reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Dziękuję dziewczyny za życzenia :)

Wojniczanka_24 - witaj i rozgość się :) niezła niespodzianka Ci się trafiła :)

U nas piękna pogoda :) też idę na podbój sklepów, ale chcę kupić jakieś butki dla siebie bo w kozakach już za gorąco.

Miłego dnia :)

reklama
Rajoo no wlasnei spelnienia marzen z okazji minionych urodzin - zdrowia szczescia i wszystkiego czego sobie zapragniesz!:)

wlasnie elleni odwaznie z tym rowerem, tez wlasnie w niedziele tlumaczylam mojemu P ze raczej z nim nie pojade w tym roku na wycieczki bo to nie wskazane - wlasnie jak pisaly dziewczyny nierownosci itd...

Ritta pisalas o bolach kregoslupa... ja mam ale raczej nerwobole i mam nadizeje ze to wlasnie z ciazy choc troszke sie ich obowiam i tak, bo bardzo utrudniaja mi chodzenie...wlasnie w ledzwiach tak z tylu kregoslupa na dole ...

Witam się poniedziałkowo :)
Nerw mnie zaraz trafi, napisałam się i mnie wylogowało :crazy:

Pięknie świeci u mnie słoneczko, a ma być dziś cieplej niż wczoraj, a w piątek ponoć ma być 17 stopni, fajnie wiosna pełną parą, oby tylko się utrzymało.
Wczoraj wzięłam specyfik od lekarza, narazie nic mnie nie piecze, tylko od czasu do czasu trochę swędzi, piję nadal dużo wody oby te bakterie wypłukać.
Dziś muszę po jakąś koszulę-piżamę np do szpitala kupić (jak mnie wczorja położna postarszyła przyjęciem na oddział to muszę być w razie W przygotowana)
M się wolne skończyło i dziś już do pracy pognał.
Ja nie mam żadnego pomysłu na obiad dziś, może coś na szybkiego.
Nie wiem jak Wy dziewczyny ale ja nie mogę za dużo chodzić, od razu łapią mnie bóle brzucha.

Wszystkim wizytującym dzisiaj &&& zaciśnięte :)

Wojniczanka_24 Witaj :)

Nie ma co siedzieć trzeba się brać do roboty.
Miłęgo dzionka wszystkim życzę :)

Witam sie i ja :-)
Kurcze cos mnie przewialo na tej imprezie i zaczal katar mnie meczyc i zatkalo mi uszy :crazy:

Wojniczanka fajny prezencik dostalas hehe :-) tak z zaskoczenia :-p ale przynajmnej dzieci beda mialy mala roznice wiekowa :-p

Witam się powekendowo

Ale piękne słoneczko, aż się wstawać rano chce, i trzeba by się wybrać za jakimiś butami na wiosnę, bo w zimowych za gorąco, a mam nadzieję, że wiosna już tuż tuż...

Wczoraj trochę pochodziłam, wybraliśmy się na spacer i złapały mnie jakieś bóle krzyża tak na dole, nie jakieś uciążliwe, no ale odczuć się dało.

wiecie jak mnie ciągnie teraz do coca-coli

Bigbi
udanego dnia w pracy

Wojniczanka24 Witaj
smokyeys o to poszalałaś na zakupach:tak: ja od paru dni też czuję się lepiej, jeszcze wieczorami czasami mnie łapią mdłości, ale ogólnie jest ok, ps. zdrówka dla dzieciaków

ritta też mam wizytę w środę

EM_Ka ja wczoraj trochę pochodziłam i mnie złapały takie bóle kręgosłupa na dole jak opisujesz, aż się boję jak ja będę się później toczyć:blink:

nexiss witaj w klubie też nie mogę dużo chodzić, ja dzisiaj na obiad pomidorówkę mam i schabowe zrobię:tak:

Witam poniedziałkowo.
Ja już po wizycie. Maleństwo ma 78 mm, zdjęcia nie dostałam,. ale wszystko w porządku, machał bąbel do mnie rączką.
Kolejna wizyta za 4 tyg. Mam zrobić badanie moczu i morfologie.
Wojniczanka_24 witaj. To Ci niespodzianka, no;-). Ale fajnie, maluchy razem będą lepiej się "chować"
Ale macie cieplutko, super.

Coś się dzisiaj nie wyspałam, Antek znowu nie mógł spać, nie wiem dla czego. Potem męża budzik doprowadzał mnie do szału , drzemka co 5 minut przez 40 mim. No myślałam, że go zagryzę. Często wcale nie słyszę, ale dzisiaj zabiłabym...
A pytałam Was o te badania połówkowe, czy robi je lekarz prowadzący, tak? Bo mi się wydaje, że raczej tak, ale ktoś mi się pytał, a pewna nie jestem.

Antoś poszedł spać, a ja muszę się wziąć za obiad...

I ja witam się poweekendowo ;-)

Odpoczęłam na maksa, mąż w sobotę oddał na całe dwa dni maluchy mojej mamie i mieliśmy czas dla siebie. Byliśmy w kinie, na kolacji, a wczoraj na spacerze nad zalewem włocławskim. Nałapałam słoneczka i naprawdę samopoczucie jest zupełnie inne.

Niestety dziś odebrałam wynik Tsh 7,65
Ft3, Ft4 w normie. Dziś idę po południu do endo zobaczymy co powie :-(

Dziewczyny miłego dnia Wam życzę!!

maddlena co do USG połówkowego to zazwyczaj robi je lekarz prowadzący ;-)

reklama
Do góry