reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Ja piłam i jedyne co mogę polecić to zamknąć nos i od razu czymś popić.

Z innej beczki - wiecie gdzie można dostać rajstopy ciążowe?

reklama
joani, Marciątko - faktycznie zatkanie nosa troszeczkę pomogło :). Obrzydliwego smaku w ustach pozbyłam się dopiero po 4 kostkach ptasiego mleczka a muszę to pić 3 razy dziennie - roztyję się jak świnka ;)

Ja wczoraj wypiłam ten antybiotyk, wszystko fajnie, gdyby nie to że dziś już zaczęło mnie na nowo szczypać :baffled:
Mam nadzieję, że jakimś cudem przejdzie do piątku bo nie chce iść na oddział. Wpierniczam 3 razy dziennie żurawinę w kapsułkach, co jakiś czas suszoną i dziś piłam sok z jabłek i żurawiny, do tego 1,5 l wody źródlanej i jeszcze jakaś 1-2 herbaty.

Może ta fitolizyna by pomogła ale sama jej nie wezmę bez konsultacji z lekarzem a jego dopiero w piątek w kontroli mam.

Słyszałam, że jeszcze można rumianek pić. Nie wiem jak się tego badziewia pozbyć :crazy:

jesteśmy już :)

opis na wizytowym....;-)

katka i jak tam brzuszek??? uspokoiło się ??? czy jednak szpital??

współczuję tych wszystkich ochydstw co musicie pić... ale to dla maluszków :)

\czy któraś z Was też się budzi nad ranem i nie może dalej spać? Ja już któryś dzień z kolei budzę się ok. 3.30 na siuski i potem nie mogę zasnąć, przewracam się z boku na bok, do tego oczywiście mdłości nocne. O 5.40 dzwoni budzik do pracy i nie wiem, jak się nazywam:confused:
mam to samo, z plusem ze jestem na L4...

No no ja wiem, teściu już mnie zrąbał że na pustyni nie mieszkam.
Uwierzcie cały czas pluje sobie w ryjek za te meble. Ale ja już taka jestem:zawstydzona/y: Nie nauczyło mnie to że przecież ostatnio miałam krwiaka..
Małż wróci z siłowni i zabiorę tyłek i pojade.
jak brzuch ? przeszlo? Pojechalas na ip?
a ze tak powiem niepowazna jestes zeby sie przesilac w taki sposob w ciazy z krwiakiem zwlaszcza.
a co do pracy, zarobkow itd przeciez nikt nikomu nie zabrania byc zatrudnionym to raz, a 2 zapytam moze troche wscibsko ale to mnie zastanowilo, a maz ma silownie za darmo? jesli nie to troche slabo to wyglada z boku, ze jego fitness & wellness jest wazniejsze niz kryzysowa wizyta u prywatnego lekarza, zwlaszcza e piszesz ze wolalabys nie ryzykowac zostawaniem na oddziale...
przepraszam nie chcialam Cie urazic, a wiem ze dla niektorych moze to byc za mocne.

jesteśmy już :)

opis na wizytowym....;-)

katka i jak tam brzuszek??? uspokoiło się ??? czy jednak szpital??

współczuję tych wszystkich ochydstw co musicie pić... ale to dla maluszków :)
gratulacje :)

fitolizyna bleh....

ok lece spac - dobranoc!

Jestem dzisiaj pierwsza z rana :-) już po porannym siku oczywiście koniec spania.
EM Ka i kara_13 powodzenia u lekarza.
ookatkaoo napisz co tam u Was.
Idę dzisiaj na pedicure, po zimie doprowadzić samemu stopy do aksamitnie mięciutkich, u mnie kończy się porażką; no i zawsze miło jak ktoś koło mnie poskacze i się zajmie ;-)

Ostatnia edycja:
Jestem i ja :-)
Dzieciarnia jeszcze śpi, mąż poszedł do pracy więc mam chwilę czasu na forum.

Co do Katki to jestem zdania, że najlepiej nikomu do portfela nie zaglądać. Każdy wie na co może sobie pozwolić ;-)
Pieniądze to dość śliski temat i lepiej go nie poruszać.

Joani, udanego wypadu życzę :laugh2:

Za wszystkie wizytujące zaciskam kciuki.

Miłego dnia wrześnióweczki!!

reklama
Jestem dzisiaj pierwsza z rana :-) już po porannym siku oczywiście koniec spania.
EM Ka i kara_13 powodzenia u lekarza.
ookatkaoo napisz co tam u Was.
Idę dzisiaj na pedicure, po zimie doprowadzić samemu stopy do aksamitnie mięciutkich, u mnie kończy się porażką; no i zawsze miło jak ktoś koło mnie poskacze i się zajmie ;-)
nie dziekuje za kciuki :)
ale zazdroszcze - ja musze sie umowic do kosmetyczki do fryzjera.... bo wygladam jak 7 nieszczesc ALBO RACZEJ SIE TAK CZUJE :)

Amaliee chyba ze tak :)

Do góry