reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
dziewczynki a jaki stopień łożyska teraz macie?
bo mnie martwi to że już robiąc usg w 10 tyg. miałam II stopień a szwagierka jest w 22 tyg. i ma I stopnia,
z dziewczynkami II stopień miałam dopiero po 30 tyg.
ciekawa jestem....muszę zapytac lekarza

wogóle musze sobie zapisywać wszelkie wątpliwości i pytania żeby na wizycie rozwiać wątpliwości

tak samo z tętnem maluszków
dziewczynki miały 120-130/min
a teraz 170-179/min

ja mam tylko napisane, że na przedniej ścianie, nic o stopniu...

jeśli chodzi o tętno to mój miał ok. 160 ostatnim razem... gdzieś wyczytałam, że generalnie chłopcy mają najczęściej wyższe niż dziewczynki...

zresztą skoro lekarz nic Ci nie mówił że jest jakiś problem to pewnie jest w porządku...

hej dziewczynki :*

Ritta dziękuję :*

nasza dzidzia ma tętno ok 160 to zależy chyba wszystko od dziecka :) i na prenatalnych mam napisane że łożysko jest na ścianie przedniej.. :)

kurcze spać bym mogła dzisiaj chyba do 14.. głowa boli od 3 dni.. tzn tak ćmi jakby .. nie fajnie :/

idę się o kąpać wyszykować jakaś kanapkę zjeść i o 9.30 wyjeżdzamy.. myśle że koło 12 bedziemy spowrotem to odezwe się jak tam amino wyszło i co na USG widać :)

miłego przed południa :)
trzymajcie kciuki

ania// trzymam kciuki :-)
Myślałam, że jak zmienią czas, to będę spała... ale zegaru biologicznego nie da się oszukać...:-D

Witam się poweekendowo :-)
Aniu, trzymam kciuki!!!! :*
Mnie na prenatalnym usg napisali łożysko na przedniej ścianie, nie ma mowy o stopniu dojrzałości... a tętno dzidzi od początku jakieś 170. Ciekawe czy dziewczynka czy chłopiec się za tym kryje ;-)
U nas niedziela bardzo przyjemna, obiadek u teściów i spacerek nad wodą. Dziś w planach trochę pracy ale najpierw się wybieram do upragnionego fryzjera, bo już nie mogę patrzeć na siebie ;-)
Miłego dnia kochane!!!
kciuki za wizyty!!!
:*

i tak jak przewidziałam, nie było mnie dwa dni i już mam problem z nadążaniem z czytaniem.. ale sie postaram nadrobic ;)
nasz Dzidziuś ostatnio miał tętno 151, o łożysku nic mi nie wiadomo oprócz tego, że "ściana przednia bez cech odklejania" :)
dodatkowo u mnie ruchy Dzidziusia zaczęły się od takiego śmiesznego bulgotania w brzuszku - szczególnie po lewej stronie u góry i po środku niżej - świetne uczucie :) do tego również czuje delikatnie takie "smyranka".. i oczekuję porządnych kopniaków, ale w związku, że to moja pierwsza ciąża pewnie poczuję po 20 tc :)

reklama
Do góry