reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Witam. Podczytuję to forum od czasu do czasu :) Detektor tętna, ciekawa rzecz. Gdyby nie to forum to nie wiedziałabym, że można takie urządzenie nabyć :-) Miłego popołudnia i wieczoru!

reklama
Witam się wieczorową porą :)
dziś miałam bardzo aktywny i pracowity dzień.. dopiero oderwałam się od roboty a zaraz mknę do kuchni robić tiramisu na jutrzejszą imprezkę taty :)
u nas na obiadek był żurek i ziemniaki z koperkiem, jajeczko i maślanka, ale smaki :-D
jak tam dzisiejsze wizyty??? &&&
Pozdrawiam cieplutko! :tak:

maltanka dzięki! wypróbuję następnym razem.
emka, ale fajnie z tym detektorem, kurcze, też bym chciała :tak:
Cieszę się,że udało Ci sie ułożyć wszytsko w Polsce, wiadomo w domu zawsze najlepiej, bo rodzina, przyjaciele od lat i w ogóle. My popdjęlismy decyzję o pozostaniu tutaj, ze względu na słabą sytuację w kraju(szczególnie na moim kochanym podlasiu) i na przyszłość naszej córci. Zrobię wszystko,żeby ona miała łatwiej. W każdym razie dom kupiony, zdecydowaliśmy się tu żyć, więc w sumie nie powinniśmy narzekać na brak dziadków, ale ta tęsknota zawsze gdzieś tam z tyłu głowy jest.

Dziewczyny gratuluje wizyt, zżera mnie ciekawość i lecę na wizytowy podczytać :-)
Aha, odebrałam receptę.. tak mnie ta zezowata małpa doktorka załatwiła,że wypisała lek tylko na 10 dni, zmuszając mnie tym samym do przyjścia do niej na wizytę. Co za babsztyl. Tak się zdenerwowałam,że powiedziałam,że choćby s*ały skały, to moja noga tam nie postanie! O !:angry:

Candy pracownikiem będę ba papierku, byłam się pokazać dziś ze ja to ja i pokazali gdzie bym pracowała, w razie czego to do nich do pracy pomoc pojadę. Także juz od poniedziałku mam prace :-D Musze tylko jeszcze dostać umowę w tygodniu i załatwić sprawę w posredniaku coby mi kary za niezgloszenie pracy nie wlepili.
Ciesze się bardzo ze mam to załatwione :-)
Super, że się udało, bo to jrdnak ważne i stresu mniej.

Carrie B witaj :)

Nexiss super ze masz ta prace zalatwiona!

Koko ale mialas pyszny obiadek :D jak ja bym chciala zaczac juz gotowac i jesc normalnie...

Anusia no pieniadze kobieta zarabia :D ale tez bym sie wkurzyla :)

Hej witam się z rana ;)

Nexis super że już masz prace załatwioną ;-) wiem jak trudno bez...

Ania potwór nie lekarz, ma to na NFZ czy prywatnie??

Miłego weekendu Wam życze u nas pada :crazy: ale i tak z dziewczynami jeszcze do pn nie wychodzimy

reklama
Dzien dobry:)

U nas dzisiaj pieknie sloneczko swieci, a mnie czeka sprzatanie i pichcenie, bo wieczorem goscie, wiec pewnie nie znajde czasu na jakis spacerek:(

Carrie B witaj:) napisz cos wiecej o sobie:tak:

Nexiss super!:) tez bym chciala, zeby mi sie tak udalo:)

Kasica a jak tam corcie? Juz sie lepiej czuja?:)

Do góry