reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Dzień dobry !!!
Ja niedawno dopiero wstałam :p heh ... ale miałam dziś sen ...... [że ktoś mordował noworodki]
już chyba tak się przejmuje tym wszystkim że stąd te sny :p
Ja dalej jakoś boje sie zbliżać z partnerem :p
Jutro wizyta u ginekologa :p :-):-D

ale mam stres :D :angry:

Od kilku dni delikatnie plamie na jasnobrazowo i juz shizuje :/ wczesniej bylo malutko, teraz jest tego coraz wiecej. Ehh..

Ja znow spie jak zabita :-) dzis 8h snu jednym ciagiem :-D zawsze mialam dobra sennosc w nocy.

ale mam zachcianki smakowe :-) czekolada non stop i orzechy... A dzis na obiad nalesniki :-D

DENKA byc moze gin powinien ci zapisac luteine, zapytaj przy wizycie. Ja musialam brac w dwoch ciazach.

Denka a moze podjedz sobie na izbe przyjec do szpitala jesli plamisz bardziej. A jak nie do szpitala to jutro z rana do gina. Trzeba sprawdzic skad to plamienie.

Ostatnia edycja:
Witam Was wszystkie :) Podglądam forum babyboom już od kilku miesięcy, jeszcze nigdy się nie udzielałam, ale kibicuję wszystkim przyszłym mamom. Staramy się z narzeczonym od listopada, na razie tak na spokojnie, bez stresów. Mam wrażenie, że o okresie ciąży wiem już całą teorię, teraz czekam na praktykę :)
Nie pamiętam która to z Was pisała, ale coś o tym, że nie może dobrze spać i pije miętę, trochę się zmartwiłam, bo nie wiem czy słyszałyście o tym, że mięta ma właściwości poronne (nie chcę straszyć, ale czytałam coś takiego i to chyba właśnie na babyboom) Może poczytajcie same i upewnijcie się, sama też nie jestem pewna na sto procent. Chociaż myślę, że w małych ilościach raczej nie powinna zaszkodzić. Trzymajcie się dziewczyny :) Dbajcie o siebie i swoje fasolki :*

reklama
Do góry