reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Nexiss dzieki, szkoda tylko, ze nie mozemy isc kruszynki zobaczyc, bo u nas w szpitalu sa trzy przypadki swinskiej grypy i przez dwa tygodnie jest zakaz odwiedzin:(

reklama
Dziewczyny ja ciążowe spodnie a właściwie legginsy kupiłam w H&M na dziale mama :) chodzę w nich już z jakiś miesiąc i jak na razie nic się z nimi nie dzieje ;P mają pas "po cycki" więc mi pasuję ;) a co do ceny to 40zł kosztują, więc całkiem przyzwoicie. Szczególnie, że u mnie w mieście są po 80 w górę...

Ania// przybij piatke, ja tez przed chwila zostalam ciocia hehe:)

Ja mam termin na 25 wrzesnia:)

Melduje, ze dzisiaj sie czuje lepiej, wiec bede miala wiecej sil na forum:D

A_nka to teraz dbaj o siebie i koniecznie odpowiednia dieta:tak: bedzie dobrze:)

Piąteczka :D
super że samopoczucie lepsze :)

Jestem,
U nas jest podejrzenie cukrzycy. Cukier na czczo 218. Dziś w przychodni pobrali mi do badania glukometrem i to było 2 godziny po śniadaniu 178 :-(

W poniedziałek mam test glukozy. We wtorek znowu do lekarza.

Gin mnie zbadał, Szyjka długa, zamknięta.

Miałam też robione usg maluchy są starsze o 3dni niż wskazuje suwak i lekarz powiedział, że dość spore. Podejrzewa, że to przez ten cukier.
Płci najpierw nie chciał potwierdzić, ale na koniec powiedział, że na połówkowym lekarz się nie pomylił będzie parka.

ania// gratuluję zostania ciocią ;-)

będzie dobrze :) dobra dietka i wszystko się wyreguluję :)

Oby dziewczyny :-(
Strasznie się boję mam koleżankę z którą studiowałm jej dziecko przez cukrzycę zmarło w 32tyg, serduszko przestało bić...

Lekarz też mówił dziś, że potrzebna jest wzmożona kontrola. A w późniejszym etapie liczenie ruchów...

Tak mnie nastraszyli, ale wiem, że teraz nie ma żartów.

reklama
Anka ale to kwestia diety. Przykre co sie stalo Twojej kolezance no ale moze nie trzymala sie rygorystycznie diety? Lekarz powinien Ci wszystko wytlumaczyc, co musisz jesc a czego Ci nie wolno. A moze nawet do dietetyka powinien Cie wyslac?

Do góry