reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Zgadzam się z Madleną, ja też używam podziekowania za post i też zastanawiałam się gdzie się podział, a że dodali teraz "Lubię" to tylko na plus.:tak:
Sawi nikt ci nie każe używać ale wiele z nas to robi. Ty dziękujesz pisząc to w innym poście, my robimy to w ten sposób... Nie, nie robimy tego dla konkursu. Poprostu taka opcja nam odpowiada. :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Ale super mi dzionek minął, byłam kilka godzin na ogrodzie, mąż bielił drzewka a ja siedziałąm sobie w słoneczku.Super! No i oczywiście ognicho z kiełbaską też było.
Widzę, że dalej piszecie o ZUSie. To temat rzeka i w dużej mierze zależy od szczęścia, albo "uprzejmie donoszę..." Więc im mniej osób wie, tym lepiej.

A kto rządzi na Ukrainie, jak nie Rosja... uciszą parę osób, postraszą i znowu będzie jak w obozie, wszyscy podporządkowani jednemu, jak nie, to do piachu. Niestety takie rzeczy się tam dzieją a my i tak o 90 % przypadków nie wiemy.

Chciałam się przywitać - też jestem wrześniową mamą :)
Czytam Was od dłuższego czasu, ale cały czas wstrzymywałam się z aktywnością.
W sumie miałam poczekać do poniedziałku - wtedy mam wizytę u ginekolog, ale dziś niestety wylądowałam w szpitalu - miałam jakieś mini plamienie.
Na szczęście na strachu się skończyło, Maluch machał rączką, rozwija się prawidłowo i nie pozostaje nic innego jak się na spokojnie cieszyć ciążą :)

A z czym wy się dziewczyny ukrywacie.. przeciez to same szczęście, a dobrymi wiadomościami trzeba się dzielić :-) Napisz Marta coś o sobie wiecej i zrób sobie suwaczek.

Aj - no właśnie mnie trzeba dużo czasu, żeby zacząć pisać na forum - na jednym kiedyś strasznie się nacięłam i uraz pozostał...

Co do suwaczka - to z chęcią, ale nie wiem jak :(

O mnie.. Mam 25 lat, w maju zeszłego roku wyszłam szczęśliwie za mąż i w sylwestra zobaczyłam upragnione 2 kreseczki :)
Poza tym uczę się i pracuję w zawodzie, choć czasem marzę, żeby zwolnić tempo, ale co zrobić...

reklama
Aj - no właśnie mnie trzeba dużo czasu, żeby zacząć pisać na forum - na jednym kiedyś strasznie się nacięłam i uraz pozostał...

Co do suwaczka - to z chęcią, ale nie wiem jak :(

O mnie.. Mam 25 lat, w maju zeszłego roku wyszłam szczęśliwie za mąż i w sylwestra zobaczyłam upragnione 2 kreseczki :)
Poza tym uczę się i pracuję w zawodzie, choć czasem marzę, żeby zwolnić tempo, ale co zrobić...
a czym się zajmujesz? wiesz w ciąży dobrze jest troszke zwolnic tempo :-)

Do góry