reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Ja biorę pregna +.
Coś czuję, że mnie przeziębienie chwyta - a do 17.00 trzeba w pracy siedzieć :/ Już zapowiedziałam Mężowi, że dziś się mną w pełni opiekować ma :)

Czy Was też ciągnie w brzuchu?

reklama
ania// kciuki za amnio, a czemu musisz miec to badanie? coś konkretnego sie dzieje?

ja ma wizytę w poniedziałek za tydzień... w środę planuje iść na badania... mam zrobic morfo mocz i próby watrobowe bo mam okropna wysypke na calym ciele która potwornie swędzi :( pojawiło mi się to zanim jeszcze sie zorientowałam ze w ciazy jestem... najgorsze jest to ze mąż tez to ma i moj Antoś też... tylko Antos jakos inaczej to przechodzi... byłam ju u dermatologa i lekarza rodzinnego ale nikt nic nei poradzi zreszta i tak nie wiedza co to... moze ginka pomoze...
mam tez plamienia od samego poczatku ciaży i w ogole nie znikaja zaczynam sie tym juz martwić... no ale tydzien wytrzymam... mi ginka zrobila prenatalne w 11 tc bo ładnie bąbelka było widać... wszytsko jest ok :) powiedziała ze jak bedzie maleństwo chciało to moze juz zobaczymy co tam miedzy nóżkami ma... Pamietam że Antoś "świecił" sisiorem na każdym usg za to buźkę udało sie uchwycic tylko na jednym zdjęciu przez całą ciążę bo zawsze zaslaniał sie rączkami.. no ale zdjęć sisiorów mam pod dostatkiem :)))

Co do witamin oprócz nich biorę jeszcze żelazo nie pamiętam nazwy

Ps też mnie ciągnie w brzuchu wczoraj się napinal i robił twardy

nie trzeba panikować jeżeli bol jest do wytrzymania :) a jak coś to magnez mi zawsze pomaga :)

EM Ka a jeśli chodzi o witaminy to ja brałam femibion1 w ciąży z córą i miałam to samo wymioty i mdłości jak zmieniłam witaminy to jak ręką odjął :)

Dziewczyny mam krwiste upławy i strasznie boli mnie gdzieś w pochwie...
Jak mąż przyjedzie to zawiezie dzieci do mojej mamy i podjedziemy do mojego gina prywatnie. Wizyta w piątek, ale wolę nie czekać.

Cukier dziś po obiedzie 144 :dry: kurde ja nie mam pojęcia co robię źle.
W każdym razie pochwale się ze 3-4 dni temu miałam już na plusie 5kg, dziś jest 4 dietka cukrzycowa działa :biggrin2:

Jak mąż przyjedzie to zawiezie dzieci do mojej mamy i podjedziemy do mojego gina prywatnie. Wizyta w piątek, ale wolę nie czekać.

W każdym razie pochwale się ze 3-4 dni temu miałam już na plusie 5kg, dziś jest 4 dietka cukrzycowa działa :biggrin2:
a nie lepiej jechać na IP?

reklama

kurcze... daj znać po lekarzu co się dzieję... mam nadzieję że nic poważnego .. jak najszybciej to skonsultujcie :*

Do góry