reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Kusiak ból do wytrzymania, wole nie ryzykować, ale zapewne każdą z nas czeka we wrześniu gorszy..

Piękne stwierdzenie na dobry początek dnia hihi

Nie wiem co mam ze sobą zrobić, zakaz spożywania posiłków zakrawa na znęcanie sie...jeszcze nakarmiłam wszystkie swoje zwierzęta, i tak patrzyłam jak one zajadają ze smakiem śniadanko...a ja bidula o jednej kawie tylko i wodzie.

reklama
Witajcie o poranku:) wczoraj odebralam wyniki z wyliczeniami prawdopodobieństwem ZD,ZEdwardsa, są niskie jak na mój wiek, uff. Zmykam do pracy, milego dnia i kciuki za dzisiejsze badania i wizyty&&&

Maddlena bądź dobrej myśli, wierzę że wynik wskazał przebyta wcześniej chorobę.3mam kciuki by dzisiejsze badanie to potwierdziło&&

Marciatko u mnie akurat spotkałam sie z miłym przyjęciem, zarówno u szefostwa jak i bliskich współpracowników. Pozostałym nie mówie. Może coś tam mówią za plecami, bo nie jestem mężatką inigdy nie zwierzalam sie nikomu z mojej sytuacji osobistej, ale nie przejmuje sie tym. Ty tez olej, bo stres nic dobrego Maluszkowi nie da. Głowa do góry:)

Furciaczek przygotuj sobie juz kanapki na drogę zebys potem nie zasłabła ... Bo do 10:30 to faktycznie katorga ... Ale dasz radę zobaczysz :)
Tylko zeby nie wpadło Ci do głowy zabijać głód tytoniem ;> pomysł ze Twój szkrab sie wtedy truje, ja przez to nabrałam totalnego obrzydzenia ...

Cześć Dziewczyny, ja też już spać nie mogę, pogoda straszna, leje od samego rana, myślałam że małż ze mną zostanie ale niestety nie robi na zewnątrz to pojechal:(

Dziś niestety nie ma tego dobrego co obiad z wczoraj i trzeba ugotować
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
a ta strasznie mi się nie chce...
Wczoraj wieczorem do męża wpadł sąsiad, co się dawno nie widzieli i popiwkowali, od razu widziałam Happy na mordce męża... i wiedziałam że szybko spać nie pójdę...myślał że mnie chłop złamie...haha uśpiłam małą i poszłam do niego:D Jakie było zdziwienie jak on się chce kłaść spać a ja do niego mówię, ej no co ty robisz ja chce jeszcze... a on do mnie z tekstem:) Spadaj ty już nie możesz:)

Haha to Ci chłop.

Za wizytujące kciukaski:)

Maddlena a ty tak jak mówią dziewczyny bądź spokojna... Ja też mam wielkę, wielką nadzieje że jesteś po przebytej chorobie:-* Trzymam kciuki:-*

Witam się :)
Wstałam jem śniadanie i zaraz padnę z bólu :( Ząb mnie nadal boli, nic nie mogę jeść na stronie gdzie on jest, myślałam, że przejdzie ból na następny dzień bo od tego wiercenia nerwy mogą być podrażnione a tu D :( Jak mi nie przejdzie w następnych dniach to muszę znów iść :( Zmieniłam dentystę i widocznie to był błąd albo z moim zębem jest coś nie tak :(

U mnie też pogoda do D, ale pocieszam się że od jutra przez (niestety) 2 dni (ale zawsze coś) ma być ładnie i 20 st. ponoć :) oby..
Dziś muszę poprać ciuchy, trochę w domu ogarnąć, rozliczyć w końcu PIT, a potem chcę upiec chlebek z bananami i orzechami, ciekawe co mi wyjdzie :)

Furciaczek
współczuję głodowania do wizyty, ale fakt przygotuj sobie kanapkę zaraz po wyjściu :)

Katka teraz widzę, że Ty odgrywasz się na małżu ;) heheheh dobra jesteś ;)

Powodzenia wszystkim wizytującym, &&& zaciśnięte :)

Miłego dzionka :)

Witam się :)
Wstałam jem śniadanie i zaraz padnę z bólu :( Ząb mnie nadal boli, nic nie mogę jeść na stronie gdzie on jest, myślałam, że przejdzie ból na następny dzień bo od tego wiercenia nerwy mogą być podrażnione a tu D :( Jak mi nie przejdzie w następnych dniach to muszę znów iść :( Zmieniłam dentystę i widocznie to był błąd albo z moim zębem jest coś nie tak :(

U mnie też pogoda do D, ale pocieszam się że od jutra przez (niestety) 2 dni (ale zawsze coś) ma być ładnie i 20 st. ponoć :) oby..
Dziś muszę poprać ciuchy, trochę w domu ogarnąć, rozliczyć w końcu PIT, a potem chcę upiec chlebek z bananami i orzechami, ciekawe co mi wyjdzie :)

Furciaczek
współczuję głodowania do wizyty, ale fakt przygotuj sobie kanapkę zaraz po wyjściu :)

Katka teraz widzę, że Ty odgrywasz się na małżu ;) heheheh dobra jesteś ;)

Powodzenia wszystkim wizytującym, &&& zaciśnięte :)

Miłego dzionka :)

Kochana a może on jest do leczenia kanałowego? może się truje?

Witajcie z rana. Ja ostatnio rano obudzić się nie mogę... o 6 obowiązkowe siku a potem jeszcze śpię jak zabita i nie mogę zebrać się z łóżka. Wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie, najpierw wstawałam o 4 i było koniec spania a teraz wręcz odwrotnie :-)
Nexiss, lepiej zadzwoń od razu do zębologa, bo może nie ten ząb masz zrobiony, co ci się wydawało. Zeby stan zapalny ci się nie zrobił, bo będzie bieda.
Katka, też muszę obiad upichcić i pojechać po jakieś produkty brakujące , jak coś wymyślę...
Najpierw golenie strzyżenie i mycie głowy, układanie włosów, makijaż i tak zejdzie ze 2 h zanim wyjdę z domu hehe.
Jak któraś ma wizytę, to życzę dobrych wiadomości :-)

Nexis pędź do dentysty, może Ci żle go zrobiła.
Powiem szczerze, że ja leczę zęby ze znieczuleniem zupełnie bezpiecznym dla dzidzi, gorszy dla dziecka jest stres na fotelu, który przeżywasz, niż znieczulenie które praktycznie nie dociera do maluszka.
Ja mam jutro znowu wizytę u zebologa :(

reklama
Dziś się przejdę do tej dentystki, niech mi sprawdzi co z nim nie tak.
Joani dobry ząb mi zrobiła, akurat w nim miałam dziurkę i już jest zalepiona ale nic nie mogę nim gryźć :(
Może fakt tak jak pisze DOODA źle mi go zrobiła :(

Do góry