mojemu sie podobalo jak pomiedzy ciazami - zostalam z powodow zdrowotnych w domu i praktycznie przejelam wszystkie obowiazki
w koncuu zaczelam gotowac piec - czego nigdy nie robilam
to widzialam jak sie cieszy ze ma mnie w domu
heheh nie przeszkadzalo mu ze juz nie chodze w ladnych bluzeczkach spodniczkach i szpileczkach i tak bylam sexi hehehe
nawet w wyciagnietej koszulce i legiinsach
szok
jakie te chlopy proste
a tak powaznie to mnie sie podoba takie siedzenie w domu i dzieki temu nabralam ogromnego dystansu do pracy w korpo gdzie w mojej branzy to jest ciagle nakrecajaca sie karuzela i mega duze cisnienie, sie smialam po ostatnim urlopie juz, jak dzwonilam w ostatnim dniu do kumpla ktory mnie zastepowal i mielismy sie zmienic jak go slyszalam w jakim tempie ze mna rozmawia i cisnieneim w glosie, sobie powtorzylam w glowie - Mloda ty robisz dokladnei to samo - nie pozwol sie tak zapedzic znowu...szanuj swoje zdrowie - i okazalo sie chwile potem ze bylam juz w ciazy jak takie mysli mi przechodzily przez glowe
a najlepsze jest to ze zawsze powtarzalam ze w mojej firmie to ja bede gasic swiatlo - idiotka
a brak zmywarki rozumiem
w Poznaniu jak szukalismy mieszkania to byl warunek konieczny! teraz jeszcze jestesmy w Zawierciu, zaniem wyremontujemy TG (moj tu niedaleko pracuje), i tu nie ma mieszkan ze zmywarka na wynajem - wiec mam ta traume na codzien ;/
Bubbles moj nie jest nauczony tego z domu niestety - wychowywal sie w wiekszosci z tata ktory od niego nie wymagal tego wiec to ja bylam ta zla ktora musiala go tego nauczyc , jak probuje go podstepem to od razu wyweszy i kaze mowic wprost - taki malo ufny jest skubany
latwo z nim nie mam
ale kocham go nad zycie
choc czasem bym go zakopala zywcem hehe
Ritta ja tez bym sie bala chyba zastrzyku w kregoslup brh...
Ania// dzieki za info:*