reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Furciaczek a czemu nie możesz nic jeść przed prenatalnymi?

Tam gdzie sie wybieram robią od razu cały profil z krwi i kazali być na czczo...10:30 mam krew a właściwie badanie na 12:30...wiec sobie wyskoczę szybko z kliniki coś zjeść...rzucam palenie wiec dodatkowo jedzenie i podjadanie jest dla mnie obecnie czyms meeega istotnym :p

Maddlena będzie wszystko dobrze, grunt to nie nastawiać się na najgorsze.

Ja dziś mam pypcia na rogale, chyba ze 3 dziś opędzlowałam :eek: ajjj młucę wszystko... straszne..
U sadysty spokój, choć jak mi się w ząb wwiercała to mnie bolało to ona do mnie, że dałaby mi znieczulenie ale to jeszcze chwilkę i kończy, jak skończyła to jej mówię, że i tak nie mogę bo w ciązy, to się tylko o płeć pytała :) Na szczęście reszta zębów zdrowa więc na jakiś czaas mam spokój :)

Miałam na kolację robić tosty ale coś mnie się nie chce. Może tylko pieczarki przygotuje jak coś to jutro się zrobi..

Dzięki dziewczyny za pocieszenie :)
Postanowiłam rzeczywiście wrzucić na luz, wszak praca to nie całe życie :)
Swoją drogą bardzo się dziwili jak mogłam planować dziecko, no cóż...

Ojj to wspolczuje, wez sobie moze tez od razu ze soba jakas przekaske:tak: a palenie rzuc jak najszybciej:)

Marciatko a co to ludzi obchodzi, widocznie maja za male glowki skoro nie moga pojac jak moglas planowac ciaze:p wazne, ze wy jestescie szczesliwi, a innymi nie ma sie co przejmowac:)

Wiecie, że teraz ludzie nie żyją swoją rodziną, tylko inną i tylko szukają kto ma gorzej i komu szpile wbić, jak mu się lepiej powodzi. Masakra, czasem mam wrażenie, że inni wiedzą więcej niż ja o sobie ;-)
A ja zajadam drugą michę mleka z płatkami...

Niestety Joani tak jest i bardzo to smutne...

Nexiss ale przeciez mozna znieczulenie brac w ciazy. Tylko chyba jest inne ale na pewno mozna.

Furciaczek wspolczuje. Nie wytrzymalabym tyle czasu bez jedzenia.

reklama
Nexis nie strasz na zapas ;)))
Marciatko ludzie sa okropni wiec trzeba miec na nich luz ;) powiedziałbym inaczej ale mamie przyszłej nie wypada ;P

Kciukasy za dzisiejsze wizyty ;)
Miłego dnia , mnie obudził budzik z wczoraj a miałam sie wyspać ;)

Do góry