reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Czesc dziewczyny. Wlasnie dostalam wyniki z poniedzialkowej bety. Wynosi 2563. Ostatnia jaka robilam 30grudnia pokazala 113, wiec jest przyrost i mam nadzieje, ze prawidlowy :) kolejna wizyta dopiero 21go. Strasznie jestem niecierpliwa! :p

Minnie Me wiec obie zobaczymy co tam u nas w brzuszkach tego 21.01 :)

Dziewczyny, dzieki za wsparcie. Oby tylko z dzieckiem bylo ok i bylo zdrowe!

Coś mi się wydaje ,że już kilka jest nas z terminem wizyty na 21.01. Z tego co pamiętam z czerwcówek 2010 to była lista wizytujących i łatwiej było śledzić kto kiedy :)

Ale drukujecie, na potęgę. Ale dobrze, robi się ciekawie .
nicola1811 ja też mam wizytę 20 styczni. Razem będziemy się stresowały, hi, hi!
soniafka super, że wszystko w porządku. Gratuluję udanej wizyty, najważniejsze, że z fasolką wszystko w porządku.
Tekila85 zakupy ja myślę, że tak ok 7 mies jest ok. Już blisko rozwiązania w miarę bezpiecznie, no i brzuch jeszcze nie taki duży, pozwalający trochę pobiegać po sklepach. Ja jakichś wielkich zakupów robić nie będę, bo mam po Antosiu. EW ciuszki, gdyby była dziewczynka.
olandia witaj, dużo zdrówka Ci życzę i trzymam kciuki za wizytę.
ookatkaooo1993 gratuluję,oby zadzwonili. Pracuj tak długon jak chcesz, a potem laba. Niektórzy mówią, że to nie w porządku zatrudnić się tylko po to, żeby później mieć płacone L4 i macierzyński i wychowawczy, że to oszukiwanie państwa, a ja wcale tak nie uważam. Jestem zdania, że jeśli jest okazja, to trzeba korzystać. Państwo wydaje tyle kasy na degenetatów i kryminalistów, a o zwykłych obywateli już mniej.Więc jeśli państwo o ciebie nie dba, trzeba zadbać samemu. A wiadomo, każdy grosz się liczy... Takie jest moje zdanie. ( A z resztą sama tak zrobiłam i ciągnę chorobowe do dzisiaj).
Zielona.wampirzyca witaj. No faktycznie niezły psikuś ze strony fasolki. Powodzenia.minie me gratuluję bety.
denka nie zazdroszczę sytuacji. Trzymaj się, masz dla kogo być silna...

A ja jak na razie jakoś nie czuję jeszcze tej ciąży. Tylko (.)(.) coraz bardziej bolą...Trochę czasem podbrzusze.. A do wizyty JUŻ TYLKO 10 dni...
No! Może zróbmy wątek z terminami wizyt.

ookatkaoo1993 Joasia ok tylko sporo choruje ostatnio (to od niej złapałam te świństwa) bo chodzi do przedszkola. Nic jej nie mówiliśmy jeszcze o rodzeństwie.

Zrobiłam dziś wyniki tarczycy bo mam hashimoto (tak do kolekcji)- tsh trochę kiepskie ale t4 ok więc się zbytnio nie martwie- w poniedziałek idę do endokrynooga- azała się zgłosić zaraz jak zajdę:-D.

Ja z objawów to najpierw mnie brzuch ciągnął ale już przeszło, potem byłam strasznie senna (też już lepiej) a teraz chyba zaczynają mi się mdłości- a liczyłam na to że mnie ominie:sorry:

Ja z zakupami na pewno nie wytrzymam do 7 ms:) tym bardziej,że ja nic absolutnie nie mam:p poza tym jakoś wolę rozłożyć na raty wydatki:p ja myślałam,żeby tak no powiedzmy od 5ms zacząc kupować takie drobiazgi... a konkrety na te dwa ostatnie miesiące:):-):-)

Uff ja dopiero z uczelni wróciłam, nawet nie miałam czasu do was przysiąść dzisiaj cały dzień, wizytę miałam po 15.00 i później od razu na zajęcia.
U mnie po wizycie i…. serca mam dwa, a to malutkie bije jak dzwon <3 ciąża w macicy, wszystko super jak to lekarz powiedział ;)

reklama
Do góry