kasica212
Sanka & Samka
Ania mi też znikło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kotka miałam? nie widzę go w kompie,poszukam nowego,bo ten też mi nie leżysawi ładny awatarek ale dziwnie bo już przyzwycziłam się do tamtego
ale liczysz się z kontrolą zus? u pracodawcy?Sawi tak pójdę ale nie teraz, umowa jest na 3 mce i tak myślę, że około 2 mca będę już załatwiać zwolnienie lub przed końcem 3ciego.
ja bym kupiła coś luźnego,bo to co teraz kupisz na wiosne na jesień tez się przyda,a że zazwyczaj wrzesień ciepły zapinac się nie trzeba (w razie co)Dziewczyny pisałam już, że nie mieszczę się w swoją wiosenną kurtkę i mam w związku z tym takie pytanie
Warto według Was kupować jest kurtkę tylko na kawałek marca i kwietnia??
Rodzić będę na przełomie sierpnia/września na pewno nie później i tak troszkę rozglądałam się za grubszym przedłużanym swetrem. Narzutę przeciwdeszczową mam w domu i na pewno w nią wejdę bo to rozmiar uniwersalny.
Kurtki rzecz jasna nowej bym nie kupowała bo to szkoda kasy musiałabym połazić w poniedziałek po ciucholandach może coś bym znalazła
Moja mam twierdzi, że lepiej zrobię kupując luźny przedłużany sweter tak jak pisałam nawet jeden mam na oku. Doradźcie co zrobić