reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Katka, ja mojego męża też podziwiam, że ma takie zacięcie do trenowania ale jak najbardziej to popieram bo ma w sobie duże pokłądy testosterony i z doświadczenia wiem, że jak sobie nie poćwiczy to go nosi i jest nie do zniesienia.:sorry: Tylko, że mój to ma akurat prace za biurkiem a jest nadpobudliwy i najzwyczajniej wiem, że musi się poruszać. 3 razy w tygodniu jedzie do pracy wcześniej i korzysta tam z siłowni tak więc do domu nie wraca później toteż nie jest mi to owadne. No i fakt, to ciało.... oj tak to jest najwiekszy plus!!! :-D

Joani, Koko, wy mi tu nie piszcie, że pogoda ma się popsuć bo ja się właśnie do Polski niedługo mam zamiar wybrać i miałam nadzieje, troche się wygrzać. :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Witam piątkowo.
U mnie jak na razie pogoda super, a zobaczymy ile prawdy w tych prognozach o mrozie, deszczu i śniegu. Oby nie!
maddlena a może na internecie coś znajdziesz, tylko tak bez przymierzania to wiesz jak to jest
Parę razy nacięłam się na allegro niby rozmiar był ok, ale ubrań nie dało się nosić. Trzeba jednak przymierzyć i się zobaczyć
Przed chwilą dzwonili do mnie ze szpitala coś nie tak jest z wynikami krwi i moczu na 11 mam się zjawić u swojego gina.
:-:)-:)-(
Miejmy nadzieję, że to nic groźnego i szybko się ew wyleczy.
Hej dziewczyny, sory ze tak ostatnio nie wypowiadam sie za czesto na forum ale jakos brak mi energii takze zazdroszcze tym co ja maja :) te zatoki i zapchane uszy tez juz mnie denerwuja i w ogole czuje sie zdolowana, nic mi sie nie chce. A nie odchodzace mdlosci tez nie pomagaja...
Współczuję z powodu nieopuszczającej choroby i mdłości. Ja należę do grona tych szczęśliwych, które nie mają TYPOWYCH objawów.
Kusiak, ja też przez ostatnie kilka dni jakoś nie mogłam się zebrać, żeby cokolwiek napisać, mimo, że akurat energi mi nie brakuje ostatnio;-)

wyciagam go na jakiegoś pysznego "mało zdrowego" kebaba bo już za mną chodzi od kilku dni. Aż ślina mi cieknie jak sobie pomyśle. ;-)
Też tak ostatnio miałam, jakoś weny nie miałam na udzielanie się na forum.
Ale mi narobiłaś apetytu na kebaba. Dawno nie jadłam, a też bardzo lubię.

A ja sie zastanawiam nad weekendem majowym, czy gdzieś nie pojechać. W zeszłym roku byliśmy nad morzem w Sarbinowie, fajnie. W tym roku majówka krótsza, a nie wiem, czy mąż będzie chciał wziąść wolne, musze pomyśleć... Bo za rok pewnie wakacje też odpuścimy...

Joani fajnie Ci ze mozesz tak sobie w ogrodku sie wygrzewac :) my tez niby mamy ogrodek ale ja jak wychodze to nigdy nie moge sobie posiedziec bo chlopakow musze pilnowac :p

Maddlena no szczesciara z Ciebie :)

Soniafka, to tylko na 2-3 dni ma być gorsza pogoda, później tylko lepsza, więc się załapiesz :-)
Właśnie zauważyłam, że wskoczył mi 14 tydzień na suwaczku, no teraz to jak mi ktoś powie, że to nie jest drugi trymestr, uduszę ;-)
Ja póki co, to męża mogę co najwyżej pilnować... ale w sumie nie muszę ;-)a tak spokój, cisza... ale jeszcze pół roku i nie posiedzę.

joani
xuser-online.png.pagespeed.ic.WHkX7drJiv.webp
witamy w II trymestrze:-)

Joani, oczywiście, że już jesteś w II trymestrze. Tak apropo to Kasica się chyba obraziła po tej naszej nieco burzliwej dyskusji na temat liczenia trymestrów. :sorry:

A tak z innej beczki... szukam skąd by tu zamówić spodnie ciążówki bo mąż w przyszłym tyg do Polski jedzie na kilka dni to by mi przywiózł. Zna któraś z was tą firmę: Only Smile • jeansy ciażowe ??? Może któraś z was zamiawiała? Wyglądają fajnie ale pytanie czy są takie w rzeczywistości. ;-)

Sonia ja wczoraj właśnie kupiłam w huppymum to co Ritta poleciała - udało mi sie znalezc i ładne eleganckie i takie luźniejsze na lato ;) te eleganckie to xs musiałam ale te luźne to ski wzięłam ;) ja polecam !

Emka, Musiałam przeoczyć, kiedy pisałyście o tej stronce. Faktycznie muszę przejrzeć bo fajne rzeczy mają a to właśnie ważne, żeby sprawdzone było, że dobrej jakości itd. Mnie to akurat jakieś elastyczne rurki interesują bo w luźnych spodniach szczerze mówiąć nie za specjalnie się czuje.;-)

reklama
Witajcie
U mnie też dzisiaj piękne słoneczko, i też mam nadzieję, że prognozy na weekend się nie sprawdzą.
Też muszę się porozglądać za jakimiś spodniami ciążowymi, bo niedługo się nie zmieszczę już w swoje.
I brak pomysłu na obiad, może jakaś ryba?

paulamc
trzymajcie się, bardzo ci współczuję, nie poddawajcie się :(
katka nie jak możesz mówić o truskawkach, ale mi narobiłaś smaka:tak::-) ps. pijesz taką normalną kawkę czy zbożową? jej jak ja mam ostatnio ochotę na kawę

a_nka będzie dobrze, będzie dobrze, trzymam mocno kciuki &&&&&&&

kara a no jakaś cisza wczoraj była, ja to mam tak, że jak słyszę o czymś zaraz wyszukuję u siebie :(

ania\\ udanego weekendu życzę

kusiak jeszcze cię męczą te zatoki? ja mam jeszcze przytkany nos, ale przynajmniej spać już mogę, a mdłości i wymioty to i mi dały się jeszcze wczoraj we znaki
koko tobie drogę robią, a ja mam budowę obok:wściekła/y:więc co nie sprzątnę balkonu to syf, ps. o widzę fajne wakacje się szykują

maddlena mi tez się marzy jakaś majówka, bo z wakacjami to nie wiem jak będzie w tym roku, nad morze trochę daleko mamy i tylko 4 dni wolnego

soniafka nie pomogę ze spodniami, nie znam tej firmy

Do góry