reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Hania dziekuje , przeprosiny nie byly potrzebne ale dziekuje.
Okatka jesli poczulas sie za ostro potraktowana przykro mi, przepraszam , wolalam zzapytac niz Cie subiektywnie oceniac , a to ze nosilas ,mebkle wiesz ze nie powinnas sama o tym pisalas , wiec oby wczorajdzy brak bolu byl dobrym sygnalem.

Joani swiete slowa co do prawdziwych wartosco w zyciu - w 100% sie z Toba zgadzam! i powodzenia i udanego relaksu :)
Ja wlasnie mojego probuje zaciagnac na sesje do groty solnej na czwartek :) sie zanudzi ze mna ... ale troche jodu sie przyda:) nawet juz sie zgodzil:)

Hania powodzenia z tymi noclegami ale zacznij szukac jak najszybciej bo to ostatni moment...
Ja tez jeszcze nie wiem co z majowka bo wszystko zalezy od urlopow znajomych jak dostana to wbijamy do 3miasta - na szczescie maja tam po kims mieszkanko wiec nocleg nie jest problemem :) wiec mam nadzieje ze sie uda :)

Spoko, ja się nie gniewam, tylko weszłyśmy chyba na trochę drażniący temat bo mnie już to denerwuje. Moja wina i wiem że nie powinnam była nosić. Jest tu dużo dziewczyn z którymi rozmawiam na innym wątku i zrozumiały napisały tylko że powinnam kopa w dupkę dostać a nie. I nie było żadnej niepotrzebnej rozmowy.

reklama
Spoko, ja się nie gniewam, tylko weszłyśmy chyba na trochę drażniący temat bo mnie już to denerwuje. Moja wina i wiem że nie powinnam była nosić. Jest tu dużo dziewczyn z którymi rozmawiam na innym wątku i zrozumiały napisały tylko że powinnam kopa w dupkę dostać a nie. I nie było żadnej niepotrzebnej rozmowy.
sorry ale ja lubie nazywac rzeczy po imieniu a nie bagatelizowac , mozna czasem cos zmiekczyc ale ja nie potrafie dlatego tez nie udaje kogos kim nie jestem :) jak to mowia trzeba chwalic chwal jak pierdzielic to opierdzielic - stad moze to nazbyt wrazliwie odebralas - nie taki byl moj cel zeby Cie urazic.

a co wypowiedzi Soni mysle ze nie chodzilo jej o Twoja sytuacje , przetoczyla fragmenty rozmow z innych for, umowmy sie ze tutaj wychodzi na to wszystkie podchodzimy do sprawy racjonalnie , ale sa kobiety ktore nie maja na podstawowe potrzeby a robia dzieci jedno za drugim... wtedy milosc miloscia ale kochajaca matka nie pozwoli zeby dziecko chodzilo glodne czy chore ... a wiemy dobrze ze takich matek jest w chusteczke nie tylko w pl i serce sie kraja...

Już nie będę drążyć jaki tok rozumowania miałam, bo bez sensu znów dyskusja się wywiąże. Nie pisałam do nikogo personalnie, ale napisałam to co myślę bo doskonale znam polskie realia i wiem, że samą miłością niestety nie da się załatwić wszystkiego. Ale kończę temat. :sorry:

Cześći tak nie nadrobie was :)

...ps. na dzień kobiet życzeń nie dostałam ani kwiatów , wczoraj mówił że w Norwegii się nie daje itd :\
..

Ehhh ten twój facet to dziwny naprawde. I niech bzdur nie opowiada, że w Norwegi się nie daje bo obchodzi się tu dzień kobiet tak samo jak w Polsce. Chyba innego wykrętu nie znajdował to ci ścieme wciska. Dupek jeden! :confused2:

Ostatnia edycja:
EMKA kwiaty sama wybralam w doniczkach 3 male wyszlo 80zl i ,usial kupic ale zły był ze drogie ale to do tego domu bo smutno pusty nic zielonego :-p

ale z ubrankami troche mi bylo przykro ze tak zareagował dużo na nie wydałam na nie a i tak bedą przecxież potrzebne

Candy, podziwiam za cierpliwość :tak:

Dziewczyny, dajcie już spokój Katce - każda powiedziała co ma do powiedzenia, wystarczy.

A tak zmieniając temat- puszczacie już maluchom muzykę? Ja właśnie zapoznaję Mikołaja z Vivaldim :D:D:D

Cześć dziewczyny, widzę że tu jakoś gorąco z samego rana.
Ja się witam i zarazem żegnam bo uciekam na prenatalne...jakoś mam stresa:szok:, biorę mężusia i mojego pieciolatka, bo mi nie popuści :).

WITAJ 2 TRYMESTRZE:-):-):-)

Kara ja kupilam misia pozytywke , ktora potem dam do lozeczka i staram sie codzinnie maluszkowi puszczac , zeby znal/a ten dzwiek i zeby latwiej bylo z usypianiem ... zobaczymy czy sie sprawdzi :)
a dzisiaj jedziemy w odwiedziny do malej baletnicy 5 mcznej i tez wieziemy taki prezent:D
dlatego moge zrelacjonowac wizyte bardzo pozno, bo wizyte mam juz pozno a potem do nich bo to akurat to samo miasto wiec warto wykorzystac:D

reklama
bardzo burzliwe to nasze forum.
Kara u nas ze względu na córkę, króluje zet kids. Ale polecam muzykę dla bobasa, Weronika czzęsto słuchała jej w brzuszku.
Dooda powodzenia na prenatalnych.
Candy współczuję relacji z Twoim facetem, ale tak jak już któraś z dziewczyn napisała zastanów się, czy chcesz takiej przyszłości. Co do zakupów dla dziecka to ja też jestem zwolenniczką kupowania po troszku, lub jak ktoś potrafi odkładania troszkę pieniędzy i zakup później.
Co do majówki to powodzenia w szukaniu noclegów, wydaje mi się, że coś się znajdzie tylko niestety już z tych droższych ofert. Ja jakoś boję się ryzykować i najwyżej skoczymy gdzieś do rodzinki.
Co do pieniędzy to uważam, że jest to jeden z bardzo drażliwych tematów i nikomu nie powinno się wyliczać ani ile zarabia ani ile wydaje. Mnie tylko denerwowała moja znajoma bo cały czas narzekała, ma mało ale miesięczne dziecko jeździło w nówkach butach za 200 zł. Ja się tylko pytam po co...
My dla córki kupowaliśmy sporo używek, bo można dostać praktycznie nowe w dobrych cenach, wszystkie czekają na strychu. Zobaczymy jak będzie dziewczynka to mam nadzieję, ze mimo różnicy lipiec- wrzesień większość się wykorzysta. A jak chłopiec to zrobimy wyprzedaż.

Ostatnia edycja:
Do góry