M
Mar1
Gość
Ja piłam i jedyne co mogę polecić to zamknąć nos i od razu czymś popić.
Z innej beczki - wiecie gdzie można dostać rajstopy ciążowe?
Z innej beczki - wiecie gdzie można dostać rajstopy ciążowe?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam to samo, z plusem ze jestem na L4...\czy któraś z Was też się budzi nad ranem i nie może dalej spać? Ja już któryś dzień z kolei budzę się ok. 3.30 na siuski i potem nie mogę zasnąć, przewracam się z boku na bok, do tego oczywiście mdłości nocne. O 5.40 dzwoni budzik do pracy i nie wiem, jak się nazywam
jak brzuch ? przeszlo? Pojechalas na ip?No no ja wiem, teściu już mnie zrąbał że na pustyni nie mieszkam.
Uwierzcie cały czas pluje sobie w ryjek za te meble. Ale ja już taka jestem Nie nauczyło mnie to że przecież ostatnio miałam krwiaka..
Małż wróci z siłowni i zabiorę tyłek i pojade.
gratulacjejesteśmy już
opis na wizytowym....;-)
katka i jak tam brzuszek??? uspokoiło się ??? czy jednak szpital??
współczuję tych wszystkich ochydstw co musicie pić... ale to dla maluszków
nie dziekuje za kciukiJestem dzisiaj pierwsza z rana :-) już po porannym siku oczywiście koniec spania.
EM Ka i kara_13 powodzenia u lekarza.
ookatkaoo napisz co tam u Was.
Idę dzisiaj na pedicure, po zimie doprowadzić samemu stopy do aksamitnie mięciutkich, u mnie kończy się porażką; no i zawsze miło jak ktoś koło mnie poskacze i się zajmie ;-)