reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
witam sie sobotnio:)

już tak tęsknie za moim a zobaczymi sie za 2 tyg(bo będzie miał jego dzieciaki) dopiero i raz może przez ten czas a tak nic achhhhh
także teskniory mam takie nawet złość mi przeszła na niego że go nie ma ..

słońce świeci ...

ja przeziębiona jednak , narazie bez gorączki oby tak i mały też

kasica będzie dobrze mój w chorobach też wiał wzloty i upadki:tak:
nexiss nie bał się szef? mój jest kierownikiem chciałam by mi załatwił to on się boi i mowi że to nie przejdzie ze Zus zrobi kontrole itd :/ a myślę że to dobry pomysł

dobra zabieram się za pranie i ogarnianie

Ostatnia edycja:
Candy pracownikiem będę ba papierku, byłam się pokazać dziś ze ja to ja i pokazali gdzie bym pracowała, w razie czego to do nich do pracy pomoc pojadę. Także juz od poniedziałku mam prace :-D Musze tylko jeszcze dostać umowę w tygodniu i załatwić sprawę w posredniaku coby mi kary za niezgloszenie pracy nie wlepili.
Ciesze się bardzo ze mam to załatwione :-)
to trzymam kciuki
to rozumiem że po jakimś czasie pójdziesz na zwolnienie?

też dziś mam w planach porządki,bo troszkę zaniedbałam w tym tygodniu

miałam dziś piekny sen
że urodziłam ślicznego synka,oczywiście poród odbył się jakoś przed 30tyg. poprzez cesarskie cięcie ,ale wszystko było wporządku i zakochałam się taki był śliczny :-D
no jak na noworodka za śliczny:-D

a że sny są odwrotnością to pewnie urodzę córeczkę,siłami natury i jeszcze pewnie po terminie :-D

Ostatnia edycja:
a nie wiem jak z tymi snami do konca,
mi znów się śnił se.. z jakimś fajnym facetem :szok: chyba wariuję z tej samotoność i dlatego te sny
,
ale też szkło wbite w noge i słodkie króliczki ale to potem :sorry2:

Nexiss fajnie że z pracą się udało :-) U nas dziś szaro, buro i leje deszcz. Mąż w pracy, dzieci zrobiły tajfun zabawkowy ale siedzą cicho i bawią się grzecznie więc im nie przeszkadzam. Zupka się gotuje, 2 danie po południu zrobię. Od wczoraj czuje się znacznie lepiej, nawet chałupę wysprzątałam i bez wyrzutów sumienia kompa okupuję :-) Chyba po południu w ramach rozrywki weźmiemy dzieci na plac, taki z kulkami i innymi atrakcjami, sami wypijemy kawkę a dzieci poszaleją.

Witam się sobotnio :)
ależ piękne dzidziusie znów się pojawiły na wizytowym, aż miło popatrzeć z rana :-)
U nas dziś słoneczko i cieplutko :)
plany na dziś: praca, a potem przygotowania do imprezki. Nie wiem w co się ubiorę bo jakoś tak nic nie pasuje :szok: no dżinsy ciążowe odpadają, spódniczki też no więc co....
Nexiss, to cudownie, że znalazłaś pracę!!! teraz już może być tylko lepiej :-)
Miłego dnia kochane!!!

witajcie z rana :-)

No ta lekarka prywatna. Poszłam do niej w 7 tygodniu,żeby zobaczyć serduszko ( bo tutaj pierwsza wizyta dopiero ok 12 tygodnia), no i ze względu na te plamienia dostałam dupka. Teraz mi się kończy, a ona mnie juz wcześniej ''zapraszała'' na prenatalne, co oczywiście jest zbędne, bo będę je miała w szpitalu już w tą środę, ale specjalnie wypisała mi leki tylko na 10 dni,żebym do niej wróciła. A wczoraj za receptę zostawiłam w recepcji 30 euro. Cholerna grosiara się zrobiła. Trudno, już po temacie, więcej do niej nie pójdę na pewno.

kasica zdrówka dla dziewczynek, niech już będzie lepiej!

sawi zmieniłaś avaatrek? kurcze myli mi się ciągle :-(

a wiecie, zniknęły mi z forum te napisy dziękuję i cofnij podziękowanie, nie mogę nikomu podziękować za posty :-( u Was one są normalnie?

Miłego dnia wrześnióweczki!

reklama
Do góry