reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Hey :-) u nas weekend pod znakiem kolejnej biegunki, najpierw starszak ale tylko 2 dni, teraz Hania non stop na nocniku i jeszcze katar ją męczy.Miałam cudowną sobotę, pół dnia szalałamr na zakupach, kupiłam kolczyki w Aparcie ( prezent od męza na dzien kobiet), trochę kosmetyków, jakieś łaszki, było cudownie!!! Czuję się świetnie od paru dni, chyba kryzys 1 trymestu za nami :-)

reklama
Dzień dobry :-)

maddlen ty już chyba po wizycie no ale kciuki cały czas zaciśnięte :)
jeśli któraś nie wpisana na listę to &&& też zaciśnięte :)

witam nowe mamusie :)

ja dopiero genetyczne mam na 17.10 kurcze cały dzień czekania hehe :)ale jak wytrzymalam tyle to już to też wytrzymam :)
mam nadzieję że tam trafimy :)

gardło boli mniej wcinam od soboty cukierki
Cukierki Halls Extra Strong

są świetne :) polecam :)

z małą już też lepiej :D

smoky u mnie pod tym względem też lepiej :) kryzys minoł hehe :)

Bigbi gratulacje !!:)

Ostatnia edycja:
Witam poniedziałkowo.

Na wstępie witam wszystkie nowe wrześniweczki z którymi jeszcze się nie przywitałam.

Zachęcam do przesłania swoich danych do mnie na priv to dopiszę Was na naszą listę wrześniówek.

Ja rano oddałam krew do badania a w środę wizyta. Zobaczymy co u bąbla.

Miłego dnia :)

Witam I dziekuje. Jestem Renia. mieszkam obecnie w Purfleet koło Londynu. Jestem mama 4 m-nej córki Magdaleny. :)
Wczoraj byłam na wizycie usg w Londynie, bo sie źle czułam bo czułam kłucie po lewej stronie podbrzusza. No I pani powiedziała mi ze to juz 11 tydzien I 3 dzień. :)

Witajcie nowe mamusie :-) Wojniczanka, zrób sobie suwaczek, będzie bardziej widoczne.
Nowy tydzień i nowwe siły po chorobie, dzisiaj chyba ja podbiję sklepy i jakieś ciuszki wylądują w mojej szafie :-) energia od rana mnie rozpiera, więc trzeba działać.
Powodzenia na wizytach :-)

Witam się poniedziałkowo :)
nareszcie wróciłam :) wyjazd służbowy był dla mnie mega obciążający i wróciłam z katarem :/ nie wiem czy się przeziębiłam czy już alergia wróciła... Tak czy inaczej, musiałam trochę odespać i powoli postaram się was nadrobić. U mnie wszystko ok, mam nadzieję, że i u was także? :) w środę miałam wizytę, na której lekarz pobrał posiew i zlecił dalsze badania krwi. Kazał tez rozstać się z Folikiem na rzecz PregnaPlus. Tak więc dowitaminizowuję się :)
Pozdrawiam ciepło!!!

Wojniczanka, to żeś zawojowała :-D nie byłas po porodzie u lekarza z tego wynika, no ale wszystko się może zdarzyć i to na plus (chyba) w twoim przypadku. Przepraszam, ale dawno się tak nie uśmiałam ;-)

reklama
Do góry