Ale drukujecie, na potęgę. Ale dobrze, robi się ciekawie
![](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fs19.rimg.info%2Faee19e2775457d135efdf745e7d94e15.gif&hash=18d7f8e1515531db94c8e7f83d192244)
.
nicola1811 ja też mam wizytę 20 styczni. Razem będziemy się stresowały, hi, hi!
soniafka super, że wszystko w porządku. Gratuluję udanej wizyty, najważniejsze, że z fasolką wszystko w porządku.
Tekila85 zakupy ja myślę, że tak ok 7 mies jest ok. Już blisko rozwiązania w miarę bezpiecznie, no i brzuch jeszcze nie taki duży, pozwalający trochę pobiegać po sklepach. Ja jakichś wielkich zakupów robić nie będę, bo mam po Antosiu. EW ciuszki, gdyby była dziewczynka.
olandia witaj, dużo zdrówka Ci życzę i trzymam kciuki za wizytę.
ookatkaooo1993 gratuluję,oby zadzwonili. Pracuj tak długon jak chcesz, a potem laba. Niektórzy mówią, że to nie w porządku zatrudnić się tylko po to, żeby później mieć płacone L4 i macierzyński i wychowawczy, że to oszukiwanie państwa, a ja wcale tak nie uważam. Jestem zdania, że jeśli jest okazja, to trzeba korzystać. Państwo wydaje tyle kasy na degenetatów i kryminalistów, a o zwykłych obywateli już mniej.Więc jeśli państwo o ciebie nie dba, trzeba zadbać samemu. A wiadomo, każdy grosz się liczy... Takie jest moje zdanie. ( A z resztą sama tak zrobiłam i ciągnę chorobowe do dzisiaj).
Zielona.wampirzyca witaj. No faktycznie niezły psikuś ze strony fasolki. Powodzenia.
minie me gratuluję bety.
denka nie zazdroszczę sytuacji. Trzymaj się, masz dla kogo być silna...
A ja jak na razie jakoś nie czuję jeszcze tej ciąży. Tylko (.)(.) coraz bardziej bolą...Trochę czasem podbrzusze.. A do wizyty JUŻ TYLKO 10 dni...
No! Może zróbmy wątek z terminami wizyt.