ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Jestem dzisiaj pierwsza z rana :-) już po porannym siku oczywiście koniec spania.
EM Ka i kara_13 powodzenia u lekarza.
ookatkaoo napisz co tam u Was.
Idę dzisiaj na pedicure, po zimie doprowadzić samemu stopy do aksamitnie mięciutkich, u mnie kończy się porażką; no i zawsze miło jak ktoś koło mnie poskacze i się zajmie ;-)
Dziękuję że Pytasz, u mnie spoko nie bolał mnie wczoraj brzuch więc nie jechałam, ale małż powiedział że jak Dziś będzie mnie bolał mam wsiadać w auto i jechać bo on pracuje do 18
EM Ka- Napisałam wcześniej ale nie dodał mi się post.
a Więc tak po 1 nie pisałam do Ciebie odnośnie zatrudnienia więc nie wiem po co się wypowiadasz, jesteś zatrudniona to się ciesz. Ze sobie pozwolić na to możesz. Nie będę ci tu wypisywać naszych wydatków bo nie po to ta strona ale uwierz że jak byś nie pracowała miała już na utrzymaniu jedno dziecko, spłacając kredyt za mieszkanie ta 100 czy dwie zrobiła by ci wielką różnice. Po 2 widzę że Amelie moja droga Mnie wyprzedziła. Małż nie płąci za siłownie ma swoją w piwnicy, KTÓRĄ ZROBIŁ SAM! za którą nie płacił jeżeli pewnie o to zapytasz to cie wyprzedzę, dostał materiał i sam ją pospawał
Po 3 przeczytaj dokładnie wszystko dlaczego wniosłam z sąsiadem i sąsiadką te meble i wtedy się wypowiadaj. Następnym razem zachowaj swoje komentarze dla Siebie, Po 4 jeżeli będzie taka konieczność to zostanę na ip. Temat uwarzam za zakońćzony
A_nka. Tu nie chodzi o zaglądanie do portfela ale też o to kto na co może sobie pozwolić. Ja że tak powiem teraz dostane ostatnią wypłate za staż. Pracuje tylko mąż, i zapierdziela od 6 rano do 19 na moście we Wrocławiu nieraz w zimie przy mrozie a nieraz w lecie przy 30 stopniach w słońcu z palnikiem w ręku żeby nam niczego nie brakowało. Niektóre z was mogą sobie pozwolić na kosmetyczkę, fryzjera... itp itd super, zazdroszczę bo ja niestety nie mogłam i nie za bardzo mogę. Na pomoc moich rodziców nie mam co liczyć tato nie żyje a mama rozpiła się przez ojczyma i nawet tam nie jeżdzę. Jedyne co teściowe i wiem że zawsze nam pomogą. Dla mnie to akurat dużo 100 zł wydać tak seee... a na Ip mają obowiązek Cie zbadac nie?