reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
marciatko witaj! chociaż myślę,że za pare miesięcy niekoniecznie zwolnisz ;-), może jednak warto wykorzystać czas ciąży, szczególnie,że to pierwsza :-)

ja tez lubię używać ''dziękuję'', czasem zwyczajnie nie mam jak komuś od razu odpisać, a tak jest okazja,żeby jednym kliknięciem podziękować.

Ja mam ciągle wiadomości zaśmiecone podziękowaniami. Nie rozumiem, na co to komu :/

Ale co w tym miłego? CHyba lepiej pamiętać o kimś pisząc post, niż na odczepnego klikac wszystkim podziękowania. Heh BB to nie fejs, gdzie lajkuje się nawet durne wpisy.

Nie chce byc nie mila tak jak Ty momentami jestes i nie chce tez sie powtarzac, ale NIE CHCESZ, NIE KOZYSTAJ. Sa osoby ktore uzywaja podziekowan i im to odpowiada. Nie kazdemu jednak musi...

Kusiak a czemu mają na Polskę? Nie ma przecież konfliktu z Pl

Miłosz dopiero spać nie mógł zasnąć przez kaszel na szczęście nie wymiotowal i oby nie w nocy od kaszlu

A ja jem wafelki :)

Hej:)

Dzisiaj ja pierwsza, cos spac nie moge mimo, ze sie pozno polozylismy:szok: troche wczoraj poimprezowalismy, wiec moj pewnie bedzie spal do 12-13, ale pozniej go wyciagne na spacerek, bo az zal nie korzystac z takien pogody:)

Milego dnia Mamuski:))

Witam się niedzielnie, to sie porobiło na świecie :-(

Kusiak a czemu mają na Polskę? Nie ma przecież konfliktu z Pl

Candybo w momencie rozważania czy pozwolić Putinowi na interwencje na Ukrainie padło zdanie "Te strony, które wzięły udział: Polska, Niemcy, Francja powinny ponieść odpowiedzialność za to, co się stało"
więc mamy pełne prawo do obawy jako kraj, że jak Rosja zacznie szturm to...

Miałam dziś durne sny, łapałam złodzieje z Żyrafą, on ukradł tą Żyrafę, potem brałam udział w jakiejś sesji na krzesełkach na wyciągu, tyle że te krzesełka były tylko 1,5 m nad ziemią :cool:

Pierwszekroki rano do laptopa i było trzeba przeczytaćco ta Rosja wymyśliła przez noc i czyjuż trzeba sie ewakuować z miasta, straszne...

Cześć dziewczynki :) nie kłócić mi się tam! ja też czasem używam podziekowań, nie za często ale się zdarza. Niech każdy korzysta z forum jak chce :)
u nas piękne słoneczko! Po wczorajszej imprezie oboje z m nie mogliśmy spać.. ja z przejedzenia, on z przeziębienia :no:
no więc dziś szybki obiadek u teściów i niedzielnie gnuśnienie w domu. Od środy mamy wyjazd służbowy więc on się musi wykurować a ja spróbować nie zarazić, ehh..
Miłej niedzieli kochane!!!
Hania, Kara - to już jutro!!! na którą macie?? ja na 15 :)

hej :) kurcze mam jakąś handre chyba...

w nocy spać nie mogłam teraz głowa boli...
pogoda piękna to może jakiś spacerek zaliczymy :)

wczoraj pojechaliśmy rano nad wodę na grilla :) pięknie było :) jeszcze troche chłodno ale poubierani byliśmy :) mała się wybiegała także sama radość :)

nadrobiłam was.. ale nie wiem co komu mam napisać przez tą głowę :(

miłego dnia :*

Czesc :)

Kusiak to nie wiedzialam oj, sądziłam że jako tako przyjaznimy się z Rosją..

Co dziś będziemy robić narazie bez planów może mały spacerekalale nie wiem jak to bedzie bo chorzy

reklama
Marciątko witaj, jak masz siłę to nie musisz zwalniać, ja w pierwszej ciąży miałam przeprowadzkę, remont i dojeżdżanie na badania i wizyty 40 kilomtrów i dałąm radę ;) Zazwyczaj pierwsza ciąża jest o wiele łagodniejsza w przebiegu niż kolejne, u mnie każda ciąża gorsza....

Candy ja nie Kusiak ja Kasica :-p

Do góry