reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Witam się i ja w nowym tygodniu :)

Dziś u mnie pochmurno ale naszczęście nie pada. Jakieś dziwne sny miałam, najpierw jakieś pająki dziwne mi się śniły :no: brrr, a potem nad ranem śniło mi się, że urodziłam bliźniaki, dziewczynkę i chłopca i najdziwniejsze że one już po porodzie miały prawie roczek... ajjj nie nadążam za tymi snami..:-p

Nic mi się nie chce (standardowo), zrobię pranie, coś na obiad i popołudniu może jakiś spacer.

Ania trzymam mocno kciuki :)

Również z wszystkie wizytujące &&&.

Miłego dzionka :)

reklama
Witam :)

Wczoraj pierwszy raz poczułam ruchy pod moja dłonią, lezalam położylam ręke na brzuch i w końcu coś się rozpychala :) może kolanko., może główka:)

Wczoraj zaliczyłam basen z moim malym ale więcej sama nie jadę latał po jak szalony ubrać się nie mogłam wszystko w biegu o mamo i buty zapomnidałam z szatni dla niego cuz wracałam dwa razy a ten już na zewnątrz

A teraz jadę na zakupy

witamy sie po weekendzie :)
candy super! Ja też od soboty czuje :) i maz jednego kopniaczka dostal ;)

ania trzymam kciuki za wizyte :)

Hej,
Ania &&&& bedzie dobrze :)

Sawi tetno jak najbardziej normalne i nie ma sie czym martwic.

Ja w weekend jak zawsze pracowalam wiec dzis jestem bardzo zmeczona... Moj starszy wymiotowal cala niedziele, teraz jest spokoj wiec mam nadzieje ze mu przeszlo.

Witam w pioękny poniedziałek.
Ania// już pewnie jesteś po amnio, ale i tak zaciskam kciuki za wynik i żeby nie było żadnych powikłań po amnio.
Candy Ty nie mialas w sb prenatalnych ?
No właśnie to chyba ja coś pomieszałam, bo wpisałam candy​ prenatalne na 29.03 i 29.04. I właśnie wysłałam do candy wiadomość, żeby dała znać, który termin właściwy, to poprawię.

Dzisiaj znowu byliśmy na godz w przedszkolu. Od jutra Antoś będzie chodził codziennie.Śpiewał, tańczył. ogólnie zadowolony jest.

Miłego dnia!

reklama
Kusiak zdrowka dla Malucha:)

Madlena dobrze ze mu sie podoba w przedszkolu :D tylko nie placz jutro jak go tam zostawisz!!:D
a co do terminu Candy to pewnie kwiecien bo tak przeciez by sie chwalila:D

a ja Wam nie powiedzialam ze w czw jak bylam u lekarza to rozmawialm o tych moich mdlosciach i kazal zmienic witaminy i sluchajcie odtawilam calkiem na kilka dni bo nie bylo tego febionu2 w aptece i pomyslalam sobie ze przeczekam i zobacze jak sie bede czula i od czw rano gdzie tylko mnie mdlilo jak na razie jest wszystko dobrze, nawet bez wiekszych mdlosci, a o wymiotach to juz calkiem moge zapomniec - wiec to faktycznei witaminy. a Febion zaczne brac od czwartku i zobaczymy co to bedzie dalej :) czy ktoras z Was bierze febion i zle sie po nim czuje?

Do góry