reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

A tak zmieniając temat- puszczacie już maluchom muzykę? Ja właśnie zapoznaję Mikołaja z Vivaldim :D:D:D

Ja właśnie zaczęłam o tym myśleć. Zachęcam też mojego męża, żeby coś tam mówił do brzuszka ale widze, że mu troche głupio i poza "Halllo" nie wie co powiedzieć. Komiczne... :-p

Dooda, powodzenia na prenatalnych. Trzymamy kciuki! &&&

Ostatnia edycja:
reklama
Ja właśnie zaczęłam o tym myśleć. Zachęcam też mojego męża, żeby coś tam mówił do brzuszka ale widze, że mu troche głupio i poza "Halllo" nie wie co powiedzieć. Komiczne... :-p

Dooda, powodzenia na prenatalnych. Trzymamy kciuki! &&&

Sonia to zaprosze go do mojego na nauki - moj jak sie rozggada to nie umie skonczyc :)

dooda powodzenia!

Emka, No jakoś mu to póki co nie wychodzi. Widzę, że się czuje głupio mówiąc do brzuszka. Pewnie z czasem się oswoi.;-) Ale pomysł z pozytywką... genialny!!:tak:

Mam nocleg :-)

35zł od osoby z tym, że Dominik i Nela nie płacą :-D

Mieroszyno, ok 5km od Jastrzębiej Góry

Zapomniałam dopisać jedziemy od 1 do 5maja :-p

Hej:)

U mnie wciąż chorobowo, trochę się rozkręca, gardło bardziej boli, ale wzięłam leki, wypiłam rosołek i na razie jest lepiej:))

Dziewczyny troszkę nie na miejscu są teksty, że ktoś mniej zamożny nie powinien mieć dzieci, każdy robi to co uważa za słuszne i na pewno jeżeli świadomie decyduje się na dziecko to wie z czym się to wiąże i stawi temu czoło także finansowo, dziecko nie potrzebuje złotych pałaców, tylko wsparcia i miłości rodziców. Nie nakręcajmy się na siłę, bo żadna z nas na pewno nie żyje w skrajnej biedzie i czy będzie miała jedno dziecko czy czworo to na pewno zapewni mu/im wszystko co najlepsze:)

a_nka próbuję, ale dzisiaj ciężko to widzę, bo teściowa urodziny ma(50-te), więc trzeba będzie podjechać z prezentem i wiadomo, że od razu się nie zwiniemy:p Właduję się tam najwyżej u nich pod kocyk i będę się byczyć na kanapie przy ciepłej herbatce:-)

reklama
Witam :) och ale wy nerwowe jesteście :p

a_nka a jednak udało się po dobrej cenie :) podaj linka jeśli możesz :)

soniafanka jeśli chodzi o rozmowy z brzuszkiem to jeszcze poczekaj aż się rozkręci :) moj m teraz jeszcze nie bo za wcześnie trochę ale z corą ok 5-6 miesiąca to nawet o motorach gadał hehe i się pytał jaką moc silnika by chciała wymieniał a ona odpowiadała kopniakiem hehe :) i zawsze brała tą największą moc :) tak samo z samochodami i uwielbia jeżdzić autem :)

powodzenia na wizytach dzisiejszych :) &&&&&

candy nie masz za ciekawie z tym swoim...
też jestem zdania że lepiej kupować powolutku niż póżniej na gwałt kupę kasy wywalic... a to chyba taki dusigrosz ten twoj.. i żeby ani życzeń...
my kasy jakoś specjalnie też nie mamy odkładamy na remont aktualnie ale m pierwsze co zrobił to poleciał rano po świerze ciepłe pieczywko i po kwiatki do lidla.. tak tulipany nie wiem za ile chyba za 5-6 zł ale wybrał fioletowe te które uwielbiam mocno przytulił
pocałował i wiem że kochamy się do szaleństwa a wcale nie trzeba dużo kasy do tego...
a córeczka dostała swoje ulubione czekoladki i też bardzo zadowolona była :D

na majówkę może uda nam się w gory pojechać :)

bubles zdrówka :)

Do góry