reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Ritta o tym ze z samego nt nie da sie okreslic ryzyka tez pisalam :) Ze moze byc w normie a z krwi wyniki nadal moga byc zle.
Jak widac normy sa takie same bo ja tez pisze ze powyzej 2.5 jest wieksza szansa ale tutaj nadal mowia i podaja w zrodlach liczbe 3.5 jako gorna granice normy.

reklama
Moja koleżanka miała wzorcowe wyniki i urodziła dziecko z zesp. Downa, dopiero w 8 miesiący wyszło na 3D, że coś język ciągle na wierzchu. Więc wszystkie te wyniki, to tylko uspokoją na jakiś czas albo zestresują. Póki się nie urodzi, nic nie jest 100% pewne.
Test pappa też nie wykaże wyniku 1:1 tylk zawsze z zapasem, więc wszystko w rękach gdzieś tam dobrych duszków ;-)

hej dziewczynki!

Nie było mnie trochę, wybaczcie, ale przez tą przeprowadzkę, malowania, pakowania to nie mam czasu absolutnie na nic :-( Czytam Was ratami, ale z odpisywaniem ciężko.

Dyskusje na różne tematy, to nieodłączna część forum. Ile nas , tyle opinii, nie ma co się denerwować.

kusiak, dooda gratuluję udanych wizyt!
kara kciuki za egzaminy &&&&
candy może powinnaś trochę bardziej stanowczo podejść do tego swojego faceta. Nie obraz się, ale on naprwdę wydaje się być niezbyt dobrym człowiekiem.
bubbles zdrowiej!

Więcej nie pamiętam :-(
Wszystkim Wam razem i każdej z osobna życzę miłego wieczorku!

W piątek oddajemy klucze, więc do tego czasu musimy się ze wszystkim wyrobić. Ależ by mi sie jakaś babcia albo ciocia przydała do laleczki... ech, plusy i minusy bycia daleko od domu. Wybaczcie, jeśli nie napiszę szybko..

Katkoo, lepiej niech ma to swoje hobby, to zawsze głowa nie jest zaprzątnięta duperelami... Też bym się wkurzyła, jakby przyszedł i mną się nie zainteresował... ale pewnie w pracy coś sobie obmyślił o tych rybkach czy roślinkach i gnał do domu, żeby sprawdzić ;-)
Anusia mam nadzieję, że nie dźwigasz nic. Współczuję, ale jeszcze parę tygodni i będziesz byczyć sie na swoim.

Hej porannie.... :)

Joani no niby tak ale kurcze ileż można ja jakoś staram się ograniczyć forum jak on jest w domu, a on nawet na kibel chodzi z laptopem:D

Właśnie piję kawkę, moje dziecko dziś szybko mi fundnęło pobudkę, chyba nie chce jej się już spać do 9:) jeszcze się ochlała picia przed spaniem i zlała się w łóżko, dobrze że jest podkładka:D Ja czekam aż sąsiadka wstanie i spytam się jej co ma w planach czy jedzie do miasta czy nie, bo jak nie to bym pojechała na to ip:(

Cześć dziewczyny,

Mały urządził nam pobudkę o 3.30 i do tej pory nie śpi :wściekła/y:
Ledwo na oczy patrzę, mąż już do pracy poszedł.
A ja podałam synkowi ibum i mam nadzieję, że w końcu się położy chociaż na półtorej godziny :-(

Wczoraj na placu zabaw byliśmy dwa razy, dzieciaki się wybawiły. Fajnie było. Cieplutko.

Oby i dziś była taka pogoda bo muszę z nimi jechać do szpitala na badanie krwi i moczu, a po 16 do endo po kartę choroby.

Dziewczyny które wczoraj miały wizyty gratuluję pomyślnych wieści :tak:
Za wizytujące dziś zaciskam kciuki!! :-)

Miłego dnia.

Cześć dziewczyny,

Mały urządził nam pobudkę o 3.30 i do tej pory nie śpi :wściekła/y:
Ledwo na oczy patrzę, mąż już do pracy poszedł.
A ja podałam synkowi ibum i mam nadzieję, że w końcu się poło
ży chociaż na półtorej godziny :-(

Wczoraj na placu zabaw byliśmy dwa razy, dzieciaki się wybawiły. Fajnie było. Cieplutko.

Oby i dziś była taka pogoda bo muszę z nimi jechać do szpitala na badanie krwi i moczu, a po 16 do endo po kartę choroby.

Dziewczyny które wczoraj miały wizyty gratuluję pomyślnych wieści :tak:
Za wizytujące dziś zaciskam kciuki!! :-)

Miłego dnia.

Coś tym dzieciom się spać nie chce, moja też dziś się budziła i mamo baje :p masakra...

Miłego dnia.

dzien dobry!:)

okatka jednak boli znowu ?:(
przykro mi bardzo ze maluchy Wam tak daja popalic ale to ich uroki....straszne jak choruja...

ja dzis dzien znowu pelen zalatwiania uwielbiam te moje srody - wszystko sobie ustawiam zawsze na sr jade do miasta i rodzicow i dzialam - substytut pracy... :)
a do tego dzis piekna pogoda:)

reklama
Do góry