reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Elleni czytałam żeby ciąży powinno się unikać jazdy na rowerze takim zwykłym, bez problemu można na stacjonarnym, jest to uwarunkowane ryzykiem wstrząsu i różnymi niebezpieczeństwami ponoć.

Ja dziś się po obiedzie lenie, głowa zaczęła mnie boleć nie wiem od czego znów. Butelka wody obalony, a przed chwila herbata z sokiem z czarnej porzeczki. Jeszcze czeka mnie ten specyfik id lekarza i spadam spać, oby ten ból przeszedł.

reklama
Ale się rozinął temat sposobu liczenia tyg.trymestru. Wg mojego lekarza my kończymy lada dzień pierwszy, więc tego będę się trzymać (poprostu lepiej się z tym czuję :-)...niby bliżej do rozwiązania :-)). Uciekam spać bo dzisiejszy dzień nie należy do najlepszych, okropnie się czuję psychicznie i fizycznie :wściekła/y:.
Miłego wieczorku dla Was!

kasica ale kalendarze te moim zdaniem są dla zabawy,dlatego uważam że najrozsądniej wyliczac według OM
bo nie każda z Nas ma w tym samym dniu owulacje,nie każda ma taką samą faze lutealną,
a żeby okreslić ten właściwy dzień zapłodnienie to tylko można przy in vitro,inseminacji

Mi też lekarz nie pozwolił jeździc rowerem, bo nigdy nie jedziesz po ładnie wylanym asfalcie... ale może to tylko mi zlecił...
Ja się już duszę w domu ale dziś ostatni dzień kurowania,jutro ruszam gdzieś byle dalej, to szybciej i czas leci.

Witam :-)

My od wczoraj siedzielismy u moich rodzicow, heh zawsze wracam pelna i mam wrazenie ze sie zaraz ociele :-p Bylam na zabawie z okazji dnia kobiet, fajnie bylo, ale juz odzwyczailam sie od takiej glosnej muzyki i teraz mi huczy caly czas w uszach :dry:

Co do tego II trymestru to tez wszedzie gdzie czytalam to bylo napisane ze albo od 13 albo od 14 tc sie zaczyna... Tym bardziej ze badania prenatalne tez sie robi do 13 tyg po to aby zobaczyc czy dziecko prawidlowo sie rozwinelo...

:) ja też liczę tak jak dziewczyny .. po 12 tygodniu dzidziolki są dużo bezpieczniejsze :) i co do II trymestru też się zgadzam że to koniec 13 tygodnia :)

pojechaliśmy w końcu z córą na to pogotowie... lekarz ją zbadał ale czysto nic w płuckach nie ma.. tylko ten kaszel.. nawet mówił że gardło nie specjalnie zawalone.. od wczoraj podawałam flegamine więc kazał dalej podawać i wsio... nic więcej się nie dowiedzieliśmy ... ale przynajmniej to że płucka czyste :)

powieszę pranie i idziemy spać :) tzn nati już śpi :)

dobranoc :) miłej i spokojnej nocki :-)

Witajcie w nowym tygodniu, ją dziś świętuje rozpoczęcie 2 trymestru:) niestety mdłości jeszcze nie ustepuja, ale mam nadzieję, że ich dni są policzone ;) wczoraj walczylam z bólem zatok, powiem wam, że ta roslinka geranium to moje ciazowe odkrycie, bardzo pomaga. Dziś do pracy, dobrze że pogoda piękna, nastraja optymistycznie. Milego dnia wrzesniowki :)

Madlena, ania// kciuki są wizyty&&&& na pewno przyniesiecie kolejne dobre wieści :)

Hej poniedziałkowo:)

Przede wszystkim kciuki za wizytujące:tak: Moja wizyta już za tydzień, nie mogę się doczekać:-)

Wojniczanka Witaj:) Pewnie, że możesz:tak: Napisz coś więcej o sobie:)

Ja dzisiaj w planach cały dzień poza domem, więc zobaczę co u was wieczorkiem.

Miłego dnia:)

reklama
Do góry