reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Tak piszecie o tych kopniakach a ja nie jestem pewna czy to co czuje to dzidzia czy jelita bo te tez dają o sobie znac... Ja nie moge sie doczekac by jednoznacznie powiedziec ze to dzidzia ;)
A brzuch boli mnie dość tak od soboty... Dzis nawet próbowałam sie poratować nospa i magnezem i większość dnia leże i odpoczywam...

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

reklama
Witam :-) dawno nie pisalam i pewnie mnie nie pamietacie :-p jakos czasu nie mialam na pisanie... :baffled:
U nas wszystko dobrze, dzidzia rosnie jak na drozdzach :-) co do boli brzucha to tez czesto mam, tak ciagnie, kluje lub napina sie. Jakies dwa dni temu chyba poczulam malenstwo ale nie jestem pewna bo to bardzo delikatne ruchy byly :-) a kopniakow juz sie doczekac nie moge :-)
Dziewczyny ile Wasze malenstwa waza?

Dzien dobry:)

Dzisiaj ja sie pierwsza witam z rana, nie spie od 4:30:( jestem wymeczona, a i tak nie moglam zasnac, nie wiem jak to bedzie pozniej, jak teraz nic mi nie przeszkadza a ja spac nie moge..

Pogoda o tej porze sie nie zapowiada zbyt ciekawie, mam nadzieje, ze jednak sie polepszy:)

Gosia gratuluje ruchow:)) ja niestety nie wiem ile moj maluszek wazy.

Milego dnia:)

No hej! :biggrin2:

Ja też już nie śpię:-p W nocy przebierałam łóżko bo moje dziecko zrobiło siku:crazy: dobrze że mam jeszcze te podkładki:-D Ale mimo wszystko walczyć w nocy z pościelą... bezcenne;-)

Wczoraj sąsiadka przyniosła zarąbiste nowe spodnie z Adidasa dresowe do sprzedania za 35 zł... już się napaliłam... ale oczywiście swojego wielkiego dupska nie zmieściłam:baffled::confused: z ciekawości zaczęłam przymierzać swoje wszystkie spodnie i okazało się ze 4 pary jeansów mogę schować do szafy!! wysoko wysoko!:biggrin2: zostały tylko leginsy!:-p

Kurdę... jeszcze tylko 8 godzin.....:blink::tak::biggrin2:

Edit: Dziewczyny Nie dajcie się dziś wkręcić !!! Jaki pomysł na Primaaprilisowy żart dla męża?:D

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja ;)

Kurcze dalej pobolewa mnie brzuch ale tak dziwnie jak zakwasy, któraś z Was tez ma taki ból ? Czy jednak powinnam sie niepokoić? Leżałam bite 2 dni... Wiec powinno juz przejść ...

Witam sie i ja ;)

Kurcze dalej pobolewa mnie brzuch ale tak dziwnie jak zakwasy, któraś z Was tez ma taki ból ? Czy jednak powinnam sie niepokoić? Leżałam bite 2 dni... Wiec powinno juz przejść ...

Najprawdopodobniej wszystko się rozciąga... ale jak cie to niepokoi to skonsultuj się ze swoim lekarzem.

Witajcie, u mnie pogoda też coś trochę zawiodła...
Też mnie pobolewa tu i tam, czasem mocniej ale nic innego się nie dzieje. Ciężko komuś coś poradzić, bo możemy mieć te same bóle, ale każda próg bólu ma inny.. ja na to machnę ręką a inna będzie brała nospę. Fakt jest jeden- rozciągamy się i to też czujemy :-) mnie najbardziej męczą pośladki i plecy, już nie wspomnę kichaniu czy kaszlu, bo brzuch wtedy kłuje niesamowicie.
Na szczęście mąż zażyczył sobie pierogi, które muszę tylko kupić i usmażyć :-D więc można powiedzieć mam dziś wolne od garów :-)

Hallo :)

Emka jeśli to taki bol na zakwasy jakby to nie ma się czym przejmować.. pachwiny też tak bolą?? cała macica idzie do góry wszystko się rozciąga :)mnie też tak bolało 3-4 dni, pod warunkiem że nie ma żadnych plamień tylko kłócie i taki ból a wczoraj jak lekarz robił usg to już miał głowice nad pępkiem czyli już wysoko i myśle że te bóle o przez to :)

nas NAti dziś obudziła płaczem bo brzuszek bolał o 5 rano.. dałam espumisan i jakoś zasneła zrobiłam M śniadanie poszedł do pracy a ja do wyrka i pospałam jeszcze godzinkę a córa obudziła mnie buziakiem w usta :) ale to było słodkie :D

pogoda chyba fajne się zapowiada :) może wyjdziemy usiąść na balkon bo wózek znosić żeby iść na spacer to chyba za dużo na dziś...

Prima Aprilis hmmm.. brak pomysłów :) tylko nie wyskakojcie z jakimiś bólami albo że np wody mi odeszły bo chłopy zawału dostaną..

kiedyś moja koleżanka tak zrobiła i wprowadziła M w depresje napisała mu że musi szybko wrocić do domu bo wody jej odeszły chłop się zebrał z pracy migiem i z płaczem do domu przyjechał bo ona dopiero jakoś 25 tygodniu była.. a ona sobie stała i patrzyła na niego uhahana
Biedak..

Gosia u mnie na wykresie usg waga u bliżniaka pierwszego to 142g, u drugiego 137g
CRL 107mm I 106mm, i z usg jest 16w2d.

Gin mówił, że całkiem spore maluchy :-) więc chociaż tyle dobrego.

reklama
Dziewczyny czy u was też są nowości bb? co chwilę wyskakują jakieś informacje o nowościach, z boku mam kolorowy pasek, którego nie mogę zamknąć i mnie wkurza niesamowicie. Reklamy też masakra.. przestaje mi się to podobać.

Do góry