reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Witam się i ja w nowym tygodniu :)

Dziś u mnie pochmurno ale naszczęście nie pada. Jakieś dziwne sny miałam, najpierw jakieś pająki dziwne mi się śniły :no: brrr, a potem nad ranem śniło mi się, że urodziłam bliźniaki, dziewczynkę i chłopca i najdziwniejsze że one już po porodzie miały prawie roczek... ajjj nie nadążam za tymi snami..:-p

Nic mi się nie chce (standardowo), zrobię pranie, coś na obiad i popołudniu może jakiś spacer.

Ania trzymam mocno kciuki :)

Również z wszystkie wizytujące &&&.

Miłego dzionka :)

reklama
Witam :)

Wczoraj pierwszy raz poczułam ruchy pod moja dłonią, lezalam położylam ręke na brzuch i w końcu coś się rozpychala :) może kolanko., może główka:)

Wczoraj zaliczyłam basen z moim malym ale więcej sama nie jadę latał po jak szalony ubrać się nie mogłam wszystko w biegu o mamo i buty zapomnidałam z szatni dla niego cuz wracałam dwa razy a ten już na zewnątrz

A teraz jadę na zakupy

witamy sie po weekendzie :)
candy super! Ja też od soboty czuje :) i maz jednego kopniaczka dostal ;)

ania trzymam kciuki za wizyte :)

Hej,
Ania &&&& bedzie dobrze :)

Sawi tetno jak najbardziej normalne i nie ma sie czym martwic.

Ja w weekend jak zawsze pracowalam wiec dzis jestem bardzo zmeczona... Moj starszy wymiotowal cala niedziele, teraz jest spokoj wiec mam nadzieje ze mu przeszlo.

Witam w pioękny poniedziałek.
Ania// już pewnie jesteś po amnio, ale i tak zaciskam kciuki za wynik i żeby nie było żadnych powikłań po amnio.
Candy Ty nie mialas w sb prenatalnych ?
No właśnie to chyba ja coś pomieszałam, bo wpisałam candy​ prenatalne na 29.03 i 29.04. I właśnie wysłałam do candy wiadomość, żeby dała znać, który termin właściwy, to poprawię.

Dzisiaj znowu byliśmy na godz w przedszkolu. Od jutra Antoś będzie chodził codziennie.Śpiewał, tańczył. ogólnie zadowolony jest.

Miłego dnia!

reklama
Kusiak zdrowka dla Malucha:)

Madlena dobrze ze mu sie podoba w przedszkolu :D tylko nie placz jutro jak go tam zostawisz!!:D
a co do terminu Candy to pewnie kwiecien bo tak przeciez by sie chwalila:D

a ja Wam nie powiedzialam ze w czw jak bylam u lekarza to rozmawialm o tych moich mdlosciach i kazal zmienic witaminy i sluchajcie odtawilam calkiem na kilka dni bo nie bylo tego febionu2 w aptece i pomyslalam sobie ze przeczekam i zobacze jak sie bede czula i od czw rano gdzie tylko mnie mdlilo jak na razie jest wszystko dobrze, nawet bez wiekszych mdlosci, a o wymiotach to juz calkiem moge zapomniec - wiec to faktycznei witaminy. a Febion zaczne brac od czwartku i zobaczymy co to bedzie dalej :) czy ktoras z Was bierze febion i zle sie po nim czuje?

Do góry