Witam sie poniedziałkowo. Kolejny tydzień za nami i następny przed nami. Super, bo coraz bliżej końca I trymestru.
..
Sonia - najwazniejsze ze Dzidzia chciana i bedzie bardzo kochana
Poza tym tez swietnie, bo bardzo szybko Wam sie udalo! U nas niektory lekarze nadal uwazaja ze powinno sie odczekac a 6 mcy - co inni na szczescie dosc mocno neguja - na szczescie bo dzieki temu obydwie to jestesmy
Apropos snow mnie cala noc bylo tak niedobrze ze snilo mi sie ze zostawialam po sobie niespodzianki i rano wstalam cala obolala.... na sniadanie wyjatkowo mialam ochote na bulke z nuttela i o dziwo pomoglo
czuje sie dobrze
Mój gin mi kazał czekać po poronieniu ( późnym) 4 miesiące, żeby mój organizm oczyścił się z hormonów po tamtej ciąży i w listopadzie dał zielone światło, że możemy się starać. ńó i w 2 cyklu się udało. Ale ten sam lekarz np mojej znajomej, która w 6 mieciącu urodziła martwe dziecko, kazał już czekać 6 miesięcy. Więc pewnie też zależy od przypadku. A często się też słyszy że pozwalają od razu w pierwszym cyklu.
Ja też miałam dzisiaj sen. Śniło mi się, że urodziłam synka, urodziłam go w domu, wcześniej. Ale nie pojechałam z nim do szpitala, umyłam go razem z moją mamą, szukałam po szafach w co go ubrać, bo nie byłam przygotowana. I on był taki ładny, leżał sobie grzecznie w wózku. Przyszła listonoszka i Antoś jej się pochwalił, że mamy dzidzię i przyszła go obejrzeć.
Ciekawe, czy się sen sprawdzi. Jak byłam w ciąży z Julkiem, też mi się śniło, że urodziłam chłopca ( a nie wiedzieliśmy do końca, ze chłopiec, bo na USG nie było widać). Ale wtedy w tym śnie, zabrali mi go... Dzisiaj, w moim śnie maluszek ze mną był, więc mam nadzieję, że to dobra wróżba...
Wizyte z usg prenatalnym mam dzisiaj ja, kara i hania
Dzięki za info, trzymam kciuki, abyście przyniosły same dobre wieści.
Pogoda dzisiaj brzydka, wygląda na to, że zimno, aż z domu nie chce się wyjśc. A muszę się przejść, spróbuję zapisać Antosia do przedszkola na nowy rok szkolny...