reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Ja gdzieś wyczytałam że już słyszy i zajawiłam się ;)

Ja lubię muzykę poważną więc może mały też polubi :) poza tym czytałam że to dobrze wpływa na rozwój mózgu... a na pewno nie zaszkodzi ;)

Ja mojego m do niczego nie zmuszam ani nie namawiam- on sam chce... Ale na razie najłatwiej jest mu traktować mnie jako 2 osoby, typu: "chodźcie się do mnie przytulić" itp... Myślę że to wszystko zależy od konkretnej osoby bo każdy inaczej to przeżywa...

Joani piszę egzamin radcowskim - 2 dni po 6 godzin i na koniec 8 godzin.... Wzięłam prawie 3 miesiące urlopu żeby się przygotować do niego ale najgorsze jest top że mam świadomość że nie włożyłam w to tyle pracy ile powinnam....

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny, nie bylo mnie troche ale czuje sie kiepsko przez te zatoki.
Dzis mialam prenatalne :)
Dzidzius wygladal dobrze. Ma 67.4mm i wyznaczyli mi date porodu na 16 wrzesnia wiec roznica 5 dni. Takze dzis mam rowno 13 tyg :) NT mial 2.0 takze dobrze. Wszystko na swoim miejscu :D krew mi pobrali na badania i tyle. Fajnie bylo widziec malucha :)

Ja ostatnio jakiegos dola mam caly czas... Ciagle placze i chodze jakas smutna. No nie moge z tego wyjsc.

A i jeszcze chcialam napisac ze ja licze trymestry tak jak Kasica bo u nas tez tak licza i drugi trymestr to 14 tygodni. Ale jakie to ma znaczenie kto jak liczy? :)

Anusia i Kasica Was chyba tez dawno nie bylo. Odezwijcie sie :)

Witajcie
Ja dzisiaj znowu pospałam.
Widzę, że tu gorąco od rana było,
A ja biorę się za sprzątanie kuchni zaraz, bo niedługo nie da się tam wejść:sorry:i za pranie, bo ładne słoneczko dzisiaj. A na obiad dzisiaj łosoś w sosie koperkowym.

Bigbi
z tym budzeniem się rano to ja tak miałam do niedawna, budziłam się 3-4 i już nie mogłam zasnąć, dopiero teraz jakieś parę nocy przesypiam
katka ode mnie też kop w dupę za noszenie i więcej mi tego nie robić;-)ps.

a_nka super wieści od lekarza, super, że udało się znaleźć nocleg,

joani ja też mogłabym rano spać i spać, muszę się jakoś przestawić, bo jak wyprawię swoich do pracy i przedszkola i potem jak przysnę jeszcze to ciężko mi się już zwlec z łóżka

nexiss widzę, że cię jakieś zapalenie dopadło tak? mnie chyba też bo trochę mnie szczypie, zwykle z rana, ja tak mam co jakiś czas od porodu, ale na szczęście jutro idę do lekarza i mam nadzieję, że coś mi da na to

soniafka no ja zgadzam się z Tobą, ale nie rozwiajmy tematu

EM-Ka ja też muszę już odwiedzić fryzjera, bo czuję się okropnie

candy ja bym nie wytrzymała z takim facetem

BubblesGirls zdrówka

Amaliee oj wierz mi takich życiowych niedorajd jest poi stokroć, kiedyś w pracy facet mi odpowiada na pytanie "a ile jest pan w stanie płacić alimentów na własne dziecko", a on: "no jak to nic, bo ja nie pracuje niech matka utrzymuje":wściekła/y: nóż w kieszeni się otwiera normalnie

Ritta chyba mam takie samo podejście jak ty do przeżywania ciąży przez nas i facetów

kara powodzenia na egzaminie, nie przejmuj się zawsze przed każdym egzaminem jest tak, że mamy poczucie świadomości, że mogłyśmy więcej czasu na to poświęcić, przynajmniej ja tak miałam, spoko dasz radę;-)trzymam kciuki

kusiak super, że po badaniach ok, mnie łapią doły zazwyczaj na wieczór, w dzień jest ok bo mam zawsze jakieś zajęcie,

Maltanka powoli się leczę z tego badziewia, już juz trochę lepiej, nie swędzi nie piecze, także mam nadzieje ze będzie coraz lepiej :-)

Na obiad zrobiłam placki ziemniaczane do tego sos z kawałkami piersi z kurczaka. A teraz jadę poodpoczywac na słoneczku :-)

KARA, to trzymam kciuki. Najgorsze to chyba tylko to, że trwa tak długo. Musisz sobie wmówić, że akurat wszystko co wiesz najlepiej ci się przytrafi :-) Maluszek dopomoże ;-)
Zdrzemnęłam się chwilę i jestem teraz taka rozbita, ale muszę wędrować do kuchni bo samo się nie zrobi...
Gratulacje Kusiak :-) a płci nie poznałaś?

Joani no niestety ale tu nie mowia na tym etapie ciazy. Nawet nie probuja zgadnac. Dopiero przy nastepnym usg czyli w 20 tyg. Tyle czasu.... Ale jakos mysle ze moj maz nie potrafi robic dziewczynek i to 3 chlopak bedzie :D

Witam się ponownie,
mu juz po wizycie, opisałam w odpowiednim miejscu.
Samopoczucie dzisiaj duzo lepsze, a to chyba dlatego że świętujemy koniec 1 trymestru :)

Witam się ponownie,
mu juz po wizycie, opisałam w odpowiednim miejscu.
Samopoczucie dzisiaj duzo lepsze, a to chyba dlatego że świętujemy koniec 1 trymestru :)

Dodaaa duży ten twój maluszek
:D Super że wizyta udana:D

Mnie nic nie boli narazie. Odpukać.
Małż poszedł napalić w piecu i przepadł jak kamień w wodę?;/
Zreszta nie gadam z nim troche mnie dziś rozczarował, przyszedł z pracy odrazu forum akwarystyczne... nawet nie zapytał jak się czuje czy mnie boli brzuch?;/ nie gadam z nim...

reklama
A akwarium w domu macie? czy to tylko takie zainteresowanie przed kupnem? Trzeba było zrobić mu rybkę na obiad, to by się zainteresował ;-)

Do góry