reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Cześć dziewczyny U mnie dziś też piękna pogoda jestem z Warszawy w ciąży 12 tydz. 5 dzień maluch ma 6,5 cm. ok. 3 lata temu pisałam w wątku "Staramy się "opisywałam że nie zachodzę w ciążę niby wszystko jest w porządku a dzidzi nie ma w końcu się udało i w 4 tyg. poroniłam podobno był tylko pęcherz płodowy pusty bez zarodka. Dziś jestem pełna obaw ale szczęśliwa że się udało i mam nadzieję że będzie wszystko dobrze. W temacie wyniki badań..... wrzuciłam zdjęcia maluszka z USG 14.09.2013 roku wyszłam za mąż termin porodu mam na 15.09 :-) Wszystkiego Naj z okazji Dnia Kobiet :-)

reklama
Witam:-)

Dziekuje dziewczyny za mile przywitanie :-) ja tez ciagle mam nadzieje ze bedzie wszystko ok teraz :-)

U mnie nareszcie zorbila sie ladna pogoda, az chce sie cos robic :-) wypije kawke, ogarne na szybko dom i musze sie na impreze naszykowac, bo ide z kolezankami na dzien kobiet :-)

Kotka ale mi narobilas ochoty na pierogi :-p heh ja to sie tez wlasnie boje tego lata z brzuszkiem :crazy: mam nadzieje ze nie bede miec takiego wielkiego i ze nie bedzie na zgoraco :-p

Ania te bole ktore ja mam sa spowodowane przez rozejscie sie spojenia lonowego w ciazy. Mnie boli na dole przy kosci lonowej jak sie poruszam. Bol jest nie do zniesienia i moze byc tak zly ze niektore kobiety potrzebuja kul do chodzenia lub laduja na wozku inwalidzkim. Wiem ze to moze powodowac tez bol w biodrach przy poruszaniu, chodzeniu, wstawaniu, chodzeniu po schodach no w zasadzie to chyba azdy fizyczny wysilek. I czasami kobiety maja wrazenie ze im biodro wyskakuje lub tak "klika". Takze to co Ty masz yo wlasnie moze byc to. No ale to tylko moje przypuszczenia bo w sumie moze to byc tez zupelnie co innego :) ale tez jak masz to w jednej ciazy to przy kazdej kolejnej sie bedzie pojawiac i z kazda moze byc coraz gorsze. Mam nadzieje jednak ze to nie to a cos innego co Ci szybko przejdzie :)

Didka witaj :)

Gosia witaj i na pewno tym razem bedzie wszystko dobrze :)

Ja nadal jestem zatkana i jakos sie zle czuje. Jakis dol mnie lapie ale to pewnie hormony :p

Wszystkiego Najlepszego Kobietki:))

U nas pogoda też nie najgorsza, pewnie jakiś spacerek będzie w planach:)

Dziewczyny możliwe, żeby mi w jeden dzień brzuszek wywaliło?:szok: Wczoraj był płaski, a dzisiaj taki balonik mi się zrobił, parę minut się w lusterku przyglądałam z niedowierzaniem:-D

Witam się świątecznie :-)
Taka piękna pogoda a ja w domu... cała noc nie spałam, mam wrażenie, że zamiast lepiej, jestem coraz bardziej zapchana tym katarem... ranek był bez humoru, ale na szczęście mąż potrafi skutecznie mnie ożywić i wszczepić pozytywne fluidy ;-) jakoś się już ogarnęłam. Domek błyszczy, pranie się suszy, mąż robi zakupy... no właśnie i sto telefonów... bo tego nie ma, albo jogurty nie taki smak.. hehe
Naszła mnie ochota na sałatkę i jak tylko produkty przybędą, zrobię. Obiad dziś mąż pichci na szczęście. Pierogi też bym zjadła, ale to nie moja bajka, muszę zamówić u teściowej :-)
Didka, ja też mam rocznicę we wrześniu- 10. To raczej mi się nie uda, bo termin mam od 13 wzwyż :-) 19. za to męża urodziny, to może wstrzelę się tak po środku :-) a niech każdy ma swój ten jeden wyjątkowy dzień :-)

Witajcie w prawie wiosennej i świątecznej atmosferze:happy:

BubblesGirl
możliwe, mi tak sie stało w czwartek. Byłam zupełnie płaska, a w czwartek się obudziłam i pojawiło się coś, czego już wciągnąć nie można;-) Choć i tak brzuszek jeszcze mam malutki;-)

Gosia 2712 witaj, przykro mi z powodu tego co musiałaś przeżyć. Teraz na pewno będzie dobrze. Myśl pozytywnie:happy:

Soniafka u mnie też wiosenna atmosfera, świeci słońce i w końcu jakoś tak optymistycznie się zrobiło:-)

Ania// ja ból gardła wyleczyłam inhalacjami wodą z solą kamienną, bo akurat taką miałam w domu

Dobrego, spokojnego, kobiecego dnia, ja zabieram się za porządki, a potem pewnie coś upichcę, chyba jakąś zapiekankę ziemniaczano-mięsno-warzywną. Po południu obowiązkowo spacer, w powietrzu czuć już wiosnę:-)

Joani, Didka, ja też rocznice ślubu mam we wrześniu i akurat na pierwszą rocznicę będziemy już we trójkę bo termin mam na 7go a rocznica 20go. No chyba, że maluch postanowi posiedzieć w brzuchu aż 2 tygodnie dłużej :-p

Ja już po długim spacerze i grilu. Pierwszym zresztą w tym sezonie. Było przesmacznie. :tak:

Witam sie i ja.
Pomimo, ze juz dobre pól dnia za nami, to życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet.

Gosia 2712 witaj. Wiem, co czujesz. Ja również straciłam maleństwo w 20 tyg ciąży. Mój maluszek miał zespól wad rozwojowych.
Teraz ta ciąża też mnie bardzo stresowała, ale po badaniach prenatalnych trochę się uspokoiłam i staram się wierzyć, że będzie dobrze. Musi być. U Ciebie również. Trzymam kciuki.
My również mamy rocznicę we wrześniu. Jak już kiedyś pisałam., to również wszyscy troje jesteśmy urodzeni we wrześniu, no i jeśli wszystko będzie dobrze, to drugie dziecko też będzie wrześniowe.
Didka12 Ciebie również witam. Rozgość się i pisz dużo.
Domek prawie ogarnięty, została łazienka. Zaraz obiadek. No i jeszcze prasowanie ziostało. Zaczęłam prasować wczoraj, ale przyszli moi rodzice na kawę, no i musiałam przerwać... A dzisiaj to już trzeba...
Idę jeść, bo już od zapachu kurczaka z piekarnika mnie ssie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry