reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

przykro mi ze tez mialas te nieprzyjemnosc - a gratuluje bo chyba tak chyba to 2 trym !!! :))))))))

:)))

ania bo nie odp idziesz na bezpiecznego malucha ?

Myslę że idę :) zareistrowani jesteśmy z M mam nadzieje że nic nam nie wyskoczy.. zależy jaki wynik przyjdzie bo może jakiś lekarz albo coś :/

maltanka ja w ciąży zaczełam je pić :)

Aaaaaaaaaaa.. jestem przeszczęśliwa właśnie zostałam ciocią :)

reklama
ania// gratuluje :)
Wczoraj szwagierka mojej siostry też urodziła, ale prawie 1,5 miesiąca przed terminem więc wcześniak, waga mniejsza coś pisała że ok 2200g i 47 pare cm

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem,
U nas jest podejrzenie cukrzycy. Cukier na czczo 218. Dziś w przychodni pobrali mi do badania glukometrem i to było 2 godziny po śniadaniu 178 :-(

W poniedziałek mam test glukozy. We wtorek znowu do lekarza.

Gin mnie zbadał, Szyjka długa, zamknięta.

Miałam też robione usg maluchy są starsze o 3dni niż wskazuje suwak i lekarz powiedział, że dość spore. Podejrzewa, że to przez ten cukier.
Płci najpierw nie chciał potwierdzić, ale na koniec powiedział, że na połówkowym lekarz się nie pomylił będzie parka.

ania// gratuluję zostania ciocią ;-)

Ania// przybij piatke, ja tez przed chwila zostalam ciocia hehe:)

Ja mam termin na 25 wrzesnia:)

Melduje, ze dzisiaj sie czuje lepiej, wiec bede miala wiecej sil na forum:D

A_nka to teraz dbaj o siebie i koniecznie odpowiednia dieta:tak: bedzie dobrze:)

reklama
Do góry