reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Hej dziewczynki u nas słonko puka w okno od rana Szykuje się rewelacyjna sobota ;-)

Ok 11 zbieramy się do stadniny, trzeba wykorzystać słoneczko :tak: ja właśnie chyba namówiłam M na zakup zmywarki, co prawda u nas zmieści się tylko kompaktowa, taka na szafkowa, ale dobre i to :-) skończy się stanie przy zlewie a przy trójce to bym chyba jajo zniosła i z kuchni nie wychodziła :zawstydzona/y: Po stadninie jedziemy do brata do warsztatu, olej musimy wymienićw autku i nastawić braciszka na porządny przegląd naszych czterech kółeczek ;-)
Przepraszam że tak tylko o sobie ale czas goni w pn poczytam co u Was i poodpisuje.

Gosia witaj, teraz musi być dobrze, mam nadzieję że limit pecha już wykorzystaliście z nadmiarem.

Miłego dnia kobietki, a nawet całego weekendu bo pewnie zajrze dopiero w pn.
Wszystkiego naj z okazji naszego święta :-D
images.jpg

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    9 KB · Wyświetleń: 25
Dzień dobry Kobiety :)
Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, błogosławieństwa Bożego i pociechy z Waszych Dzieciaczków :)

Wczoraj zaliczyłam fajny dzień - bez nudności i wymiotów, z wizytą u fryzjera i zakupami - co jest sukcesem, bo odkąd jestem w ciąży nie potrafię znieść zapachu, jaki panuje w sklepach...
Dziś zapowiada się nieco gorzej, na szczęście Mąż o mnie dba i póki co szykuje mi śniadanie do łóżka :)

Dzien dobry!

u nas dzis niestety pochmurno,maz od switu w nowym domku,praca tam wrze :-)
ja z lala pewnie przesiedzimy w domu :-( auta nie mam,a wietrzysko by pewnie glowe urwalo na spaceeze. moze po poludniu sie zmieni pogoda.
milego dnia i wszyatkiego najlepszego z okazji naszego swieta!!! :-D

U nas pogoda piękna:D
Zwerbowałam sąsiadkę zeby pomogła mi lepić pierogi bo od stania pewnie znów wieczorem będzie mnie bolał brzuch:) potem trzeba powyciągać wszystko z starych mebli i przenieść do małej do pokoju:) małż będzie pewnie po 16.

Dziewczyny nawet wczoraj teściowa powiedziała ze urósł mi brzuch:D z Nadią miałam taki w 6-7 msc, strach pomyśleć jak teraz będzie... kurde nie wiem jak dam rade z wielgachnym brzuchem w lecie:)

Witam się weekendowo :)
Już po śniadanku, głowę umyłam i trzeba by było się zabarać za sprzątanie. Wieczorem idziemy na drugie nauki, ciekawe jak długo będą trwały bo mają w kaplicy bardzo niewygodne ławki, a zimno tam.. muszę się cieplej ubrać.
Na obiad zapewne żeberka dla M, a dla mnie coś muszę wymysleć.

Wczoraj wieczorem taki ból głowy mnie złapał, że na oczy prawie nie widziałam, poszłam wcześniej spać ale naszczęście przeszło rano. Dziś czuję się niewyspana, może potem jakaś mała drzemka...

Aaaa wszystkiego najlepszego w dniu naszego święta dziewuszki :)

Gosia 2712
Witaj :-D Teraz będzie wszystko dobrze :)

Miłego słonczenego dzionka :)

hej kobitki :) Wszystkiego Najlepszego !!! :)

mam pytanie pisałyście że na bol gardła płukałyście sobie wodą z solą zwykłą solą czy morska?? i w jakich ilościach ??:)
bo coś gardło zaczyna szwankować.. niunia też coś pokasłuję m pojechał na zakupy i do apteki po syropek..
i syrop z cebuli już zrobiony czekamy aż cebula puści soki :)

Gosia współczuję..:( ale teraz głowa do gory już po badaniach dzidzia zdrowa i tak będzie do samego końca :) więcej uśmiechu i pozytywnego myślenia i będzie dobrze :)

katka pierogi domowe :) pyyyychotka:) dobrze że sąsiadka pomoże :) ale mnie się nie chce heh.. lenistwo...
a co do brzuszka to już łany pokażny więc nie dziw się że teściowa zauważyła :)

nexiss powodzenia na naukach :)

miłego dnia kobitki :*

reklama
Hej dziewczynki!! Wszystkiego naj naj dla nas wszystkich!! :-D

U mnie dziś NARESZCIE piękna i słoneczna pogoda. Aż nie mogłam własnym oczom uwierzyć jak się dziś obudziłam. Odrazu żyć się chce. Muszę mężulka na spacer wyciągnąc, żeby się dotlenić. Zwłaszcza, że wczoraj znajomi byli u nas i popił sobie także wiosenny spacerek dobrze mu zrobi. Na dworze jest tak fajnie, że mam ochote na grila.:-)
No i witam nowe wrześnióweczki. Im wiecej was to sympatyczniej.:tak:
Gosia współczuje ci przeżyć. To co ci się przytrafiła to naprawde wielkie nieszczęście. Akrania to straszne zaburzenie.:-( Musisz wierzyć, że tym razem wszystko będzie dobrze. Jesteś już po badaniach i wiesz, że z maleństwem wszystko ok więc nie pozostaje ci nic innego jak cieszyć się ciążą i czekać na ten upragniony wrzesień kiedy już przytulisz dzieciątko. :tak:

Miłego dnia dla was wszystkich!!! Ahhh jakże mnie ta pogoda napawa optymizmem i energią!! :-D

Ostatnia edycja:
Do góry