reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Furciaczek a czemu nie możesz nic jeść przed prenatalnymi?

Tam gdzie sie wybieram robią od razu cały profil z krwi i kazali być na czczo...10:30 mam krew a właściwie badanie na 12:30...wiec sobie wyskoczę szybko z kliniki coś zjeść...rzucam palenie wiec dodatkowo jedzenie i podjadanie jest dla mnie obecnie czyms meeega istotnym :p

Maddlena będzie wszystko dobrze, grunt to nie nastawiać się na najgorsze.

Ja dziś mam pypcia na rogale, chyba ze 3 dziś opędzlowałam :eek: ajjj młucę wszystko... straszne..
U sadysty spokój, choć jak mi się w ząb wwiercała to mnie bolało to ona do mnie, że dałaby mi znieczulenie ale to jeszcze chwilkę i kończy, jak skończyła to jej mówię, że i tak nie mogę bo w ciązy, to się tylko o płeć pytała :) Na szczęście reszta zębów zdrowa więc na jakiś czaas mam spokój :)

Miałam na kolację robić tosty ale coś mnie się nie chce. Może tylko pieczarki przygotuje jak coś to jutro się zrobi..

Dzięki dziewczyny za pocieszenie :)
Postanowiłam rzeczywiście wrzucić na luz, wszak praca to nie całe życie :)
Swoją drogą bardzo się dziwili jak mogłam planować dziecko, no cóż...

Ojj to wspolczuje, wez sobie moze tez od razu ze soba jakas przekaske:tak: a palenie rzuc jak najszybciej:)

Marciatko a co to ludzi obchodzi, widocznie maja za male glowki skoro nie moga pojac jak moglas planowac ciaze:p wazne, ze wy jestescie szczesliwi, a innymi nie ma sie co przejmowac:)

Wiecie, że teraz ludzie nie żyją swoją rodziną, tylko inną i tylko szukają kto ma gorzej i komu szpile wbić, jak mu się lepiej powodzi. Masakra, czasem mam wrażenie, że inni wiedzą więcej niż ja o sobie ;-)
A ja zajadam drugą michę mleka z płatkami...

Niestety Joani tak jest i bardzo to smutne...

Nexiss ale przeciez mozna znieczulenie brac w ciazy. Tylko chyba jest inne ale na pewno mozna.

Furciaczek wspolczuje. Nie wytrzymalabym tyle czasu bez jedzenia.

reklama
Nexis nie strasz na zapas ;)))
Marciatko ludzie sa okropni wiec trzeba miec na nich luz ;) powiedziałbym inaczej ale mamie przyszłej nie wypada ;P

Kciukasy za dzisiejsze wizyty ;)
Miłego dnia , mnie obudził budzik z wczoraj a miałam sie wyspać ;)

Do góry