reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

A wiec napisze cos o sobie :-) Mam 25 lat i to jest moja trzecia ciaza... Niestety pierwsza stracilam w 6 tc a druga w 20tc :-( Mam nadzieje ze tym razem bedzie wszystko oki i we wrzesniu wkoncu przytule moje malenstwo :-) Postaram sie jak najczesciej udzielac :-)

reklama
A wiec napisze cos o sobie :-) Mam 25 lat i to jest moja trzecia ciaza... Niestety pierwsza stracilam w 6 tc a druga w 20tc :-( Mam nadzieje ze tym razem bedzie wszystko oki i we wrzesniu wkoncu przytule moje malenstwo :-) Postaram sie jak najczesciej udzielac :-)

Miło mi i trzymam kciuki :-)

póżną porą ale jestem :)

Gosia witamy, i zapraszamy do pogawędek :)
jeśli mogę... znasz powód czemu straciłaś dzidzię ??? jeśli nie chcesz to nie musisz opowiadać.. jest to cięzkie napewno..

remonty och remonty.. hehe nas czeka w czerwcu :) tego syfu boję się najbardziej :)

anusiaszymka z tym spaniem to u mnie podobnie hehe pieron wie kiedy się wyśpimy :)

kusiak włąśnie jeśli chodzi o ten ból w biodrze to da się coś z tym zrobić?? bo jak pamiętam w ciązy z corą niezle musiałam się nagimnastykować żeby wskoczyło spowrotem na miejsce... a ból cholerny..

na szczęście nogi już wogole nie bolą więc jest pięknie :)

moje dwa szczęścia już śpią :) to teraz chwila relaksu i nyny :) spać mi się chce ciągle strrasznie :)

Dziekuje dziewczyny za mile przywitanie :-)

Ania opowiem. Pierwsza ciaze stracilam w 6tc bo mialam ciaze obumarla, po pol roku zaszlam w kolejna i bylo wszystko oki, niestety w 17tyg lekarz na usg stwierdzil ze jest cos nie tak z glowka dziecka ze nie rozwija sie tak jak powinna i jest za mala jak na wiek ciazy :-( dal mi skierowanie do Katowic na badania prenatalne te po skonczeniu 18tyg. Na drugi dzien poszlam do innego lekarza bo stwierdzilismy z moim M. ze moze sie tamten gin pomylil ale niestety drugi lekarz powiedzial mi ze to jest ewidentnie bezczaszkowiec i od razu wypisal mi skierowanie do szpitala na przerwanie ciazy... Oczywiscie nie poszlam i czekalam na wizyte w Katowicach ale niestety tam sie potwierdzilo ze mojej corce nie wyksztalcila sie czaszka i mozg plywa poza obszarem glowki ze ma hypoteloryzm (oczka daleko od siebie odsuniete) i rozszczep kregoslupa w dwoch miejscach :-( Niestety decyzja do nas nalezala a moja corka i tak bez czaszki z mozgiem na wierzchu by nie przezyla... :-( Podjelismy decyzje o zakonczeniu ciazy... Dodam ze to byla najgorsza decyzja w moim zyciu :-( 23grudnia2012roku urodzilam coreczke
[*]

Gosia, współczuję takich przeżyć i teraz trzeba się trzymać myśli, że będzie dobrze :-)

Caly czas mam taka nadzieje a z drugiej strony ciagle sie boje... :-( teraz jestem po badaniach prenatalnych takich konkretnych i po tescie PAPPA i wiem ze dzidzia jest zdrowa, ale zawsze gdzies ta niepewnosc we mnie siedzi tym bardziej ze wiem ze zle to z byle czego moze sie wziasc... :-(

Gosia Witaj:) bardzo duzo przeszlas, mam nadzieje,ze wyczerpaliscie juz limit przykrych zdarzen i teraz bedzie juz tylko dobrze, a we wrzesniu bedziecie sie cieszyc zdrowym malenstwem:tak: bardzo mocno Ci tego zycze:)

Dobranoc dziewczyny i milego weekendu:)

reklama
Do góry