reklama
joani
Fanka BB :)
Trzymam kciuki, aby było dobrze. Cukrem też się nie przejmuj, bo skoro masz cukrzycę, to logiczne, że będzie wyższy. Ważne, że kontrolujesz i nie skacze ci do 200, wtedy pewnie lekarz podejmie jakieś działania.
Dziewczyny, lepiej jechać do swojego lekarza, a z tego co pamiętam to jej szpital to ten, o którym w Polsce głośno było po śmierci bliźniaków...
Dziewczyny, lepiej jechać do swojego lekarza, a z tego co pamiętam to jej szpital to ten, o którym w Polsce głośno było po śmierci bliźniaków...
Ostatnia edycja:
Kusiak pewnie i może, ale i tak muszę czekać na męża by mnie zawiózł.
I po ostatnich ekscesach we włocławskim szpitalu trochę nie do końca im ufam, najpierw podjadę do swojego gina a potem zrobię tak jak będzie mi kazał. Jemu wierzę im tam nie do końca.
joani bardzo dobrze pamiętasz, śmierć bliźniaków i ostatnio pijana położna. MAKABRA!! Dlatego właśnie teraz mają referencyjność obniżoną. I według mnie to dobrze, więcej dzieci nie zmarnują.
I po ostatnich ekscesach we włocławskim szpitalu trochę nie do końca im ufam, najpierw podjadę do swojego gina a potem zrobię tak jak będzie mi kazał. Jemu wierzę im tam nie do końca.
joani bardzo dobrze pamiętasz, śmierć bliźniaków i ostatnio pijana położna. MAKABRA!! Dlatego właśnie teraz mają referencyjność obniżoną. I według mnie to dobrze, więcej dzieci nie zmarnują.
Dziewczyny mam krwiste upławy i strasznie boli mnie gdzieś w pochwie...
Jak mąż przyjedzie to zawiezie dzieci do mojej mamy i podjedziemy do mojego gina prywatnie. Wizyta w piątek, ale wolę nie czekać.
Cukier dziś po obiedzie 144 kurde ja nie mam pojęcia co robię źle.
W każdym razie pochwale się ze 3-4 dni temu miałam już na plusie 5kg, dziś jest 4 dietka cukrzycowa działa
A co jadłaś na obiad ?
Może to biała mąka np. panierka ?
Koniecznie skontroluj co się dzieje. Trzymam kciuki aby to nic poważnego.
P.S. Unikaj produktów z wysokim indeksem glikemicznym. Po tych produktach następuje skok cukru.
Indeks glikemiczny
Ostatnia edycja:
sawi
szczęśliwa żona i mama
a to rzeczywiście....też bym nie pojechała tamKusiak pewnie i może, ale i tak muszę czekać na męża by mnie zawiózł.
czekamy na informację z wizyty
EM Ka
Hanka kciuki zeby okazało sie ze to z przemeczenia tylko!
Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom
Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom
Bigbi
Witajcie w ten piękny poniedziałek U mnie to początek kolejnego tygodnia i muszę się pochwalić, że wczoraj wieczorem po raz pierwszy poczułam pod ręką przemieszczanie się mojego Maleństwa:-) Patrząc na brak ciążowego brzucha, zaczęłam oczywiście mieć już czarne myśli, że coś nie tak, ale wczoraj się trochę uspokoiłam
Czy któraś z Was korzysta z takiej specjalnej poduszki rogal do spania? Spanie na boku prowadzi do bólów kręgosłupa u mnie i zastanawiam się, czy sobie czegoś takiego nie sprawić. Materac do spania mam bardzo dobry i nigdy nie miałam problemów ze spaniem, a teraz rano czuję się połamana.
Trzymam kciuki, by się okazało, że to nic groźnego. Szkoda tylko, że musisz daleko do szpitala teraz jeździć przez niekompetencję włocławskiego szpitala.
Ja biorę Femibion i niestety u mnie obstawiam, że wywołuje mdłości. Testowałam już 2 razy odstawienie na 3 dni i mdłości odchodziły. Ale zmuszam się, bo tam jest jod, który muszę przyjmować. Jak skończę to opakowanie, to zastanawiam się, czy nie zmienić na inne witaminy z jodem. Daj znać, jak Ty zareagujesz na ten Femibion.
Czy któraś z Was korzysta z takiej specjalnej poduszki rogal do spania? Spanie na boku prowadzi do bólów kręgosłupa u mnie i zastanawiam się, czy sobie czegoś takiego nie sprawić. Materac do spania mam bardzo dobry i nigdy nie miałam problemów ze spaniem, a teraz rano czuję się połamana.
sawi, odeślą mnie do Torunia lub Łodzi bo mój szpital ma obniżoną referencyjność i nie może zajmować się poważną patologią ciąży
Dam znać co się dzieje jak tylko wrócimy. Oby to tylko nie rozwieranie szyjki :----(
Trzymam kciuki, by się okazało, że to nic groźnego. Szkoda tylko, że musisz daleko do szpitala teraz jeździć przez niekompetencję włocławskiego szpitala.
a ja Wam nie powiedzialam ze w czw jak bylam u lekarza to rozmawialm o tych moich mdlosciach i kazal zmienic witaminy i sluchajcie odtawilam calkiem na kilka dni bo nie bylo tego febionu2 w aptece i pomyslalam sobie ze przeczekam i zobacze jak sie bede czula i od czw rano gdzie tylko mnie mdlilo jak na razie jest wszystko dobrze, nawet bez wiekszych mdlosci, a o wymiotach to juz calkiem moge zapomniec - wiec to faktycznei witaminy. a Febion zaczne brac od czwartku i zobaczymy co to bedzie dalej czy ktoras z Was bierze febion i zle sie po nim czuje?
Ja biorę Femibion i niestety u mnie obstawiam, że wywołuje mdłości. Testowałam już 2 razy odstawienie na 3 dni i mdłości odchodziły. Ale zmuszam się, bo tam jest jod, który muszę przyjmować. Jak skończę to opakowanie, to zastanawiam się, czy nie zmienić na inne witaminy z jodem. Daj znać, jak Ty zareagujesz na ten Femibion.
Gratulacje z okazji nawiązania kontaktu;-)Witam
Wczoraj pierwszy raz poczułam ruchy pod moja dłonią, lezalam położylam ręke na brzuch i w końcu coś się rozpychala może kolanko., może główka
joani
Bibi, też się nad tym Zastanawiam, bo brzuch zaczyna co raz bardziej ciążyć jak śpię i czuję jak grawitacja działa ;-) chyba si skuszę też na tego rogala, bo później przy maluchu też się przyda. Może ktoś podpowie jakiej firmy albo co ma być w środku?
reklama
Dziewczyny Wam juz sie ciezko spi? To co to bedzie pozniej? ja rogala nie mam i nie mialam wiec nic nie doradze. Moge tylko powiedziec ze ja korzystalam ze zwyklej poduszki ktore kladlam miedzy nogi/kolana jak spalam na boku. Podnosi to wtedy troche ta jedna noge wyzej i odciaza kregoslup i biodra