reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Hey :-) u nas weekend pod znakiem kolejnej biegunki, najpierw starszak ale tylko 2 dni, teraz Hania non stop na nocniku i jeszcze katar ją męczy.Miałam cudowną sobotę, pół dnia szalałamr na zakupach, kupiłam kolczyki w Aparcie ( prezent od męza na dzien kobiet), trochę kosmetyków, jakieś łaszki, było cudownie!!! Czuję się świetnie od paru dni, chyba kryzys 1 trymestu za nami :-)

reklama
Dzień dobry :-)

maddlen ty już chyba po wizycie no ale kciuki cały czas zaciśnięte :)
jeśli któraś nie wpisana na listę to &&& też zaciśnięte :)

witam nowe mamusie :)

ja dopiero genetyczne mam na 17.10 kurcze cały dzień czekania hehe :)ale jak wytrzymalam tyle to już to też wytrzymam :)
mam nadzieję że tam trafimy :)

gardło boli mniej wcinam od soboty cukierki
Cukierki Halls Extra Strong

są świetne :) polecam :)

z małą już też lepiej :D

smoky u mnie pod tym względem też lepiej :) kryzys minoł hehe :)

Bigbi gratulacje !!:)

Ostatnia edycja:
Witam poniedziałkowo.

Na wstępie witam wszystkie nowe wrześniweczki z którymi jeszcze się nie przywitałam.

Zachęcam do przesłania swoich danych do mnie na priv to dopiszę Was na naszą listę wrześniówek.

Ja rano oddałam krew do badania a w środę wizyta. Zobaczymy co u bąbla.

Miłego dnia :)

Witam I dziekuje. Jestem Renia. mieszkam obecnie w Purfleet koło Londynu. Jestem mama 4 m-nej córki Magdaleny. :)
Wczoraj byłam na wizycie usg w Londynie, bo sie źle czułam bo czułam kłucie po lewej stronie podbrzusza. No I pani powiedziała mi ze to juz 11 tydzien I 3 dzień. :)

Witajcie nowe mamusie :-) Wojniczanka, zrób sobie suwaczek, będzie bardziej widoczne.
Nowy tydzień i nowwe siły po chorobie, dzisiaj chyba ja podbiję sklepy i jakieś ciuszki wylądują w mojej szafie :-) energia od rana mnie rozpiera, więc trzeba działać.
Powodzenia na wizytach :-)

Witam się poniedziałkowo :)
nareszcie wróciłam :) wyjazd służbowy był dla mnie mega obciążający i wróciłam z katarem :/ nie wiem czy się przeziębiłam czy już alergia wróciła... Tak czy inaczej, musiałam trochę odespać i powoli postaram się was nadrobić. U mnie wszystko ok, mam nadzieję, że i u was także? :) w środę miałam wizytę, na której lekarz pobrał posiew i zlecił dalsze badania krwi. Kazał tez rozstać się z Folikiem na rzecz PregnaPlus. Tak więc dowitaminizowuję się :)
Pozdrawiam ciepło!!!

Wojniczanka, to żeś zawojowała :-D nie byłas po porodzie u lekarza z tego wynika, no ale wszystko się może zdarzyć i to na plus (chyba) w twoim przypadku. Przepraszam, ale dawno się tak nie uśmiałam ;-)

reklama
Do góry