hej kochane! jestem już i się melduję :-)
Po wizycie ok :-) dużo pisania nie ma, ale to w odpowiednim wątku!
Dopiero co usiadłam na 4 literkach. Padam na twarz, rano wizyta (poślizg w szpitalu 2,5h...), potem do pracy, potem zakupy farbowo-wałkowo-pędzelkowe itp. potem jeszcze normalne zakupy, bo w lodówce hulał wiatr, mąż juz w nowym domku ogarnia sytuacje, więc ja musiałam sama zająć się lalą. Na szczęście już sobie smacnie spi, więc mam chwilkę.. ufff
Zazdroszczę co poniektórym tych maratonów spania
ja podejrzewam,że się wyśpię za parę lat dopiero, kiedy oba moje skarby będą przesypiać całe noce
chyba,że zdecydujemy się na trzecie
nikoo witaj! chyba nie miałam jeszcze okazji :-)
kusiak tu też nie mówią płci na prenatalnych, też mam taki plan jak Ty wybrać sie prywatnie ok 16 tygodnia. Zobaczymy jeszcze :-)
a_nka moja lala ma tego szczeniaczka uczniaczka. Jest dużo młodsza od Twojej, więc jeszcze w pełni, go nie wykorzystuje, ale jak na razie uwielbia z nim tańczyć i udaje,że śpiewa razem :-) Jak dla mnie fajny prezent, ale to chyba zależy od dziecka, bo czytałam,że dziewczyny nie za bardzo zadowolone. My jesteśmy na etapie gdzie nosek, oczko itp. więc tym bardziej jej się podoba.
maltanka i wszystkie cierpiące na mdłości dziewczyny (łącznie ze mną), imam nadzieję,że w końcu nas one opuszczą . Teoretycznie bliżej niż dalej!
maddlena mi też zawsze mówiono,że wszystkie kłucia, ciągnięcia , pobolewnaia brzucha w ciąży to objaw zdrowy
Martwić się trzeba, gdy pojawia się krwawienie, bądź ból jest nie do wytrzymania, połączony z bólem pleców. Wszystko inne to uroki ciąży, więc spokojnie :-)
Ja dołączam do wszystkich remontujących i dekorujących swoje wnętrza :-) Bardzo intensywny weekend i przyszły tydzień nas czeka, więc wybaczcie, jeśli Was trochę zaniedbam.
Miłego weekendu kochane wrześnióweczki!