reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Na wizytowym nic nie ma, ale nie wszystkie się wpisują... jakoś po porannej burzy cicho tu :-)

reklama
dobrze kazdy sie cieszy rodzinna niedzielka :)
ja sobie odpoczywam a P szuka tam zowu rzeczy do mieszkania :) wiec znow nie ma go na kilka h :)

no wlasnie na wizytowym pusto....

Emka współczuję tych remontów. Ja się potwornie cieszę, że ten etap za mną. Kurz wychodził nam jeszcze miesiąc z kątów. Teraz tylko drobne rzeczy zostały, np. karnisze bo na razie same rolety w oknach a ja nie lubię bez firan... ale może w końcu się doczekam...:-)

no firanki w oknach to moje marzenie :) moze troche gornolotnie... ale dodaja takiego klimatu w domu jak nic innego...:) a my przez ostatnie 5 lat na wynajetych z roletami juz msm dosc ;/

joani na szczescie to wykonczenie, wiec zawsze lepiej niz remont juz gotowego, bo jak cos zle zabezpieczysz, nawet jak zabezpieczysz najlpeiej jak potrafisz to wszystko sie zakurzy - fe...

My wynieśliśmy z domu wszystko i na miesiąc się wyprowadziliśmy,To była jazda.. ale też i przytrafiło nam się największe szczęście- kanapa u mamusi nam sprzyjała... :-D

no co Ty! hehe niezle!! :) Mamusia wie ze to jej szczesliwa kanapa Wam pomogla ?:)

hehe u nas tez nietypowo bo jechalismy do Poznania po ostatnie rzeczy i zdac mieszkanie, wiec bylo wesolo :) ale dzieki teu milo wspominac bede ta wyprowadzke, choc Poznania bylo mi zal... do czasu testu :)

Mama dowiedziała się już po fakcie, a tak trzeba było czekać, kiedy rodziców nie będzie hehe No widzisz, każdy ma jakieś wspomnienia - te z przygodą i te z kalendarzem i zegarkiem w ręku ;-) ważne, że coś na co się czeka, przyszło :-)

dokladnie:) a jeszcze wazniejsze ze wszystko idzie w dobrym kierunku:)

a dlugo sie staraliscie?
My o pierwsza ciaze prawie 2 lata, ale bez zegarka, od czasu do czasu sprawdzalam owu tylko... jak powtarzal moj lekarz stres stres nie sprzyja , a wiedzial co robie zawodowo i znalismy sie z tej strony tez... wiec smialam sie ze musialabym rzucic robota chyba... i udalo sie dopiero na wakacjach, no ale nie bylo happy endu i w pazdzierniku13 sie skonczylo szczescie.
Potem musialam podratowac zdrowie wiec nie wracalam do pracy i w grudniu jak stwierdzilismy ze sie staramy to udalo sie za pierwszym razem, ale z monitoringiem :)

Szczerze zamiast wiadomości oglądam rybkę minimini :) pl może się zaangażowała ale nie w sprawy rosji w każdym razie putin myśle że nie jest aż tak zepsuty i zawistny i nie będzie tu nas atakował bo nie ma tak naprawdę powodu konkretnego

Ja dopiero wróciłam pomagałam przy przeprowadzce mojemu nie mam sił dopiero wróciłam do domu

reklama
Szczerze zamiast wiadomości oglądam rybkę minimini :) pl może się zaangażowała ale nie w sprawy rosji w każdym razie putin myśle że nie jest aż tak zepsuty i zawistny i nie będzie tu nas atakował bo nie ma tak naprawdę powodu konkretnego

Ja dopiero wróciłam pomagałam przy przeprowadzce mojemu nie mam sił dopiero wróciłam do domu
Candy nie martw sie ja tez nie lubie polityki ale ciezko nie slyszec - mimo ze nie ogladam tv w ogole praktycznie...
o czyli sie widzieliscie ? A gdzie sie przeprowadza?

Do góry