie jestem pewna czy to co czuje to dzidzia czy jelita bo te tez dają o sobie znac... Ja nie moge sie doczekac by jednoznacznie powiedziec ze to dzidzia ;)
A brzuch boli mnie dość tak od soboty... Dzis nawet próbowałam sie poratować nospa i magnezem i większość dnia leże i odpoczywam...

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

reklama
Witam :-) dawno nie pisalam i pewnie mnie nie pamietacie :-p jakos czasu nie mialam na pisanie... :baffled:
U nas wszystko dobrze, dzidzia rosnie jak na drozdzach :-) co do boli brzucha to tez czesto mam, tak ciagnie, kluje lub napina sie. Jakies dwa dni temu chyba poczulam malenstwo ale nie jestem pewna bo to bardzo delikatne ruchy byly :-) a kopniakow juz sie doczekac nie moge :-)
Dziewczyny ile Wasze malenstwa waza?

Dzien dobry:)

Dzisiaj ja sie pierwsza witam z rana, nie spie od 4:30:( jestem wymeczona, a i tak nie moglam zasnac, nie wiem jak to bedzie pozniej, jak teraz nic mi nie przeszkadza a ja spac nie moge..

Pogoda o tej porze sie nie zapowiada zbyt ciekawie, mam nadzieje, ze jednak sie polepszy:)

Gosia gratuluje ruchow:)) ja niestety nie wiem ile moj maluszek wazy.

Milego dnia:)

No hej! :biggrin2:

Ja też już nie śpię:-p W nocy przebierałam łóżko bo moje dziecko zrobiło siku:crazy: dobrze że mam jeszcze te podkładki:-D Ale mimo wszystko walczyć w nocy z pościelą... bezcenne;-)

Wczoraj sąsiadka przyniosła zarąbiste nowe spodnie z Adidasa dresowe do sprzedania za 35 zł... już się napaliłam... ale oczywiście swojego wielkiego dupska nie zmieściłam:baffled::confused: z ciekawości zaczęłam przymierzać swoje wszystkie spodnie i okazało się ze 4 pary jeansów mogę schować do szafy!! wysoko wysoko!:biggrin2: zostały tylko leginsy!:-p

Kurdę... jeszcze tylko 8 godzin.....:blink::tak::biggrin2:

Edit: Dziewczyny Nie dajcie się dziś wkręcić !!! Jaki pomysł na Primaaprilisowy żart dla męża?:D

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja ;)

Kurcze dalej pobolewa mnie brzuch ale tak dziwnie jak zakwasy, któraś z Was tez ma taki ból ? Czy jednak powinnam sie niepokoić? Leżałam bite 2 dni... Wiec powinno juz przejść ...

Witam sie i ja ;)

Kurcze dalej pobolewa mnie brzuch ale tak dziwnie jak zakwasy, któraś z Was tez ma taki ból ? Czy jednak powinnam sie niepokoić? Leżałam bite 2 dni... Wiec powinno juz przejść ...

Najprawdopodobniej wszystko się rozciąga... ale jak cie to niepokoi to skonsultuj się ze swoim lekarzem.

Witajcie, u mnie pogoda też coś trochę zawiodła...
Też mnie pobolewa tu i tam, czasem mocniej ale nic innego się nie dzieje. Ciężko komuś coś poradzić, bo możemy mieć te same bóle, ale każda próg bólu ma inny.. ja na to machnę ręką a inna będzie brała nospę. Fakt jest jeden- rozciągamy się i to też czujemy :-) mnie najbardziej męczą pośladki i plecy, już nie wspomnę kichaniu czy kaszlu, bo brzuch wtedy kłuje niesamowicie.
Na szczęście mąż zażyczył sobie pierogi, które muszę tylko kupić i usmażyć :-D więc można powiedzieć mam dziś wolne od garów :-)

Hallo :)

Emka jeśli to taki bol na zakwasy jakby to nie ma się czym przejmować.. pachwiny też tak bolą?? cała macica idzie do góry wszystko się rozciąga :)mnie też tak bolało 3-4 dni, pod warunkiem że nie ma żadnych plamień tylko kłócie i taki ból a wczoraj jak lekarz robił usg to już miał głowice nad pępkiem czyli już wysoko i myśle że te bóle o przez to :)

nas NAti dziś obudziła płaczem bo brzuszek bolał o 5 rano.. dałam espumisan i jakoś zasneła zrobiłam M śniadanie poszedł do pracy a ja do wyrka i pospałam jeszcze godzinkę a córa obudziła mnie buziakiem w usta :) ale to było słodkie :D

pogoda chyba fajne się zapowiada :) może wyjdziemy usiąść na balkon bo wózek znosić żeby iść na spacer to chyba za dużo na dziś...

Prima Aprilis hmmm.. brak pomysłów :) tylko nie wyskakojcie z jakimiś bólami albo że np wody mi odeszły bo chłopy zawału dostaną..

kiedyś moja koleżanka tak zrobiła i wprowadziła M w depresje napisała mu że musi szybko wrocić do domu bo wody jej odeszły chłop się zebrał z pracy migiem i z płaczem do domu przyjechał bo ona dopiero jakoś 25 tygodniu była.. a ona sobie stała i patrzyła na niego uhahana
Biedak..

Gosia u mnie na wykresie usg waga u bliżniaka pierwszego to 142g, u drugiego 137g
CRL 107mm I 106mm, i z usg jest 16w2d.

Gin mówił, że całkiem spore maluchy :-) więc chociaż tyle dobrego.

reklama
Dziewczyny czy u was też są nowości bb? co chwilę wyskakują jakieś informacje o nowościach, z boku mam kolorowy pasek, którego nie mogę zamknąć i mnie wkurza niesamowicie. Reklamy też masakra.. przestaje mi się to podobać.

Do góry