reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

kusiak no to ja mam to samo od 15 i najgorzej wieczorami, aż boję się gdziekolwiek wychodzić, trzymam kciuki żeby bóle szybko ustały, faktycznie macie z tą opieką nieciekawie, ale nie żałuj, to są chwile które nie wrócą, a praca nie zając;-)

reklama
kusiak w Irlandii niestety tak samo. Jak wróciłam po macierzyńskim na pełny etat, to oddawałam niani prawie całą swoją tygodniówkę, do przedszkola musiałabym jeszcze dopłacić :baffled: Masakra to była, ale staraliśmy się wtedy o kredyt na dom i liczyło zatrudnienie i zarobki z pełnego etatu. Teraz tak jak Wy, pracujemy z mężem na zmiany i na zmianę zajmujemy się małą, ale to tylko dlatego,że przeszłam na niecałe pół etatu. Teraz mimo, to,że mniej pracuję, to mam więcej kasy... Tu przedszkole tak jak u Was, dopiero od 3 roku i to też tylko 3godz dziennie. Więc bardzo dobrze Cię rozumiem :-)
paula cieszę się ,że już lepiej :-)
a ja mam taką ochotę na wrapa,że dziś chyba zgrzeszę...:zawstydzona/y:

Mmm wrap tez bym zjadla. Pychotka :)
Ja dzis gotuje kapusniak na golonce hihi
Mnie tez mdli ale wymioty zdazyly mi sie tylko jeden raz :)
Moja siostra haftuje obrazy i wlasnie teraz haftuje aniolka dla mojego maluszka niech juz czuwa nad moim malenstwen :)

Maltanka ja nie zaluje :) nawet mi to odpowiada :)

Anusia no i w takich chwilach bardzo brakuje tu babc i dziadkow :(

Anusia no i w takich chwilach bardzo brakuje tu babc i dziadkow :(

otóż to kusiak, otóż to :-D , ale mi wcale też z tym pół etatu dobrze, z ludźmi mam kontakt i z córcią też spędzam więcej czasu.

edit. jak Wy to robicie,że jak kogoś cytujecie, to takie ładne chmurki wychodzą?

teraz już Was opuszczę, lecę córci dać obiadek i lecimy na stolicę, bo mąż za 30 min będzie w domku :-)

anusiaszymka musisz zaznaczyć multicytat przy każdej odpowiedzi, którą chcesz cytować (ostatnie okienko po prawej stronie pod postem) a potem wybierasz co najważniejsze resztę posta kasujesz i piszesz swoją odpowiedź:tak: tylko musisz zostawić na początku na końcu cytatu to co jest w kwadratowych nawiasach

ja idę coś wrzucić na ruszt bo czuję, że mnie coś mdlić zaczyna

Ostatnia edycja:
Dziewczynki wpadlam tylko na chwilke bo zaraz obiad, prysznic i wypad na miasto w poszukiwaniu farb:) kanapy i stolu:)

a widze ze piszecie ze na wygnaniu brakuje rodzicow i babc - to prawda... dlatego ja po kilku latach mieszkania daleko postanowilam wrocic w rodzinne strony wlasnie po to by wnuki mialy dziadkow i pradziadkow na miejscu:) i nie zdajecie sobie sprawy jaka jestem szczesliwa z tego powodu:)

a weszlam tylko po to by powiedziec Wam jaka jestem podjarana , bo kupilam sobie detektor tetna i szok bo juz dzisiaj udalo mi sie odszukac bijace serduszko!!!:D i zaraz czlowiek spokojniejszy i szczesliwszy jak uslyszy pikawe swojego malenstwa!!:D

No to przekazuje Wam ogrom mojej radosci i caluje serdecznie!:D
jak uda mi sie wyczaic jak to nagrac to moze wrzuce gdzies - ale musze poczekac z tym na P.

Milego popoludnia!

Wróciłam moje drogie, padnięta jak po zawodach. Dzisiaj też zakupiłam pierwszy ciążowy ciuch- spodnie. Najlepsze, że ani w C&A ani H&M nie było, co mnie zdziwiło.Dopiero w ciążowym sklepie. Ale mam i już mnie cisnąć nic nie będzie. Opis wizyty na odp. wątku.

reklama
no dzieki , dam mu co ma , moze sie uda:)

nexiss
i co bedziesz pracowała narazie?

a ja mam na lody ochote :tak:

po fryzjerze włosy zafarbowanie i piekny warkocz , przynajmniej wygodnie bedzie:-D

Do góry