reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Kasica 5 minut przerwy na robienie kanapek może sobie zrobić ;) a Twoja kosmówka ważniejsza.

Ja właśnie skończyłam piec - 20 pączków czeka na jutro, a właściwie 19, bo musiałam jednego spróbować :)

Dobranoc!

Dzien dobry :)
Chyba po raz pierwszy jestem pierwsza :) mialam ciezka noc po tej cholernej pizzy, nigdy wiecej! :/ normalnie jeszcze ja czuje...
Kara, prosze nie robic mi tu smaka na paczuchy :p dzisiaj chyba zrobie jednodniowa diete wiec paczki odpadaja.
Jakie wasze plany na dzis??
Ja mam w planach prace a potem spotkanie z przyjaciolka. Dzisiaj jej powiem o dzidzi :)
Milego i slonecznego dnia dziewczynki! :*

Witam się i ja... tłusto :-)
Ja nie śpie od dobrych dwóch godzin bo już stresik mnie ogarnął.
Móje plany na dziś podporządkowane w całości wyprawie na badania. Mąż już dostał reprymende przy wyjściu, że jak się spóźni to go znienawidze.:sorry: Taki mam z nim odwieczny problem, że się wszędzie spóźniamy przez niego ehhh :confused2:

Jeśli chodzi o pączusie to mam nadzieje, że uda mi się gdzieś dostać bo niestety w Norwegii nie są zbyt popularne i szczerze mówiąc te dostępne w dwóch sklepach są dość średnie no ale tradycyjnie z dwa pączusie to chętnie wszamię.

Ostatnia edycja:
Soniafka powodzenia ! rany co za noc, godzinę przesiedziałam na toalecie... to pewnie ten szkolny wirus :-/ maskara tak mnie brzuch bolał.. kiedy ja się nacieszę tą ciążą jak ciągle tak paskudnie się czuję :-(

Hej:)

Ja się zaraz ogarniam i do sklepu po pączusia na śniadanko do herbatki:D A po obiadku jedziemy do teściowe na domowe pączuchy:)

Smokyeyes współczuję, że tak się męczysz, możesz mi oddać trochę dolegliwości, bo ja przechodzę póki co prawie bezobjawowo, więc Ci trochę mogę ulżyć w cierpieniach, tylko poproszę nie tego Twojego nocnego wiruska;-)

Soniafka my też się wiecznie spóźniamy przez mojego, ale jeśli chodzi o wizyty to on by już pół godziny szybciej wychodził:-D

No i pogoda się u mnie zdupcyła:( Aż się wychodzić nie chce, tak szaro i ponuro, pożałowałyście mi chyba tego słoneczka:p

Soniafka, trzymam kciuki i czekam na obszerne wieści, bo mnie to jutro czeka :-)
Ukruszył mi się ząb i po nocy coś mnie szczęka boli... muszę do dentysty, ale lekarz mówi, żeby odczekać do II trym. Coś czuję, że do września na głowie będę miała burzę włosów ale za to zęby stracę ;-) Czuję na głowie pod palcami zalążki nowych włosów, aż dziwne. Ponoć po ciąży to, co teraz ładnie nam narośnie, potem wypadnie...:tak:
Ale nie ma co, trzeba pocieszyć się jakąś słodkością. Dzisiaj chruściki królują na moim stole.

No oczywiście, że będzie obszerne sprawozdanie z dzisiejszych badań. Mam nadzieje, że przyniose same dobre wiadomości. ;-)
No i dzięki za wszystkie kciukasy. Trzymajcie mocno :tak:

reklama
dzień dobry,
dołączam do niewyspanych... Obudziłam się dziś o 3:40 na siusiu i zasnąć nie mogłam :wściekła/y: jak w końcu zaczęło mnie brać spanie ok w 5:30, to moja lala obudziła się o szóstej :confused2: No cóż. Czas było zacząć tłusty czwartek :-)
Mąż po pracy odbierze te zamówione przeze mnie pączki, ale nie wiem czy zostana zjedzone.. will see

soniafka trzymam kciuki &&& a wieści na pewno będą wspaniałe, a o której masz tą wizytę?

Miłego dnia!

Do góry