sawi
szczęśliwa żona i mama
teraz z usg w 14 tyg. mam wpisane też łożysko na przedniej ścianie,II stopień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja będę w warszawie rodzić ale nie na Madalińskiegohej hej mamuśki chyba nie mam szans na nadrobienie więc wybaczcie jak będę pytać o coś co już było jak byłam w ciąży z Antkiem to ruchy wyczuwałam już w 14tc a teraz nic a brzuch mam wielki jak w 5 miesiącu co najmniej... zatem dlugo nie dało sie ukryć naszego szcześcia . Skoro żadna nie jest z Radomia to może któraś planuje rodzić w warszawie w szpitalu św rodziny? Może spotkamy sie na porodówce nie widziałam wątku w stylu" poznajmy się" może chciałabyście taki założyć? mogłybysmy napisac tam skad jestesmy ile mamy lat i co tam kazda by z nas chciala o sobie... co Wy na to?
candy nie ładnie się Twój facet zachował... ja należę do tych co to za szybko sie nie poddaja jesli chodzi o związek więc pewnie byłoby mi mega przykro ale niemalze od razu bym wybaczyła... fakt że trułabym poźniej, że tak nie moze byc itd ale o rozstaniu bym raczej nie myślała... choć nie wiem jak tam między Wami jest i jakie macie relacje... w kązdym razie trzymaj sie i nie daj się
joani i ja dla Ciebie wszytskiego dobrego!
143 /min to wporządku,u mnei cały czas wysokie te na pierwszym usg było 179 a teraz 170Mi na prenatalnych napisał, że kosmówka na ścianie tylnej i nic o żadnych stopniach, przybliżycie o co z tym chodzi?
A mojemu maluszkowi serduszko biło 143 ud/min, chyba wszystko zależy od dziecka i jak lekarz nie mówi, że jest coś nie tak to nie ma się czym martwić