ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Hania dziekuje , przeprosiny nie byly potrzebne ale dziekuje.
Okatka jesli poczulas sie za ostro potraktowana przykro mi, przepraszam , wolalam zzapytac niz Cie subiektywnie oceniac , a to ze nosilas ,mebkle wiesz ze nie powinnas sama o tym pisalas , wiec oby wczorajdzy brak bolu byl dobrym sygnalem.
Joani swiete slowa co do prawdziwych wartosco w zyciu - w 100% sie z Toba zgadzam! i powodzenia i udanego relaksu
Ja wlasnie mojego probuje zaciagnac na sesje do groty solnej na czwartek sie zanudzi ze mna ... ale troche jodu sie przyda nawet juz sie zgodzil
Hania powodzenia z tymi noclegami ale zacznij szukac jak najszybciej bo to ostatni moment...
Ja tez jeszcze nie wiem co z majowka bo wszystko zalezy od urlopow znajomych jak dostana to wbijamy do 3miasta - na szczescie maja tam po kims mieszkanko wiec nocleg nie jest problemem wiec mam nadzieje ze sie uda
Spoko, ja się nie gniewam, tylko weszłyśmy chyba na trochę drażniący temat bo mnie już to denerwuje. Moja wina i wiem że nie powinnam była nosić. Jest tu dużo dziewczyn z którymi rozmawiam na innym wątku i zrozumiały napisały tylko że powinnam kopa w dupkę dostać a nie. I nie było żadnej niepotrzebnej rozmowy.