reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

A tak zmieniając temat- puszczacie już maluchom muzykę? Ja właśnie zapoznaję Mikołaja z Vivaldim :D:D:D

Ja właśnie zaczęłam o tym myśleć. Zachęcam też mojego męża, żeby coś tam mówił do brzuszka ale widze, że mu troche głupio i poza "Halllo" nie wie co powiedzieć. Komiczne... :-p

Dooda, powodzenia na prenatalnych. Trzymamy kciuki! &&&

Ostatnia edycja:
reklama
Ja właśnie zaczęłam o tym myśleć. Zachęcam też mojego męża, żeby coś tam mówił do brzuszka ale widze, że mu troche głupio i poza "Halllo" nie wie co powiedzieć. Komiczne... :-p

Dooda, powodzenia na prenatalnych. Trzymamy kciuki! &&&

Sonia to zaprosze go do mojego na nauki - moj jak sie rozggada to nie umie skonczyc :)

dooda powodzenia!

Emka, No jakoś mu to póki co nie wychodzi. Widzę, że się czuje głupio mówiąc do brzuszka. Pewnie z czasem się oswoi.;-) Ale pomysł z pozytywką... genialny!!:tak:

Mam nocleg :-)

35zł od osoby z tym, że Dominik i Nela nie płacą :-D

Mieroszyno, ok 5km od Jastrzębiej Góry

Zapomniałam dopisać jedziemy od 1 do 5maja :-p

Hej:)

U mnie wciąż chorobowo, trochę się rozkręca, gardło bardziej boli, ale wzięłam leki, wypiłam rosołek i na razie jest lepiej:))

Dziewczyny troszkę nie na miejscu są teksty, że ktoś mniej zamożny nie powinien mieć dzieci, każdy robi to co uważa za słuszne i na pewno jeżeli świadomie decyduje się na dziecko to wie z czym się to wiąże i stawi temu czoło także finansowo, dziecko nie potrzebuje złotych pałaców, tylko wsparcia i miłości rodziców. Nie nakręcajmy się na siłę, bo żadna z nas na pewno nie żyje w skrajnej biedzie i czy będzie miała jedno dziecko czy czworo to na pewno zapewni mu/im wszystko co najlepsze:)

a_nka próbuję, ale dzisiaj ciężko to widzę, bo teściowa urodziny ma(50-te), więc trzeba będzie podjechać z prezentem i wiadomo, że od razu się nie zwiniemy:p Właduję się tam najwyżej u nich pod kocyk i będę się byczyć na kanapie przy ciepłej herbatce:-)

reklama
Witam :) och ale wy nerwowe jesteście :p

a_nka a jednak udało się po dobrej cenie :) podaj linka jeśli możesz :)

soniafanka jeśli chodzi o rozmowy z brzuszkiem to jeszcze poczekaj aż się rozkręci :) moj m teraz jeszcze nie bo za wcześnie trochę ale z corą ok 5-6 miesiąca to nawet o motorach gadał hehe i się pytał jaką moc silnika by chciała wymieniał a ona odpowiadała kopniakiem hehe :) i zawsze brała tą największą moc :) tak samo z samochodami i uwielbia jeżdzić autem :)

powodzenia na wizytach dzisiejszych :) &&&&&

candy nie masz za ciekawie z tym swoim...
też jestem zdania że lepiej kupować powolutku niż póżniej na gwałt kupę kasy wywalic... a to chyba taki dusigrosz ten twoj.. i żeby ani życzeń...
my kasy jakoś specjalnie też nie mamy odkładamy na remont aktualnie ale m pierwsze co zrobił to poleciał rano po świerze ciepłe pieczywko i po kwiatki do lidla.. tak tulipany nie wiem za ile chyba za 5-6 zł ale wybrał fioletowe te które uwielbiam mocno przytulił
pocałował i wiem że kochamy się do szaleństwa a wcale nie trzeba dużo kasy do tego...
a córeczka dostała swoje ulubione czekoladki i też bardzo zadowolona była :D

na majówkę może uda nam się w gory pojechać :)

bubles zdrówka :)

Do góry