reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Po części Cię rozumiem, ale musisz wybrać, co dla Ciebie ważne. Mąż nie może wziąć chorobowego w razie szpitala? Ja o dziecko troszkę się starałam i inaczej do tego podchodzę, z głową po pierwsze. Pamiętaj, że nie jesteś niezastąpiona i skoro masz męża, to niestety on musi przejąć część obowiązków, chociażby L4.

reklama
No no ja wiem, teściu już mnie zrąbał że na pustyni nie mieszkam.
Uwierzcie cały czas pluje sobie w ryjek za te meble. Ale ja już taka jestem:zawstydzona/y: Nie nauczyło mnie to że przecież ostatnio miałam krwiaka..
Małż wróci z siłowni i zabiorę tyłek i pojade.

oj katka musi być dobrze ale za te meble to się nie dziwie ze dostalo Ci się od każdego :angry:
jedz niech sprawdza co się tam dzieje oby nic poważnego !!!!

Bigbi u mnie mój lekarz pewnie dałby Ci Euthyrox 25.
Tak przeważ nie robi z kobietami w wieku rozrodczym, które TSH mają powyżej 2,5.

Ale nie myśl sobie, że kwestionuje decyzje twojego endo. Co lekarz to opinia wiadomo :-)

Joani, śliczny suwaczek

Dzięki a_nka ;-) właśnie sobie szukam zmian... mój mąż sie pyta co tam robię- ja na to- szukam zmian, a on na to- mam się już pakować? Hehe w życiu nie zamieniłabym mojego mężusia na innego, ale podroczyć się z nim troszkę muszę , no nie?
Hania coś nie wraca i relacji nie zdaje, pewnie też biedna czeka w kolejce..

Dziewczyny pomocy, czy któraś z Was piła może fitolizynę? Miałam badanie moczu i wszyło tam, trochę bakterii i mój gin przepisał mi te ziółka, ale tego nie da się pić.. próbowałam już chyba wszystkiego więcej wody, mniej wody, z sokiem, z cukrem, przepijałam i nic. Już mi brakuje pomysłu... Może Wy coś podpowiecie? :)

Joani, która dziewczyna ma tu też na imię Hania :-D napisz proszę będzie mi raźniej ;-) i oczywiście kciukasy zaciskam by były to tylko opóźnienia i by wszystko było ok

animka niestety nie pomogę :-(

A_nka ja pomyslalam ze Joani miala Ciebie na mysli ;)

animka ja tez nie pomoge bo u mnie bakterii bylo sporo i od razu dostalam antybiotyk

Ritta no właśnie ja też mam takie wrażenie :))

Ale chyba jej się z anią// pomyliło bo ona miała mieć dziś prenatalne :laugh2:;-)

reklama
Macie rację :-D bo są chyba min. dwa nicki z "ANIA" i się pomyliłam. Ale HANIA siedzi mi w głowie, bo to jest jedno z dwóch imion, z którymi z mężem się zgadzamy, jeśli będzie dziewczynka :-)
A to paskudztwo piłam i to nie raz i jedynie pomaga zatkać nos i pić tak z zatkanym, potem szybko coś słodkiego do buzi. Zielone ohydztwo. Współczuję.

Do góry