reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Ritta o tym ze z samego nt nie da sie okreslic ryzyka tez pisalam :) Ze moze byc w normie a z krwi wyniki nadal moga byc zle.
Jak widac normy sa takie same bo ja tez pisze ze powyzej 2.5 jest wieksza szansa ale tutaj nadal mowia i podaja w zrodlach liczbe 3.5 jako gorna granice normy.

reklama
Moja koleżanka miała wzorcowe wyniki i urodziła dziecko z zesp. Downa, dopiero w 8 miesiący wyszło na 3D, że coś język ciągle na wierzchu. Więc wszystkie te wyniki, to tylko uspokoją na jakiś czas albo zestresują. Póki się nie urodzi, nic nie jest 100% pewne.
Test pappa też nie wykaże wyniku 1:1 tylk zawsze z zapasem, więc wszystko w rękach gdzieś tam dobrych duszków ;-)

hej dziewczynki!

Nie było mnie trochę, wybaczcie, ale przez tą przeprowadzkę, malowania, pakowania to nie mam czasu absolutnie na nic :-( Czytam Was ratami, ale z odpisywaniem ciężko.

Dyskusje na różne tematy, to nieodłączna część forum. Ile nas , tyle opinii, nie ma co się denerwować.

kusiak, dooda gratuluję udanych wizyt!
kara kciuki za egzaminy &&&&
candy może powinnaś trochę bardziej stanowczo podejść do tego swojego faceta. Nie obraz się, ale on naprwdę wydaje się być niezbyt dobrym człowiekiem.
bubbles zdrowiej!

Więcej nie pamiętam :-(
Wszystkim Wam razem i każdej z osobna życzę miłego wieczorku!

W piątek oddajemy klucze, więc do tego czasu musimy się ze wszystkim wyrobić. Ależ by mi sie jakaś babcia albo ciocia przydała do laleczki... ech, plusy i minusy bycia daleko od domu. Wybaczcie, jeśli nie napiszę szybko..

Katkoo, lepiej niech ma to swoje hobby, to zawsze głowa nie jest zaprzątnięta duperelami... Też bym się wkurzyła, jakby przyszedł i mną się nie zainteresował... ale pewnie w pracy coś sobie obmyślił o tych rybkach czy roślinkach i gnał do domu, żeby sprawdzić ;-)
Anusia mam nadzieję, że nie dźwigasz nic. Współczuję, ale jeszcze parę tygodni i będziesz byczyć sie na swoim.

Hej porannie.... :)

Joani no niby tak ale kurcze ileż można ja jakoś staram się ograniczyć forum jak on jest w domu, a on nawet na kibel chodzi z laptopem:D

Właśnie piję kawkę, moje dziecko dziś szybko mi fundnęło pobudkę, chyba nie chce jej się już spać do 9:) jeszcze się ochlała picia przed spaniem i zlała się w łóżko, dobrze że jest podkładka:D Ja czekam aż sąsiadka wstanie i spytam się jej co ma w planach czy jedzie do miasta czy nie, bo jak nie to bym pojechała na to ip:(

Cześć dziewczyny,

Mały urządził nam pobudkę o 3.30 i do tej pory nie śpi :wściekła/y:
Ledwo na oczy patrzę, mąż już do pracy poszedł.
A ja podałam synkowi ibum i mam nadzieję, że w końcu się położy chociaż na półtorej godziny :-(

Wczoraj na placu zabaw byliśmy dwa razy, dzieciaki się wybawiły. Fajnie było. Cieplutko.

Oby i dziś była taka pogoda bo muszę z nimi jechać do szpitala na badanie krwi i moczu, a po 16 do endo po kartę choroby.

Dziewczyny które wczoraj miały wizyty gratuluję pomyślnych wieści :tak:
Za wizytujące dziś zaciskam kciuki!! :-)

Miłego dnia.

Cześć dziewczyny,

Mały urządził nam pobudkę o 3.30 i do tej pory nie śpi :wściekła/y:
Ledwo na oczy patrzę, mąż już do pracy poszedł.
A ja podałam synkowi ibum i mam nadzieję, że w końcu się poło
ży chociaż na półtorej godziny :-(

Wczoraj na placu zabaw byliśmy dwa razy, dzieciaki się wybawiły. Fajnie było. Cieplutko.

Oby i dziś była taka pogoda bo muszę z nimi jechać do szpitala na badanie krwi i moczu, a po 16 do endo po kartę choroby.

Dziewczyny które wczoraj miały wizyty gratuluję pomyślnych wieści :tak:
Za wizytujące dziś zaciskam kciuki!! :-)

Miłego dnia.

Coś tym dzieciom się spać nie chce, moja też dziś się budziła i mamo baje :p masakra...

Miłego dnia.

dzien dobry!:)

okatka jednak boli znowu ?:(
przykro mi bardzo ze maluchy Wam tak daja popalic ale to ich uroki....straszne jak choruja...

ja dzis dzien znowu pelen zalatwiania uwielbiam te moje srody - wszystko sobie ustawiam zawsze na sr jade do miasta i rodzicow i dzialam - substytut pracy... :)
a do tego dzis piekna pogoda:)

reklama
Do góry