Kara ja kupilam misia pozytywke , ktora potem dam do lozeczka i staram sie codzinnie maluszkowi puszczac , zeby znal/a ten dzwiek i zeby latwiej bylo z usypianiem ... zobaczymy czy sie sprawdzi
a dzisiaj jedziemy w odwiedziny do malej baletnicy 5 mcznej i tez wieziemy taki prezent
dlatego moge zrelacjonowac wizyte bardzo pozno, bo wizyte mam juz pozno a potem do nich bo to akurat to samo miasto wiec warto wykorzystac
fajny pomysł! muszę poszukać czegoś
Soniafka mojemu m tez na razie średnio idzie mówienie do brzucha....
Hania, gratuluję znalezienia noclegów. My idziemy na wesele 3 maja więc niestety wypady weekendowe niestety odpadają...
Za to w końcówce marca wybieramy się na 4 dni do Budapesztu - już nie mogę się doczekać
My na obiad chyba podjedziemy gdzieś po wizycie bo m nie zdąży zjeść między praca a wizytą, a tylko dla mnie nie bedzie mi się chciało nic robić....
właśnie przyszła mi przesyłka ze spódnicą i spodniami ciążowymi - wersje eleganckie.... spódnica leży super, spodnie bez rewelacji ale mogą być (zwłaszcza, że w sumie obie rzeczy kosztowały 75 zł) Czyli jeden problem z głowy- mam już w czym iść na egzamin